Fertimed nebo FN Olomouc?

ave
837
8.11.06 10:07

Fertimed nebo FN Olomouc?

Ahoj,
i já jsem, bohužel, jedna z těch, která bude muset navštívit CAR.
Nejblíž jsou tyto dvě centra. Můžete mi, prosím, napsat Vaše
zkušenosti a poradit, kam jít.
Také by mě zajímalo, jak dlouho dopředu se objednat na první
návštěvu a porovnání cen.
Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
8.11.06 13:46

Já byla ve Fertimedu a byla jsem spokojená. Možná to souvisí i s tím že se mi na první pokus podařila dvojčata - holka a kluk, kteří v únoru oslaví 3 roky. Ve fakultce jsem byla 1× v poradně, která sousedí s CAR a to prostředí mi přišlo hrozný. Ve Fertimedu to bylo příjemný - je to vilka, sestřičky příjemné, nikdy jsem nečekala dýl jak 10 minut (v CAR čekají i 2 hod.) a cenově jsem byla taky spokojená. Vyšlo to levněji než v CAR (ale upozorňuju že už je to 3 roky). Vím, že v CAR chtěli každý čtvrtletí nějaký „sponzorský dar“. Ve Fertimedu nic. Ale jak přesně je to teď nevím. Nejlepší je si tam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
9.11.06 07:19

Magdulko, děkuji za odpověď.
A ještě bych se chtěla zeptat na jednu
věc. Slyšela jsem, že ve FN se spíš snaží najít příčinu, proč to nejde a
ve Fertimedu spíš hned přistupují k umělému oplodnění (je to přece
jenom soukromé pracoviště, tak jestli pro ně není provořadý zisk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.11.06 11:53

Ave, tak to fakt nevím. je to možný. U nás byl problém u mě i manžela a léčbou to upravit nešlo. Já mohla otěhotnět opravdu jen díky IVF,takže snemám ohledně hledání příčin zkušenosti. Ale kamarádce je hledali i ve fertimedu. IVF se jí podařilo až na pátý pokus. Prošla ve Fertimedu různýma vyšetřeníma, poslali ji na imunologii, léčili malou endimetriozu a nakonec ji zkusili ještě poslat do lázní. Pak šla na pátý pokus a podařilo se. Teď má 1,5 ročního chlapečka.
Znám i holky co chodili do fakultky, ale docela si stěžovali na některý doktory i sestry - ale ono všude se něco najde.Nikde to není ideální. Zkus si zjistit ty ceny. Ve Fertimedu to visívalo v čekárně. Mají i www. stránky, jestli jsou tam ceny nevím. Případně zkus i www stránky nemocnice, třeba tam nějaké ceny najdeš.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital