Fertilman vitamíny pro muze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
6.2.15 11:25

Ahoj, můj partner bere od prosince fertilan, tak uvidíme…máme 7 mil a malou pohyblivost, v březnu jdeme na kontrolní spermio, tak jsem zvědavá, zda ty vitaminy pomohly, navíc pije kotvičník a zákaz horký vany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.3.15 10:23

Manžel ma azoospermii, před 3roky měl ještě oligoteranospermii od ledna začal brát fertilmen + omega3 a čaj na podporu plodnosti, po 2 neůspěšném IVF a mesa/tese kde nic nenašli jsme asi hodně optimističtí. ale co kdyby… @anitram999 budu ráda když napíšeš výsledky jak jste dopadli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
1.3.15 13:47

@Sofi77 určitě napíšu, teď v půlce března půjde na kontrolní spermio, tak uvidíme :* dám pak echo :hug: je to boj dneska mít jen tak miminko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.3.15 13:55

Díky @anitram999 jsem zvedavá na výsledek, manžel půjde tak duben-kveten na kontrolní spermiogram…boj o mimi to je :roll: akorát si to člověk uvědomí až když ten boj přijde, už 2 děti mám, obě jsou napoprvé a s nynejším manželem se snažíme 4 roky :( vim pro me je to o to snažší že už ty děti mám to je pravda, ale jseš mladounká, máš ještě dost času ;) vim že ty to vidíš jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
1.3.15 13:57

@Sofi77 já vím, že jsem mladá, ale chci tři :mrgreen: :mrgreen: a tak už zase moc času nemám :hug: takže to řeším a právě mít jedno, tak to neřeším…ale hrozně bych ho už chtěla :* snad to brzy vxjde :kytka: :pankac: jak nám i vám…uvidíme, snad se to těm našim chlapům zlepší :palec: musíme se informovat navzájem hm? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.3.15 14:09

@anitram999 to stineš :lol: nebuj já doufam že to vyjde pořád mi vrtá hlavou proč se ty spermie tak zhoršily, hodně jsem na metodu mesa/tese spolíhala a když mi řekla embryoložka že se tam nic nenašlo tak jsem to ořvala..pak jsem si říkala že to neni možný dyt tam před pár lety něco bylo :think: testy jsou v pořádku neví proč tam spermie nejsou, tak si říkam že to třeba nastartujem tema vitamínama, hledala jsem na netu dikuze a moc jich neni…vy berete fertilan vid :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
1.3.15 14:45

@Sofi77 ano ano, na heuréce psal nějaký pán, jak moc mu to pomohlo, tak dle toho jsem to vybrala…uvidíme, zda to pomůže i nám…navíc pije kotvičník a teď cetebe C..prý vitamin c alespon 500 mg denně dělá se spermíkama divy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.15 08:47

@anitram999 ahoj tak už máte kontrolní spermiogram za sebou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
7.4.15 11:43

@Sofi77 ahoj,,mame, ale pro vysledky zatim nebyl :mrgreen: koukni do metriku, zrovna den, co tam jel, jsem objevila ducha na tt :andel: ted jsem v 5+3 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.15 18:24

@anitram999 tý brdo gratulace :hug: tak se zadařilo tak tfuj tfuj at vše probíhá bez tak jak má a bez komplikací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
8.4.15 06:14

@Sofi77 dekuju moc, hned jak budu mit vysledky napisu :oops: Nejspis pro ne pojede v pondeli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
16.4.15 10:18

@Sofi77 tak vysledek spermiogramu na pocet jeste horsi, mel 7 ma 1.8, snizena pohyblivost ale morfologii ma pry dobrou, jsou silni, jen jich je malo a lini…ale mame tohle, tak je to jedno, treba ty vysledky taky mrsej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.4.15 12:26

@anitram999 děkuji za info a morfologii jste měli předtím jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.4.15 12:37

@Sofi77 nwm, pac to z podoli nedali..jen tyhle dve cisla…no a jinak v iscaru mu rikali, ze ma prave luxusnu jedince :nevim: a ze pokud se to povedlo tak diky tomu :nevim: pritom pohyblivost a pocet tristni, hlavne pocet..je to asi zazrak a pak kdo vi jak to chmelej, aby meli pacose na ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.15 21:01

Dobrý den. chci se zeptat byl by někdo ochotný zaslat mi fotku tabletek Fertilman? Objednala sem si balíček přes internet a nějak se mi nezdají.. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí