Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Rada bych tuto debatu již ukončila. Opět jsem se přesvědčila o inteligenci našeho národa. Šla jsem tady pro radu a místo toho lincovani. Napsala jsem jen ve velmi malé zkratce co jsem chtěla vědět a už jsou tady závěry jako z amerického filmu. I za negativní ozvy děkuji za zkušenost. Kdybych měla tady napsat celou historii tak to sepisuji minimálně týden a bylo by to na knihu. Myslete si co chcete. Co se týká drog mám čisté svědomí, můj ex je vyleceny narkoman a zkouší co to jde. To ze jsem dělala kurvu moje chyba a blbost a taky za ni platím. Tot asi vše. Tady v této skupině se opravdu nic zajímavého nedozvím a obhajovat se před cizími lidmi opravdu nemám zapotřebí. Jedine co k tomu ještě řeknu je, ze by si každý měl uvědomit, ze taky v životě udelal chybu: mějte se
Taky drzim palce at ti to dobre dopadne.
Jinak zu nikdy zadnemu chlspovi ani kamaradce nerikej o tve prostituci.
Lidi jsou zly a potom to pouziji proti tobe.
Viz. nektere zeny zde
@Ravedd píše:
@Zabza2 jak si to tak někdo může vyložit? Ona to napsala špatně čtešJeště v době kdy jsem dceru neměla
Přesně takhle to zakladatelka napsala je to na první straně až dole
Doplň si… ve vlastní /výhradní péči
@stock no mám za to že někde psala že to měla od začátku
ale hledat to nebudu
každopádně i kdyby to tak bylo když v jednom příspěvku napíšu tohle a v jiným když byla dcera u ex tak to pak vypadá jak to vypadá tady
@Ravedd píše:
@stock no mám za to že někde psala že to měla od začátkuale hledat to nebudu
![]()
každopádně i kdyby to tak bylo když v jednom příspěvku napíšu tohle a v jiným když byla dcera u ex tak to pak vypadá jak to vypadá tady
Ani to moc práce nedalo
![]()
Od loňského roku mám dceru v péči po souhlasu otce já, ale stále dela problémy.
Já tě plně podporuji a neodsuzuji prostitutky, práce jako jiná, jen jiné služby.
Nedivím se ani holkám na VŠ co nemají peníze, že jdou raději šlapat, než se udřít jako servírka za almužnu. Já na to nemám žaludek, ale kdo ví, co bych dělala v hmotné nouzi.