Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mně 6× řekli dva různí (a mimochodem výborní) doktoři kluka.. A jak to dopadlo vidíš v metříku ![]()
alama píše:
Tak u nás to bylo celkem legrační, neboť jsem se pohlaví dozvěděla až v den porodu-vyvolaný, když jsem šla na kontrolní UZ a jen tak mimo řečí jsem se s úsměvem zmínila, jestli tam konečně není něco vidět a dr. mi řekla - bude to holčička a opravdu máme doma měsíční kočandu-zlobilku
Ale celé těhotenství nám nebyl nikdo schopný říci, tedy nebyli jsme na 3D ani na plodovce…
Z plodovky by to měli zjistit, ne?
Navli píše:
My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice.
LIDU, TY TO VIS!!!
Ty potvurko… a ja Ti tak zavidim, ze to vis, a my ne…
Ale kdyz budes chtit, tak nam reknes, co bude z naseho miminka za kousek…
![]()
Ema N. píše:Navli píše:LIDU, TY TO VIS!!!
My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emi, nevím - znám jen dnešní názor Vlašína ![]()
Byla jsem u jiného dr., taky uznávané kapacity.
Na UTZ kolem 12.týdne mi řekl při prvním těhotenství chlapečka, ale že to zatím mám brát z rezervou. Kluk se opravdu narodil.
U druhého těhotenství v tom samém týdnu ten samý lékař říkal, že pohlaví ještě vidět nejde a bylo by to jako věštit z koule,nejde dát ani tip.
Narodila se holčička, kterou správně určil okolo 20.týdne.
Tak nevím, jestli je chlapec dřív poznatelný ![]()
Holky, díky za příspěvky
doufám, že se jich ještě hodně sejde.. ono přeci zkušenost je nepřenositelná..
Navli píše:Ema N. píše:Emi, nevím - znám jen dnešní názor VlašínaNavli píše:LIDU, TY TO VIS!!!
My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli..
A je jedno, jestli kluk nebo holka, proste to bude nase miminko.
![]()
mně tvrdili na prvním, že je to jasný kluk a na druhém asi holka…mám dost věcí modrých
narodila se holčička
Ema N. píše:Navli píše:srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli..Ema N. píše:Emi, nevím - znám jen dnešní názor VlašínaNavli píše:LIDU, TY TO VIS!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emi, díky - to je mi jasný.
Jen jsem si nebyla jistá jestli to zveřejnit a nebo ne… takže podle tohoto co píšou holky asi ještě počkáme.. ![]()
michaela1808 píše:
mně tvrdili na prvním, že je to jasný kluk a na druhém asi holka…mám dost věcí modrýchnarodila se holčička
A můžu se zeptat kde jsi byla na NT??
Navli píše:Ema N. píše:Emi, díky - to je mi jasný.Navli píše:srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli..Ema N. píše:Emi, nevím - znám jen dnešní názor VlašínaNavli píše:LIDU, TY TO VIS!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jen jsem si nebyla jistá jestli to zveřejnit a nebo ne… takže podle tohoto co píšou holky asi ještě počkáme..
vzdyt vis, ze nam je jedno, co to bude, hlavne aby to bylo zdrave.
![]()
u nás to byla pořád holka, ve 30tt si už doktorka nebyla moc jistá,tak jsme dělali utz ještě ve 37tt a byla to holka jak vyšitá. Tak jsme se těšili na Sašenku, no a narodil se Štěpánek ![]()
Navli píše:michaela1808 píše:A můžu se zeptat kde jsi byla na NT??
mně tvrdili na prvním, že je to jasný kluk a na druhém asi holka…mám dost věcí modrýchnarodila se holčička
ve Zlíně v KNTB
od 12 do 22tt jsme Kristýnce říkali Karle ![]()
michaela1808 píše:Navli píše:ve Zlíně v KNTBmichaela1808 píše:A můžu se zeptat kde jsi byla na NT??
od 12 do 22tt jsme Kristýnce říkali Karle
No tak hlavně, že je zdravá. ![]()
mám doktor na NT řekl že si myslí že to bude chlapeček. ve 20tt nám to doktorka 100% potvrdila. Mates sice ještě není na světě, ale jeho kuličky jsme na utz viděli několikrát takže myslím že u nás se trefili.