Fertilman - máte zkušenost?

4106
30.6.17 12:02

Fertilman mate zkusenost???

Ahoj holky. Je tu nekdo, komu pomohl? Uz jsme zkouseli ruzne vitamíny, mame asthenozoospermii a ted jsem objednala toto + conceive gel. Tak doufám, ze jsem to raději nemela propit a je tu nekdo s dobrou zkušenosti. Jsem zvedava nebo se uz mam chystat na ivf. Ve mně by problem byt nemel. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
30.6.17 12:16

@Virgina123 Ahoj :mavam: Já ten Conceive plus taky kdysi měla, použila jsem snad jen 2 ty tubičky a pak jsem to pro letech, co to prošlo, vyhodila..S Fertilmanem nemáme zkušenost, ale taky máme asthenozoospermii a dostali jsme na to Reproman a za 2 měsíce kontrolní spermio, které bylo, i přes užívání, ještě o 4% horší než to první, takže to chlap dobere a končíme s nějakýma vitamínama. Máme čas do září a když nic, v říjnu jdeme do CARu. Holky si taky ale hodně chválí ten Selzink a není ani drahý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.6.17 12:23

Můj má taky výsledek spermiogramu Astenozoospermie /nepohyblivých 70%/ a užíval Fertilman i Reproman…a k žádnému zlepšení nedošlo :nevim: Mě pomohl Clostylbegyt a druhý pokus IUI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
30.6.17 12:26

No selzink jsme taky meli. I vice toho ale prijde mi ze ten muj neni schopny jist vic prasku dohromady, mel i macu, ale proste přišlo mi, ze to moc nejedl. Proto jsem si rekla ze v tom fertilanu je toho hodně dohromady. No uz bych asi i snedla zizalu, abych se caru vyhla, ale dva roky se nechránime a nic :zed:
Moc drzim palce at se brzo zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.6.17 13:49

@kanka80 No,my jsme na tom podobně - první spermio progrese 31%, druhé spermio progrese 27%…Já v březnu po odstranění endometriální cysty na levém vaječníku, laparo, hystero a chromopertubace (profuky vejcovodů) - vše OK. Takže chyba je asi v tom horším spermiu. Včera jsem dobrala po 5ti denní kúře poslední tabletu Clostilu a v úterý jedu na folikulometrii… Jsem zvědavá, co mi řeknout. A pokud se nezadaří do září, v říjnu jdeme do CARu. A podařilo se ti teda to IUI? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.6.17 13:55

@Virgina123 Žížalu :lol: Tak to já zase ten CAR. Jsem už z toho věčného „snažení“ tak kunavená, znechucená a otrávená, že bych nejraděj zašla do CARu hned teď, ať mi to tam už připravené vloží a hotovo :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
30.6.17 14:06

No ja jsem hrozna posera, jak vidím bily plášť a predstava injekci, narkozy apod mne fakt desi. Tak nejak to nechame do konce roku a od noveho roku to budem resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.6.17 16:48

@Kajule21 Jj, podařilo se druhé IUI a hned dvojnásobně :pankac: mám skoro pětiměsíční páreček :hug: Ale snažili jsme se i před IUI a po IUI, tak třeba to mohlo být i přirozeně :D ten Clostík mi nachystal dva folikuly a oba se uchytily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.6.17 21:46

@kanka80 Je,tak to je nádhera :dance: To ti moc gratuluju. A jak dlouho jsi brala Clostil? Já teď poprvé a v úterý jdu na gyndu, tak jsem zvědavá, jací budou folíci…Mně by stačilo radši i jedno. :) Dvojčata musí být dobrý záhul, ale zase to máš jedním vrzem za sebou :lol: Pokud se nezadaří, chci jít na IUI v říjnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.6.17 21:47

@Virgina123 To je v pohodě…Klidně bych šla na laparo znovu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
1.7.17 07:29

Tak to jsi holka statecna.
No ja se obavam ze iui asi stacit nebude. S bÝvalou partnerkou uz muz dvakrat.ivf absolvoval a dr rikal ze normalne to nikdy nepujde. A to tu diagnózu. ma z roku 2012. Takze ted se obavam ze to mute byt jeste horsi az udelaji.novy spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.7.17 08:47

@Virgina123 Tak tím spíš bych se objednala na spermio, ať víte, na čem jste a nemusíte se třeba trápit zbytečně a rovnou půjdete do CARu. Já myslím, že by mohlo stačit klidně i to IUI-přece vezmou jeho nejrychlejší a nejlepší spermii a píchnou ti ji do vajíčka. Pokud jsi ty v pořádku, tak by to třeba šlo? :nevim: A je to i levnější, co si budeme povídat že? Ale zase je menší pravděpodobnost, než u IVF, že to vyjde :nevim: Nám dle výsledků spermiogramu napsali, že přirozené početí je ztížené, ale ne nemožné a v případě návštěvy CARu máme v papírech ICSI nebo PICSI..Taky to nevypadalo na úplnou finanční palbu…
Já jsem takový magor, dobrovolně a vlastně i ráda jdu na operaci, dobrovolně jsem si enchala vytrhnout zub (osmičku), nechat se potetovat a samé takové chuťovky si dělám :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
1.7.17 10:19

@Kajule21 tak to jsi fakt statecna. No my asi po tehle kuře dozkousime a vrhnem se na to asi pres lekare. Budu ti moc drzet palce aby se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.7.17 12:26

@Kajule21 Jj, záhul to někdy je pořádný, ale vždycky říkám…bude hůř…až začnou lozit a chodit :roll: ale máme už 4.letou dceru, tak bude i ona hlídat :D
Další rozmnožování už neplánujeme, mě bude za týden 37.let a přítel bude mít letos 40. tak jsme to stihli tak tak :palec: ;)
Moc ti přeju, aby se vám taky brzy zadařilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.7.17 10:56

@Virgina123 No statečná, beru to tak, jak to je a když je potřeba injekce, narkózy nebo čehokoliv, tak do toho prostě jdu - nemám s tím problém. Ale fakt je, že mám práh bolesti asi o malilinko posunutý… @kanka80 No,to teprve bude.Ale já si ani nechci představovat, jak bych to dávala, kdybych musela jezdit s dvojčataa do práce - to by mě musel trefit šlak. Ale jakože zvládly to jiné ženské, zvládla bych to taky, jen by to byl dvojnásobný záhul. Prosím tě a na kolik Vás to IUI vyšlo, jestli se můžu zeptat? Měla jsi i nějakou stimulaci apod.?

Díky holky, kéž by se zadařilo i u nás - alespoň díky Clostilu a nemuseli bysme na IUI nebo IVF. Nebráním se tomu, ale přece jenom je to přirozené početí jaksi levnější než to umělé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí