Adopce..pro Míšu

9867
24.10.06 00:30

Na tohle téma připravujeme sérii článků, pomoc mi přislíbilo pár holek s osobní zkušeností.

Pro začátek se zkus podívat na:
https://www.emimino.cz/…s/story/3527
ten je takovy obecnejsi

A na tenhle, ten pokaždý obrečím…
https://www.emimino.cz/…s/story/4944

Obojí psala Kaitlin.

Lesina

PS: Tak jsem ho zas četla a zas bulím. A to nejsem žádná citlivka a těhule s rozbouřenými hormony taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1930
24.10.06 10:56

Alfie, poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.10.06 12:45

Ahoj, hodne informaci jsem si zjistila na www.adopce.cz . Ja jsem uz taky zazadala, ale ono je to v kazdem meste jine, takze je lepsi si zjistit primo info od nekoho, kdo zije ve stejnem meste. Kazdopadne cekaci doba je neskutecna dlouha, u nas v Brne na zdrave bile miminko do 1 roku cca 4 roky!! My jsme ve fazi cekani na pozvanku k psychologum a celkem se na pruklep me osobnosti tesim. Kdekdo z toho ma strach, ale neni se ceho bat, bezny clovek to zvladne. Mame bezva pani ze socialky, zatim nemame zadnou negativni zkusenost. Rozhodnuti se k adopci nejde uspechat, kazdy to musi zvazit a dojit k zaveru, ze to je to, co by mel udelat. Me to trvalo asi rok a manzelovi o pul roku vic, nez jsme se rozhodli, ze pujdeme do adopce.. Drzim vsem rozhodnutym palecky!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
24.10.06 12:54

Alenko,
jsem taky z Brna a na Vojtu jsme čekali přesně 2 roky a 1 měsíc… A to byla původní informace (žádali jsme v r.2003) o čekací době cca 3,5-4,5 roku…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.10.06 11:36

Jééé, to jsi mě teda potěšila!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.07 13:43

Ahoj,já s manželem máme taky adoptovaného syna.Čekali jsme 3,5 roku.Na zdravé ,bíle miminko je to tak průměr.Čekání je ale hrozné ovšem výsledek stojí za to.Byli mu tři měsíce ,ted jsou mu dva roky.Jsme štastný ,že ho máme a už nám běží další žádost.Mimochodem předtím jsem byla 7× na inseminaci,5× na umělém a lázně samozdřejmě.Nic s toho nám nevyšlo.Ani mě ani manželovi žádný důvod proč to nejde nenašli. Už jsem se smířila,že vlastní dítě mít nebudeme i když důvod by nás zajímal.Mějte se všichni krásně.Ahoj Martina

• Citovat
  • Upravit
3241
18.3.07 09:03

Moje maminka pracovala 20 v DD do 3 let. Viděla jsem plno párů, které si miminko moc přáli a nakonec skončili u adopce. Je velmi těžké dostat zdravé bílé dítě, a i ty jsou většinou se slabším IQ, či nějakou poruchou chování či učení. Jsou však i vyjímky. Nejhorší je ta čekací doba. Taky jsem zařizovala kamarádce mimi, nejhorší to bylo v tom, že musela počkat, až se 1/2 roku na mimi nikdo nepodívá a ani se neozve, pak stačil jediný pohled(lístek)od rodiče a muselo se čekat zase 1/2 roku. Většinou to matky dělají tak, že si tam miminko nechají vypiplat, počkají až se nebude počurávat(drahé pleny), naučí se sama jíst(drahý sunar), to co dospělý a jakž takž se o sebe postarat- a to děti z DD umí(1 sestra na 10 dětí se nemůže každému individuálně věnovat).Nevím jak je to v dnešní době, snad se to trošku spravilo. Všem přeji hodně štěstí s adopcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.08 22:22

adopce

Ahojky holky chtěla bych vás poprosit i radu, chtěla bych vědět jak postupovat při adopci. Jsme zdraví ale bohužel vždy v půlce těhotenství vše skonší, lékaři neví proč se to děje, bylo nám rečeno že si máme podat žádost o adopci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex