Fecho srdíčka

Anonymní
10.2.22 21:48

Fecho srdíčka

Ahoj včera screening mám tehotenskou cukrovku na inzulinu a poslala mě na fecho srdíčka… Tak mě to celkem vystrašilo… To znamená že je něco špatně… Když screening je dle paní doktorky v pořádku?
Byla jsem na 2
A malý má 379g
Mám strach ze najednou tam najde nějakou vadu :(… Nebo něco když mě tam poslala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2096
10.2.22 21:52

Někteří dr. Posílají ještě na speciální vyšetření, kde se dr. Zaměří jen na to. Třeba nevidí pořádně.. Miminko nespolupracovalo atd.. Já byla u obou děti. U prvního objednávali automaticky a u druhého, že dcera nespolupracovala a bylo to špatně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 21:54

@Sallema no jen mi řekla kvůli cukrovky
Ale ve zprávě práce napsáno vše v pořádku tak mě to překvapilo

• Citovat
  • Upravit
2096
10.2.22 21:57

Já neměla cukrovku ani u jednoho. Ale jsme silnější a nebylo vse správně videt. Je to jen další ultrazvukoca kontrola jen zaměřena na srdce miminka. Nebojte ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
10.2.22 22:00

Me tam poslali kvuli spatne viditelnosti a doktor rikal, že by meli posilat kazdou rodicku automaticky, ze pokud by se cokoliv naslo, je lepsi o tom vzdy vedet dopredu… takze bud rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
10.2.22 22:05

Já měla cukrovku u obou dětí a u obou jsem byla na tomto vyšetření. U dcery dokonce velmi důkladném, protože jsem ležela na rizikovce v Podolí a jedem mladý doktor mě po základním vyšetření poprosil, zda nemám čas, že by na mě trochu „trénoval“. Tak jsme strávili příjemný čas zkoumáním dítěte ze všech možných úhlů a zobrazení a on mi všechno suprově popisoval :mrgreen: Vůbec se toho neboj. Ber to tak, že je to prostě další kontrola. Při cukrovce se to těhotenství holt mnohem více hlídá, aby se na případné problémy přišlo včas a mohly se efektivně řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.2.22 22:37

Jsi riziková. Bylo ti doporučeno nějaké vyšetření navíc. Na druhou stranu ne zas tak neobvyklé a dozajista užitečné. Tak bych byla ráda, že mám pečlivýho doktora, co nebere riziko na lehkou váhu a chce mě vyšetřit důkladně. Taky jsem s cukrovkou na inzulínu byla, vyšetření dopadlo dobře, mám zdravé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí