Jít ven s 6měsíčním mimi, když má rýmu?

134
7.1.12 14:07

Jít ven s 6.měsíčním mimi když má

Ahojky už zase otravuji :D . Jít ven s prckem v téhle suché zimě nebo radši sedět doma na zadečku když má tu rýmičku? :nevim: … Já se sním vždy bojím jít ven aby nebyl nastydlí a pak když vyrazím tak má hned rýmu,myslíte že častější chození ven,by to změnilo ? (myslím jako že by si na to zvykl) :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
7.1.12 14:13

Ahojky, moje malá (5,5 měs.) je teď taky nastydlá, má strašnou rýmu a k tomu kašel. První 2 dny s ní budu určitě doma, zvlášť v tomhle počasí.A pak uvidím jak na tom bude. dělala jsem to tak i se starším synem a osvědčilo se to. Po tich 2 dnech, když nebude mít teplotu bych na chvíli ven šla, protože se jim venku lépe dýcha :D Jinak když je zdravá, snažím se chodit ven každý den, pokud to počasí není fakt extrém, jako teď v posledních dnech :( Tak přeju brzké uzdravení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 14:14

jestli to neni nic vážnějšího, jen rýma, tak bych na chvíli ven šla. já s malou chodím každý den. teda pokud neni inverze nebo třeskutý mráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
7.1.12 14:16

S rýmou bych ven šla. Při chladnějším počasí se dítěti líp dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.1.12 14:20

Já právě když juknu z okna tak maminy sou s miminama venku a já jak trubka doma,jen aby neměl rýmičku a pak jdu třeba po týdnu a bum malej má rýmičku :zed: Když mě samotný venku mrzne tvář tak jemi prostě blbý vzít to mimino ven :-( … Tak já nevím ,tu rýmu má už dlouho tak asi půjdem na krátkou procházku at se nadýchá toho čerstvého vzdoušku :think: … Ikdyž vím že je nabalenej tak je mi ho stejně líto vzít ven aby nemrznul :zed: prostě jsem tydýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.12 14:23

Rozhodně bych šla ven. Pokud je jen rýma bez teploty a nepadají trakaře, chvíle venku prckovi neublíží. Právě naopak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
7.1.12 14:27

Šestiměsíční dítě není žádný novorozenec - chodit s ním co nejčastěji ven by mělo být samozřejmé. Za prvé ho tím právě otužíš, aby nechytal kdeco - a za druhé, když už tu rýmu má, bude se mu venku líp dýchat.

V tomhle věku by ten pobyt venku při nachlazení měl být víceméně podobný jako u starších dětí i dospělých - taky při běžné rýmě chodíme ven, nejsme hned zalezlí, prostě normálně fungujeme, dokud není teplota nebo nějaké výraznější zhoršení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.1.12 14:28

jestli nekašle a nemá teplotu tak hurá ven.
Pokud tedy u vás nefouká jako tady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.1.12 14:28

Když už má tu rýmu dlouho tak ven určitě jděte. Čerstvý vzduch je zdravý. S miminky se může ven do -5 st. a to snad tuhle zimu ještě ani nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
7.1.12 14:32

Rýmu už za nemoc nepovažuji, to bysme seděli od září do do května doma a dětem by hrozilo něco mnohem horšího, než jen rýma - po týdnu se dvěma dětma mezi čtyřma stěnama bych je přinejmenším přetáhla pánví po hlavě, v horším případě prohodila oknem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.1.12 14:34

na rýmu nám doktorka doporučila dávat malého přes den spát ven, že splasknou ty sliznice a lépe se mu dýchá a přes noc mít na spaní 17st. a je fakt že se mu venku spinká lépe, doma vydrží chviličku a venku i přes hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.1.12 14:36

Oukej,to sem přesně chtěla slišet :palec: . Tak mi teda mastíme na vzdoušek :-) snad mě ten bezdůvodnej strach přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.12 14:53

S rýmou bez problémů. Jestli nemá horečky .. zima je hodně mírná, vzduch prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.1.12 15:08

jestli nejsou horečky,venku líp,než doma ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
7.1.12 15:13

Souhlasím s Alpakou :mrgreen: