Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,chtela bych se zeptat zda ma nekdo zkusenost.
Mám 14 ti měsíčního syna,a v 10 měsících jsme křeč prodělali-teda dle mě,v nemocnici nám řekli že jsme laici a nemuseli jsme to poznat…
Příspěvek upraven 08.01.12 v 11:20
febrilni krec poznas podle toho ze se dite trese ma oci obrace v sloup a byva to pri vyssich teplotach,pokud mas doma diazepam davej pri teplotach vzdy pulku prasku,jako prevenci proti krecim
To ja vim.Vis,ja byla tak v soku zea ani nevim jak to probihalao,drzel ho pritel a ja rychle drtila diezapam a volala zachranku…
Ted uz si to nevybavuju,jen asi vim ze jsme na nej mluvila ale nevnimal..to si myslim ze u zimnice by vnimal.
Luci mala kdyz mela krece tak jsem v panice jela do nemocnice a ted si ani nedokazu vybavit jak jsem tam dojela.Ale krece bys urco poznala,neboj ![]()
Luci u zimnice jak kdy vnimaji deti,nase holka kdyz mela zimnici a teplotu,tak vnimala jen na pul.A u kreci urco nevnimaji
No on ho mel pritel,protoze my byli na pohotovosti,tam nam dali diazepam a my ho tam zapomeneli tak jsem pro nej jela,a v tom se to stalo kdyz jsem vesla do dveri pritel mi rika malej ma tu krec-tak honem sem letela drtit ten diazepam avolal tu zacharnku a kricela co mam delat uplne jsme se klepala,a vubec si to nepamatuju ![]()
Ja mam totalni starch ze to nastane i kdyz dam diezapam,jdeme za tyden na ockovani-a mam silenej strach jen aby nebyli horecky…:(
A delali vam vysetreni na epilepsii vid?
My taky byli,pry vse v poradku,a neurolozka mi vysvetlila ze nemaji vyvinutou nervovou s.,a k tomu dochazi ke krecim…
A pri kolika davas diazepam?pri 38?