Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, můj partner bere od prosince fertilan, tak uvidíme…máme 7 mil a malou pohyblivost, v březnu jdeme na kontrolní spermio, tak jsem zvědavá, zda ty vitaminy pomohly, navíc pije kotvičník a zákaz horký vany ![]()
Manžel ma azoospermii, před 3roky měl ještě oligoteranospermii od ledna začal brát fertilmen + omega3 a čaj na podporu plodnosti, po 2 neůspěšném IVF a mesa/tese kde nic nenašli jsme asi hodně optimističtí. ale co kdyby… @anitram999 budu ráda když napíšeš výsledky jak jste dopadli ![]()
@Sofi77 určitě napíšu, teď v půlce března půjde na kontrolní spermio, tak uvidíme
dám pak echo
je to boj dneska mít jen tak miminko ![]()
Díky @anitram999 jsem zvedavá na výsledek, manžel půjde tak duben-kveten na kontrolní spermiogram…boj o mimi to je
akorát si to člověk uvědomí až když ten boj přijde, už 2 děti mám, obě jsou napoprvé a s nynejším manželem se snažíme 4 roky
vim pro me je to o to snažší že už ty děti mám to je pravda, ale jseš mladounká, máš ještě dost času
vim že ty to vidíš jinak ![]()
@Sofi77 já vím, že jsem mladá, ale chci tři
a tak už zase moc času nemám
takže to řeším a právě mít jedno, tak to neřeším…ale hrozně bych ho už chtěla
snad to brzy vxjde
jak nám i vám…uvidíme, snad se to těm našim chlapům zlepší
musíme se informovat navzájem hm? ![]()
@anitram999 to stineš
nebuj já doufam že to vyjde pořád mi vrtá hlavou proč se ty spermie tak zhoršily, hodně jsem na metodu mesa/tese spolíhala a když mi řekla embryoložka že se tam nic nenašlo tak jsem to ořvala..pak jsem si říkala že to neni možný dyt tam před pár lety něco bylo
testy jsou v pořádku neví proč tam spermie nejsou, tak si říkam že to třeba nastartujem tema vitamínama, hledala jsem na netu dikuze a moc jich neni…vy berete fertilan vid ![]()
@Sofi77 ano ano, na heuréce psal nějaký pán, jak moc mu to pomohlo, tak dle toho jsem to vybrala…uvidíme, zda to pomůže i nám…navíc pije kotvičník a teď cetebe C..prý vitamin c alespon 500 mg denně dělá se spermíkama divy ![]()
@Sofi77 ahoj,,mame, ale pro vysledky zatim nebyl
koukni do metriku, zrovna den, co tam jel, jsem objevila ducha na tt
ted jsem v 5+3 ![]()
@anitram999 tý brdo gratulace
tak se zadařilo tak tfuj tfuj at vše probíhá bez tak jak má a bez komplikací ![]()
@Sofi77 dekuju moc, hned jak budu mit vysledky napisu
Nejspis pro ne pojede v pondeli ![]()
@Sofi77 tak vysledek spermiogramu na pocet jeste horsi, mel 7 ma 1.8, snizena pohyblivost ale morfologii ma pry dobrou, jsou silni, jen jich je malo a lini…ale mame tohle, tak je to jedno, treba ty vysledky taky mrsej
@anitram999 děkuji za info a morfologii jste měli předtím jakou?
@Sofi77 nwm, pac to z podoli nedali..jen tyhle dve cisla…no a jinak v iscaru mu rikali, ze ma prave luxusnu jedince
a ze pokud se to povedlo tak diky tomu
pritom pohyblivost a pocet tristni, hlavne pocet..je to asi zazrak a pak kdo vi jak to chmelej, aby meli pacose na ivf
Dobrý den. chci se zeptat byl by někdo ochotný zaslat mi fotku tabletek Fertilman? Objednala sem si balíček přes internet a nějak se mi nezdají.. Děkuji ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď