Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Můžete si půjčit někde kočku? Prý kočka v domě - už jen přítomnost - odpuzuje myši. Stačí pár dní. Jinak jed, ale jestli máte děti, tak to je na prd.
Zkus nasypat jed, ten ji naláká a jak ho sežere, tak je po ní…
Nojo, ale v jedové agonii nějak zaleze
se bojím, abych ji pak našla a nedolovala rozkládající se tělo zpod myčky…
Stejne jako vy ted s tou nebohou mysi s vama zatoci AI a skynet za 10 nebo 20 let. Pak si na mne vzpomenete.
Zacina to samoriditelnyma autama a IOT a konci skynetem. Lidi jsou nepoucitelni. Jen by zabijeli sebe navzajem i vsechno kolem sebe.
Nechte mysku dozit nekde na zahrade nebo ji chytte do klicky.
@Avokado píše:
Nojo, ale v jedové agonii nějak zalezese bojím, abych ji pak našla a nedolovala rozkládající se tělo zpod myčky…
jed doma nee. Past máte, pokud jí vyžírá, musíš tam dát něco tvrdšího, s čím bude muset cukat a pořádně to tam narvat, mně funguje kousek oříšku. Tedy jestli nejsi zvířátkomil a koupila jsi klasickou past, co jí zlomí vaz.
@Medvidek1998 už to nehul
.
@Avokado taky s nima bojuju každou chvíli. Jestli ti vyžírá návnady, tak je máš v pasti špatně daný. Je potřeba je tam přidělat tak, aby za ně musela potáhnout než je sežere. Vloni jsme tu měli rodeo, honili jsme myš hodinu po ložnici, kdyby nás někdo natáčel groteska hadr
.
@Avokado ted v tydnu jsme chytli 2.3× nam past taky jen vyzraly,ale nakonec se chytly.Musis je proste natahovat porad dokola a driv nebo pozdeji se chytne.
My davame suchy rohlik a chytaji se na to paradne… dej tam konec rohliku a poradne ho tam narvi ![]()
@terinka4444 píše:
jed doma nee. Past máte, pokud jí vyžírá, musíš tam dát něco tvrdšího, s čím bude muset cukat a pořádně to tam narvat, mně funguje kousek oříšku. Tedy jestli nejsi zvířátkomil a koupila jsi klasickou past, co jí zlomí vaz.
Já sháněla chytací, tu nikde neměli, objednávka by trvala dlouho, žiju na vesnici, mám malé děti, které ted na víkend jsou u babičky. Doufala jsem, že to bude rychlé. Ted je za komodou, má jen jednu cestu ven, tam je past. Skáče i přes ni a past nebere - přitom se kolikrát sepne, když ji jen pokládám na zem ![]()
Mám zvířata ráda, chovala jsem i potkany s PP, ale nemuže mi tady běhat a kadit a čůrat myš po celém domě a hryzat a hryzat.
Je malá, ale i past mám malou na myšky
mám ji tady od uterý, to není možný ![]()
Maso nechce, chytá se na ořechy a hrozny.
@free333 píše:
@AvokadoJestli jste v domku, tak pořídit kocoura
moje kočka mi tu myš přitáhla minulý týden do chodby, jsem myslela, že me trefí, přitáhla jí živou, a pustila jí v chodbě a myš jí zdrhla pod skříň, past tam je, návnada tam zůstala, nechala jsem otevřené dveře ven, doufám, že je pryč ![]()
@free333 píše:
@AvokadoJestli jste v domku, tak pořídit kocoura
mám psa, kočku nechci
první myš za 3roky, pořídím do balkonovek sít
@terinka4444 píše:
moje kočka mi tu myš přitáhla minulý týden do chodby, jsem myslela, že me trefí, přitáhla jí živou, a pustila jí v chodbě a myš jí zdrhla pod skříň, past tam je, návnada tam zůstala, nechala jsem otevřené dveře ven, doufám, že je pryč
Máš pravdu, vzpomněla jsem si na svou kamarádku v domku, co má několik koček a taky už párkrát popisovala, že kočka hrdě dotáhla myš, pak si s ní hraje, myš různě utíká, na to se asi nedá moc spoléhat ![]()
@Avokado píše:
mám psa, kočku nechciprvní myš za 3roky, pořídím do balkonovek sít
jojo, viz další příspěvky, na kočky taky není moc spoleh ![]()