Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Favi není prodejce. Jen shromažďuje zboží na jedné stránce a pokud kliknete na věc, která se vám líbí, přesměruje vás na web konkrétního prodejce.
@smoule.koule na favi nic nekoupis to je podobný jako třeba trivago s hotelama, akorát je tohle na nábytek, když si něco vybereš tak tě to hodí na stránku toho prodejce a těch tam budou stovky, takže konkrétní zkušenosti tu najdeš jenom když se budeš ptat na konkrétní zboží a prodejce ![]()
Takhle - vybírám tam hodně, mají to hezky přehledné. Ale jak píší výše - musíš si pak najít recenze konkrétního obchodu
Jde mi hlavně o to, jestli mají už „vyfiltrované“ ty lepší a kvalitnější obchody nebo tam jen združují všechnu škálu prodejců.
@smoule.koule Sdruzuji vsechny mozne. Je fakt ze ja potrebovala extra skrinku do male koupelny a nez bych prohledala vsechny mozne eshopy, tak bych se zblaznila, takhle jsem ji nasla raz-dva. Za me jako vyhledavac super.
Já mám dobrou zkušenost s https://dubok.cz Už po prvním nákupu se mi potvrdilo, že tam mají kvalitní nábyek, a od té doby jsme si odtud nakoupili vybavení do ložnice, obýváku a jídelny a ještě k tomu i zahradní nábytek. Vše zatím v parádním stavu. Můžu jen doporučit ![]()