Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius Miro Jaroš. Dětský interpret. No to nepůjdeme. Osobně nechápu jak mohli pořadatelé pustit do areálu tak enormní počet lidí, podle mě měli štěstí, že se nestalo něco vážného. Ten den bylo 34° a nebylo možné koupit pití. Zajímají mě spíš názory těch, kdo tam byli.
Nikdy bych na ´Fesťáček´ nešla.
Zbytečně vyhozený prachy za takovou trapárnu. Je lepší program pro děti. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Ano my jsme na takové akci byli poprvé a naposled.
@Katrinever píše: Více
Nikoho normálního nenapadne tahat v takovém počasí děti jinam než k vodě. Vždycky jsem si říkala, kde se berou lidi, kteří dobrovolně za něco takového zaplatí a ono ejhle ![]()
@terien tak ono v tomto termínu už takové úmorné vedro nebývá, lístky jsme měli od vánoc a děti se na to fakt moc těšily. Mají moc rádi hlavně Tanculienku a Smejka. Tak jsme jim chtěli dopřát zábavu. Ale po pár hodinách jsme znechuceně jeli domů. Jako co si budeme, pár festivalů mám za sebou a dnes neni vůbec nic problém, na každém druhém stojí návěs se splachovacími záchody nebo cisterny s pitnou vodou, tak jsme nečekali, že dětský bude až takový rozdíl
. Ale naletěli jsme. Neni třeba urážet, chovejme se prosím k sobě hezky, stejně jako to učíme všichni své děti, že?
@Vada píše: Více
Promiň nezakládám diskuze moc často, ani moc často nepřispívám, nejsem ten typ který musí komentovat každou novou diskuzi.. tak v tom neumím moc chodit ![]()
Nikoho neurážím. Tahat tam děti v takovém vedru, navíc bez pití, je nezodpovědnost.
@terien píše: Více
Holky samozřejmě pití měly
ale zase nejde s sebou tahat vše na celý den. Takže se jednou vypije a pak si většinou lidé chtějí koupit nové ![]()
Každý holt snese jinou nálož. Já bych to ani hodinu neobjížděla a takový blázinec odpískala nejdýl u kartiček. Vůbec by mě nenapadlo tam být několik hodin a ještě půlku času strávit ve frontách. Upřímně, u nás by taková akce skončila ranním pohledem na teploměr, nevzala bych si na triko, že děti skončí s úpalem.
Byli jsme v Mikulově a bylo to podobný. Zvířata teda byla naštěstí ve stínu mezi stromy. Všichni parkovali kde se dalo, plno lidí dostalo pokuty.
No od známých jsme slyšeli to samé, že katastrofa. Ale tak to se dalo čekat ne? Přemlouvali nás, ať jdeme s dítětem taky, hned jsme řekli, že ne, protože jsme si to uměli živě představit. Ještě v tom vedru, byli jsme u vody a pohoda.
Ahoj, nebyla jsem, ale od kamaradek mám podobné recenze. Brno i Jihlava katastrofa jak popisuješ.
Ahoj maminky,
. Nikde žádné směrovky takže jsme s ostatníma lidma kteří nevěděli kam jít celkem bloudili. Ihned za vchodem se nás zhostila celkem panika z organizace. Platit se dalo jen kartičkami a ty se daly nabijet pouze na jednom místě kde byly neskutečné davy. O kousek dál jsme našli ležet velblouda a hned vedle lamu. Ta zvířata vypadala že za chvíli pojddou. Moje mamka 30 let pracuje v Zoo takže vím, že velbloud spí v kleče ale rozhodně si nelehne na beton doprostřed davu a neodmítá vstát jen tak
. Další šok byly toiky. Přeplněné rozpálené toiky kde stálo na jedné straně 6 a na druhé 4. Nebyla nikde pitná voda, jen takové ty kohoutky vedle toiek. Takže kam na wc s batoletem? No všechny děti čůraly u stromečků…. V arboretu! Ale nedalo se jinak… bylo tam neskutečně moc skákacíh hradů ale jen jeden stánek s pitím, my jsme si za celou dobu co jsme tam byli, nedokázali koupit pití a to jsme ve frontě strávili asi polovinu času. Jediný stánek se zmrzlinou katastrofa - nemrazilo jim zařízení. Všude děti plakaly, některé fakt hystericky. Pořadatelé dávali od všeho ruce pryč, nikdo nám neporadil kde vzít pití, nikdo se snámi nebavil. Všichni strašně nadávali a byli sklamaní, a aby toho nebylo málo, nebylo vidět na stage s interprety. Když se člověk procpal davem až k Jarošovi například, tak nebylo nic vidět. Mohlo na něj vidět tak maximálně 5 řad, zbylích 100 nic…..
ani obrazovka, ani plátno, nikde nic. Dali jsme za 4 lidi spoustu peněz a zážitek otřesný. Ihned po akci na jejich fb FESŤÁČEK BRNO začalo psát neskutečné množství naštvaných lidí, a asi po třech hodinách začali pořadatelé vše mazat. Trvalo to tak 24 hodin, vždy se tam nahromadily komentáře a po chvíli byli pryč. Žádná omluva, žádné vysvětlení. Nechali tam jen soutěžní fotky. Ráda bych to tady nechala jako recenzi a doufám, že se nějak nestane, že to bude vymazáno i odsud. Moc mě mrzí že jsem si neudělala screeny těch nejotřesnějších zážitků
Chci se zeptat kdo z vás byl na fesťáčku v Brně teď v sobotu?
My jsme se moc těšili a tak jsme se tam vydali s dvěma dětma. A mám z toho fakt špatný pocit. Za prvé se nedalo zaparkovat, okolo areálu se tvořily zácpy a lidé nemohli ani tam ani ven což se stává ale tady to nikdo z pořadatelů neřešil. My jsme v autě zaseknutí popojížděním okolo arboreta strávili hodinu a čtvrt