Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Barushe píše:
Já jsem tohle měla ze začátku porodu místo kontrakcí
Anebo se rozjíždí porod, to je taky možný. To je fakt. ![]()
Buď to jsou poslíčci, trénuje se děložní činnost na porod, a nebo začínající porod…
Zkus si dát vanu, buď to poleví nebo se to rozjede ![]()
Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.
tak to budou spis jen ty poslicci,protoze ted me to neboli vubec
Vcera sem mela bolesti snad kazdy 2 hodiny,dneska je od rana klid..Uz abych porodila,to je hrozny tohle ![]()
Dekuji za komentare
kamikaa píše:
Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.
Gratuluji k holčičce
![]()
Omlouvám se za OT ![]()
MonnyDee píše:kamikaa píše:Gratuluji k holčičce
Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.![]()
Omlouvám se za OT
kamikaa píše:
Monny děkuji
Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.![]()
Omlouvám se za OT
Jaký jsi měla porod? Vše Ok? Vím že jsem na tebe myslela vždycky když jsem na tebe narazila někdě ![]()
MonnyDee píše:kamikaa píše:Jaký jsi měla porod? Vše Ok? Vím že jsem na tebe myslela vždycky když jsem na tebe narazila někdě
Monny děkuji
Omlouvám se za OT
Kami tyyy jo, tak to je porod snů
Moc ti gratuluji, ať ti malá dělá jen samou radost ![]()
MonnyDee píše:
Kami tyyy jo, tak to je porod snů![]()
Moc ti gratuluji, ať ti malá dělá jen samou radost
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jsem dnes 39+0tt a odteklo mi trosku plodove vody, bolesti zadne mam plasit a jet do porodnice nebo je to normalni? moc dekuju za odpoved.
![]()
@jajinaaa píše:
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jsem dnes 39+0tt a odteklo mi trosku plodove vody, bolesti zadne mam plasit a jet do porodnice nebo je to normalni? moc dekuju za odpoved.![]()
Do dvou hodin po jakémkoliv množství odtoku vody by jsi měla do porodnice. Protože je tam dírka v plod. vaku a hrozí infekce. Takže by bylo fajn, kdyby si tě pohlídali.
Ahoj holky,
dnes sem se kvuli tomu vubec nevyspala,bolelo me to snad celou noc.Vzdycky to boli par minut a pak to prejde a je treba na 2 hodiny klid.Termin mam 20.11.
Chtela bych se zeptat,co to znamena,kdyz me treba v noci prepadne takova vetsi menstruacni bolest v podbrisku,opakuje se to i behem dne nekdy to boli vic nekdy min ale pravidelny to neni