Záměna pohlaví na UZ

16631
9.11.11 10:50

Záměna pohlaví na UZ

Dobrý den,

dneska jsem byla na NT - UZ ve 12 TT u MUDr. Vlašína - pohlaví nám řekl, ale s tím, že i on se mýlí.

Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti u koho se trefil a u koho například ne.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
9.11.11 10:54

Takhle brzo to ještě nemusí být stoprocentní. Záleží i hodně na tom jak je miminko otočené. Já jsem v 24tt a pohlaví zatím s jistotou nevím. Na ultrazvuku bylo mimčo buď blbě otočený nebo mělo mezi nožkama pupeční šňůru - poslední ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.11.11 10:55

Vlasin je kapacita, pohlavi urcil ve 14tt a bylo to spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.11.11 10:57

:lol: já u něj byla taky ve 12 tt,já tam jasně i s přítelem viděla pindíka (pupeční šnůra :roll: :-D ),on se pouze vyjádřil v tom smyslu,že by to tak teda neviděl -na pohlaví jsme se ho vlastně tenkrát neptali,ale měl svatou pravdu. Do třetice holka .
C vím,jistí se tímhle dodatkem,ale zatím znám jen případy,kdy i v tomhle časném stadiu těho určil pohlaví přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.11.11 10:58

No co já vim, tak se na to rozhodně spoléhat nedá. Mně sice stoprocentně tvrdí, že to bude kluk, několikrát jsem ho viděla, ale stejně mám jméno i pro holku, protože možný je úplně všechno :-) Moje doktorka mi vyprávěla, že měla mít holčičku, stoprocentně, její kamarádka zase stopro kluka a dopadlo to přesně naopak, takže kamarádka měla holku v modrym a doktorka musela nakupovat nový věci, protože vozit kluka v růžovym by prý bylo divný :D :D Takže to s rezervou. Zvlášť takhle brzo, příště se mu to může zdát jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.11.11 10:59

My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.11.11 11:03

no, tak ono to nikdy podle UTZ není stoprocentní, že ;-). natož takhle brzy, kdy obě pohlaví vypadají skoro stejně. samozřejmě se může trefit, ale je to tak 50:50 ;-). nám ve 20. týdnu řekli holka a ve 30. kluk (je to opravdu kluk) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alama
9.11.11 11:09

Tak u nás to bylo celkem legrační, neboť jsem se pohlaví dozvěděla až v den porodu-vyvolaný, když jsem šla na kontrolní UZ a jen tak mimo řečí jsem se s úsměvem zmínila, jestli tam konečně není něco vidět a dr. mi řekla - bude to holčička a opravdu máme doma měsíční kočandu-zlobilku :srdce:
Ale celé těhotenství nám nebyl nikdo schopný říci, tedy nebyli jsme na 3D ani na plodovce…

• Citovat
  • Upravit
5009
9.11.11 11:23

Kamarádce celé těhotenství říkala, že holčička a před porodem, že to bude chlapeček. Nevěřila jim, tak ji vytiskli UTZ s pindíkem:)A je to fakt kluk:)

když jsem se já ptala na Nt screeningu ve 12. týdnu, jak to vypadá s pohlavím, tak mi pan dr.řekl, že je to v téhle době ještě neprůkazné. myslím, že to věděl, ale jistil se a neřekl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 11:25

Nam tvrdili od zacatku kluka,kdyz jsem zacala nakupovat vybavicku v modrem,zmenili to na holcicku(ale jenom na 80%) a narodila se nam holcicka.Do posledni chvile to nebylo 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.11.11 11:26

Mě moje dr. od 10tt!!! říkala, že to bude holka (je pravda, že v tom 10.tt říkala, že to vypadá na holku, ale v tomto týdnu je to opravdu jen tip), že takhle brzy je u obou pohlaví v podstatě stejný pohlavní hrbolek, ale holčičkám směřuje trošku jinam, než klukům. No, pravdou je, že se trefila :lol: , ale i tak jsem to do toho 18.tt brala spíš s rezervou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.11.11 11:30

Mě to ve 12tt neřekli,doktor říkal,že se to často může splést takhle brzy.V 17tt mi říkali že holka a už to jen potvrzovali,a byla tam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
9.11.11 11:40

Mě doktor na UTZ u Apolináře říkal, že oni pohlaví takhle brzo neříkají, protože skoro všechny děti vypadají jako kluci. Od 20. tt už jasně tvrdil, že je to kluk. I nám ukázal pindíka a fakt to kluk byl :lol:

• Citovat
  • Upravit
9649
9.11.11 11:41

No, nam potvrdili holcicku az ve 34 tt, driv doktorka rikala, ze si netroufa rict, prvne bylo moc brzo, potom proste neukazala nic - krizila nozky a strkala tam rucicky a potom byla cela spatne natocena. No a az v tom 34 tt mi rekli holcicku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
9.11.11 11:46

Ahoj, u nás se trefil, ale já tam byla až na velkém utz ve 20.tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie