Feroglobin

9.11.11 11:46

Feroglobin

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, berete také Feroglobin kvůli nedostatku červených krvinek??Mám dotaz, nebývá vám po těchto vitamínech zle??? Já co je beru, tak mě přijde, že vždy co si vitamín vezmu, tak se mi udělá zle :-(. Dřív jsem brala Femibion 400 a byla jsem maximálně spokojená.Ale ted co mi doktorka dala Ten Feroglobin, tak vždy když si ho vezmu, tak je mi zle od žaludku. Čaj ani kávu s vitamíny nepiju. Nevím co by ještě mohlo na ten Feroglobin vadit, že bych třeba něco snědla co vadí?? Nemáte někdo s tím zkušenosti?? Děkuji mnohokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
9.11.11 22:16

Já jsem brala Feroglobin v těhotenství. Pokud jsem si dala nalačno, bylo mi zle, na zvracení. Fakt blbě. Tak jsem brala vždy po jídle, doktor mi to schválil.
Ne po snídani, nebo svačince, ale opravdu po větším jídle, třeba po obědě. Zaplnil se mi žaludek a bylo to ok.
Jinak po železe bývá šoufl hodně lidem, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 10:03

Já to jím rovnou po obědě, abych v žaludku měla něco. Doktorka chtěla abych to brala po snídani, ale to nešlo. Zas tak královsky jsem nesnídala, aby mě nebylo pak špatně od žaludku…ale i po tom obědě, to někdy není dobrý… nevím jestli na to nemají vliv nějaký potraviny. Vím, že mlíko, čaj a kávaa, ale jestli ještě něco jinýho to netuším… mám vypozorovaný, že čokoláda. No je to ale docela otrava, když je člověku pak zle… prnví trimestr mě bylo pořád šoufl, pak se to zlepšilo, že jsem si i začala užívat, pak mi zjistily málo červených krvinek, napsali železo a už je mmi zase šoufl :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
10.11.11 11:40

Tak to nevím, potravina- snad jedině co je v příbalovým letáku, to jsi vyjmenovala. :think:
Zkus si promluvit s doktorkou, třeba ti předepíše železo v jiné formě. Víc neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 13:48

No právě, já si s ní dneska chtěla promluvit a promluvila, ale na můj problém mě řekla, že to musím vydržet ty nevolnosti a vůbec se se mnou nechtěla bavit, že by mě třeba napsala něco jinýho :-(. Tak nevím… zítra jdu k obvodnímu, tak zkusím ještě štěstí u něj a třeba mě poradí… jinak fakt nevím…je to opravdu otrava, když je vám na blití celej den po tom :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addie87
30.1.13 16:38

Taky ho beru. Jim ho behem jidla a zvracim. Cely tehotenstvi jsem mela klid, teda az na paleni zahy. A co beru Feroglobin, tak do 5minut bleju. At snim co snim.

• Citovat
  • Upravit
7868
14.10.13 09:31

Právě ho vyhazuju, zkoušela jsem různé varianty (před jídlem, po jídle, s pauzou) a vždy vždy valí vše ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addie87
16.10.13 07:28
@stangla píše:
Právě ho vyhazuju, zkoušela jsem různé varianty (před jídlem, po jídle, s pauzou) a vždy vždy valí vše ven :roll:

Tak to ja mela uplne ten samy problem, zvracela jsem po nem. A kdyz jsem to rekla doktorce, tak na me koukala jak suva, ze to slysi poprve, ze si ji jeste nikdo nestezoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky