Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Někteří dr. Posílají ještě na speciální vyšetření, kde se dr. Zaměří jen na to. Třeba nevidí pořádně.. Miminko nespolupracovalo atd.. Já byla u obou děti. U prvního objednávali automaticky a u druhého, že dcera nespolupracovala a bylo to špatně vidět.
@Sallema no jen mi řekla kvůli cukrovky
Ale ve zprávě práce napsáno vše v pořádku tak mě to překvapilo
Já neměla cukrovku ani u jednoho. Ale jsme silnější a nebylo vse správně videt. Je to jen další ultrazvukoca kontrola jen zaměřena na srdce miminka. Nebojte ničeho.
Me tam poslali kvuli spatne viditelnosti a doktor rikal, že by meli posilat kazdou rodicku automaticky, ze pokud by se cokoliv naslo, je lepsi o tom vzdy vedet dopredu… takze bud rada
Já měla cukrovku u obou dětí a u obou jsem byla na tomto vyšetření. U dcery dokonce velmi důkladném, protože jsem ležela na rizikovce v Podolí a jedem mladý doktor mě po základním vyšetření poprosil, zda nemám čas, že by na mě trochu „trénoval“. Tak jsme strávili příjemný čas zkoumáním dítěte ze všech možných úhlů a zobrazení a on mi všechno suprově popisoval
Vůbec se toho neboj. Ber to tak, že je to prostě další kontrola. Při cukrovce se to těhotenství holt mnohem více hlídá, aby se na případné problémy přišlo včas a mohly se efektivně řešit.
Jsi riziková. Bylo ti doporučeno nějaké vyšetření navíc. Na druhou stranu ne zas tak neobvyklé a dozajista užitečné. Tak bych byla ráda, že mám pečlivýho doktora, co nebere riziko na lehkou váhu a chce mě vyšetřit důkladně. Taky jsem s cukrovkou na inzulínu byla, vyšetření dopadlo dobře, mám zdravé dítě.
Ahoj včera screening mám tehotenskou cukrovku na inzulinu a poslala mě na fecho srdíčka… Tak mě to celkem vystrašilo… To znamená že je něco špatně… Když screening je dle paní doktorky v pořádku?
… Nebo něco když mě tam poslala
Byla jsem na 2
A malý má 379g
Mám strach ze najednou tam najde nějakou vadu