Bolest v podbřišku 39tt

Anonymní
9.11.11 11:07

bolest v podbřišku 39tt

Ahoj holky,
Chtela bych se zeptat,co to znamena,kdyz me treba v noci prepadne takova vetsi menstruacni bolest v podbrisku,opakuje se to i behem dne nekdy to boli vic nekdy min ale pravidelny to neni :nevim: dnes sem se kvuli tomu vubec nevyspala,bolelo me to snad celou noc.Vzdycky to boli par minut a pak to prejde a je treba na 2 hodiny klid.Termin mam 20.11.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
9.11.11 11:11

Jsou to poslíčci, děloha se trénuje a připravuje na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
9.11.11 11:12

Já jsem tohle měla ze začátku porodu místo kontrakcí :-)

• Citovat
  • Upravit
29436
9.11.11 11:13
Barushe píše:
Já jsem tohle měla ze začátku porodu místo kontrakcí :-)

Anebo se rozjíždí porod, to je taky možný. To je fakt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 11:22

Buď to jsou poslíčci, trénuje se děložní činnost na porod, a nebo začínající porod…
Zkus si dát vanu, buď to poleví nebo se to rozjede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.11.11 11:23

Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.11.11 11:32

tak to budou spis jen ty poslicci,protoze ted me to neboli vubec :think: Vcera sem mela bolesti snad kazdy 2 hodiny,dneska je od rana klid..Uz abych porodila,to je hrozny tohle :-)
Dekuji za komentare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 11:33
kamikaa píše:
Taky jsem tom měla na začátku porodu,začalo to v noci a druhý den jsem večer porodila.

Gratuluji k holčičce :kytka: :kytka:
Omlouvám se za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.11.11 11:38
Monny děkuji :huban:
MonnyDee píše:
kamikaa píše:
Omlouvám se za OT :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 11:39
kamikaa píše:
MonnyDee píše:
kamikaa píše:

Jaký jsi měla porod? Vše Ok? Vím že jsem na tebe myslela vždycky když jsem na tebe narazila někdě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.11.11 11:44
Monny tenhle třetí byl úžasnej.V pět odpoledne jsem ještě byla v Tescu,v šest doma ve vaně,kde to samo nepřestalo :lol: a ve 20.44 se malá narodila.Do porodky jsme přijeli kolem sedmé na 6 cm otevřená a za dvě hodky se šlo tlačit :palec: :mrgreen: .bez těch urychlováků to bylo v pohodě rozdýchatelný,fakt super :palec: .Ani jsem nepocítila,že se mi nějak moc chce tlačit :lol: PA se podívala a prej no tak už můžeme a já říkám fákt jo??? 8-o mě se ani moc nechce :mrgreen: 3 zatlačení a byla venku :palec:
MonnyDee píše:
kamikaa píše:
MonnyDee píše:
kamikaa píše:
Jaký jsi měla porod? Vše Ok? Vím že jsem na tebe myslela vždycky když jsem na tebe narazila někdě :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 11:52

Kami tyyy jo, tak to je porod snů 8-) :palec: Moc ti gratuluji, ať ti malá dělá jen samou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.11.11 11:56
děkujeme :hug: :hug:
MonnyDee píše:
Kami tyyy jo, tak to je porod snů 8-) :palec: Moc ti gratuluji, ať ti malá dělá jen samou radost :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajinaaa
29.11.12 14:50

39tt

Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jsem dnes 39+0tt a odteklo mi trosku plodove vody, bolesti zadne mam plasit a jet do porodnice nebo je to normalni? moc dekuju za odpoved. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16631
29.11.12 15:01
@jajinaaa píše:
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jsem dnes 39+0tt a odteklo mi trosku plodove vody, bolesti zadne mam plasit a jet do porodnice nebo je to normalni? moc dekuju za odpoved. :nevim: :nevim:

Do dvou hodin po jakémkoliv množství odtoku vody by jsi měla do porodnice. Protože je tam dírka v plod. vaku a hrozí infekce. Takže by bylo fajn, kdyby si tě pohlídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí