Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den
chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s vitamíny pro muze na podporu rychlosti spermií
Dobrý den, s léky Fertilman mám výborné zkušenosti, všem bych to mohla doporučit…Mám za sebou 2 IVF, bez výsledků…Potom manžel začal brát Fertilman a do 3 měsíců jsem přišla do jiného stavu normální cestou, i přesto, že v centru asistované reprodukce tvrdili, že nebudeme moct mít dítě normálním způsobem ![]()
Jestlipak je tu někdo, komu Fertilman pomohl… já ho dneska objednala v lékárně, zkusím ho mužíčkovi „vnutit“ před 2. pokusem o IVF.. ![]()
Potřebovala bych nějaké povzbuzení… ![]()
@hanka1120 Na internetu píšou okolo 500Kč. Taky se chystám je manželovi koupit…
@hanka1120 Tak budu držet palce, aby vám to pomohlo a brzy vyšlo
Sama jsem zvědavá, jestli nám to pomůže
@hanka1120 píše:
A cena někdo nevite?
já platila v kamenné lékárně v Praze 358,–Kč
@hanka1120 píše:
@lennca dekuji my mame pohyblivost jen 15 procent
my máme nulu ![]()
tak uvidíme, jak se FertilMan předvede
![]()
@hanka1120 píše:
@Janice78 @Janice78 a pomohl?
koupila jsem ho včera ![]()
@Janice78 aha a na jak to ma byt dlouha doba co ta krabička vydrzi
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti u partnera s tím že viskozita spermatu je hodně hustá a ještě že se spermie jsou línější co se týče pohybu vpřed? Pokud s tím máte zkušenost jak jste to řešili? Pomohly nějaké vitamíny?
Děkuji
@hanka1120 píše:
@Janice78 aha a na jak to ma byt dlouha doba co ta krabička vydrzi
je to balení na měsíc - zatím jsem víc nekupovala, až podle toho, jak to bude mužíček baštit… ![]()
Dám pak vědět ![]()
@tecka2010 Ahoj na tohle doporučím rybí tuk je v tom spousta vitamínů a podporuje to tvorbu té tekuté složky spermatu
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď