Fesťáček Brno - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katrinever
4.9.24 22:36
@Lojzísek píše: Více

Třeba si potřeboval jen zatrucovat a pak odešel po svých, to já nevím. Viděla jsem obě zvířata ležet a odmítat vstát, na fb se objevila fotka jak velblouda ležícího na chodníku majitel polívá vodou, škoda že jsem si neudělala screen.
Je to divný, byly tam lepší místa k odpočinku, našel se i stín na trávě, tak proč ležel zrovna na trase kde vozil děti. Snad jsou už všechna zvířata v pořádku..

• Citovat
  • Upravit
34473
4.9.24 22:58
@stinga píše: Více

Tohle bych neabsolvovala ani za nic. Chápu, že je to nepříjemné, ale stejně si to neužili a nejpozději ve chvíli, kdy zjistím, že si žádné pití nekoupím, otočka a odchod. A ano, v tomto počasí bych to nechala prohučet, to prostě nemůže dopadnout dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
4.9.24 22:59
@terien píše: Více

ale těm děckám to prostě neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.24 23:01

Co neudělám? To je tam mám nechat uškvařit? Stejně nic neviděli, nic si neužili, zkažený den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
4.9.24 23:03
@terien píše: Více

ale před vstupem prostě nevíš, že to bude propadák,
to, že neměli organizované parkování je sice blamáž, ale pořád nemohli vědět, že stejná katastrofa je čeká i uvnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.24 23:05

Proto říkám, že bych to zabalila ve chvíli, kdy si nekoupím ani pití. O těch zvířatech nemluvě. Zkrátka od začátku všechno špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
5.9.24 00:16

Já jsem za recenzi ráda, máme malé děti, tak kdyby mě napadla podobná blbost tam někdy vyrazit, tak už vím, že ne.
Jen k té organizaci jsem si vzpomněla - byli jsme onehdy v Trenčíně na ramsteinech. Koncert parádní, což o to. Ale ta organizace :zed: na pití se stály naprosto nekonečné fronty, toiky humus, pití si samozřejmě člověk dovnitř vzít nemohl, takže tu hodinovou (nekecam) frontu vystát musel. Pak nad ránem se nedalo vůbec dostat odsud, jelikož naráz odešlo 35 tisíc lidí a měli se dostat busem z mini zastávky v malé obci, busy se tam vůbec nedostaly přes odjíždějící auta a koloběžky :lol: Takže jsme cekali na odvoz taky dobře 3 hodiny. Bývala bych to došla, byly to 4 km, ale byla jsem v 7. měsíci a po tom všem stání bych to nedala. Korunu tomu nasadil článek, kde jsem se dočetla, že kapela nějak neměla na místě catering, tak přijela do nejluxusnějšího hotelu v Trenčíně, kde bydleli a že by rádi nějaké jídlo. A ředitel jim řekl, že personál šel už domů a že jediná otevřená jídelna v místě je Mekáč. Fakt nekecám, že poslal Rammstein po koncertě do mc donaldu :lol: takže jakoby někteří organizátoři jsou neskuteční diletanti.

Já jsem teda plánovač a co mám děti, mám záložní plány a, b, c i d. Takže bych asi taky jela aspoň částečně MHD a zásoby bych měla vlastní. Že ale nebyli vidět interpreti a že tam trpěly zvířata, že nebylo možné pořídit kartu na placení (v dnešní době mobilních peněženek), že nešlo na dětské akci koupit pití ani zmrzlina, to by mě taky vytočilo. Dobře vím, kolik chtějí pořadatelé za lístky. Tak bych čekala, že organizace tomu bude odpovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
5.9.24 08:43

Sex dělají všichni, tam anketa smysl má. Kolik diskutujících bylo na Fesťáčku, aby anketa měla smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
5.9.24 12:10

@Vada tak já zas nevím, kolik lidí se ozve když tohle je web pro matky, a fesťáček je největší akce pro děti ve všech větších městech po ČR. Ale neřešme takový detail jako je anketa :) příště ji už nedám :palec:

• Citovat
  • Upravit
2495
5.9.24 12:35
@Katrinever píše: Více

Nevím, proč to vůbec rozebíráš. Spolu jsme si to přece vysvětlily. Druhou odpoveď na toto téma jsem psala nekomu úplně jinému. Tvá vypoveď o průběhu fesťaku byla naprosto v pořádku a fajn a pomůže mnoha lidem si ušetřit peníze a nervy. A anketu iž neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.9.24 13:18

Na FB jsou také u Tlapek příšerné komentáře a přesto lidé další týden se označují, že půjdou. Já lístky koupila na ty Tlapky a pak kluk onemocněl a já si řekla, že kouknu na recenze a jen jsem čuměla. Od ty doby když mi někdo pošle odkaz na nějaký tyhle dětský festacky i třeba Konopiště, říkám jasné NE. Pořadatel nemá hlavu, prodá místo 400 lístků radši 800 a lidi tam trpí a jemu je to jedno. Nechápu, že ještě na toto někde lozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.3.25 06:42

Ahoj, jsem moc ráda za tuto upřímnou recenzi. Už jsem o něm přemýšlela, a tohle je noční můra. Nejdeme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.25 21:09

Festacek Plzen - nikdy vic

Ahoj všem,

Protože nikde nelze napsat recenzi, tak to napíšu aspoň sem podobné jako byla napsaná recenze na festacek z Brna.

Ocekavala bych, že když je to festival pro děti, tak by mohli mít aspoň trochu uzpůsobené toalety. Všude jen smradlavy podelany kadibudky. Šli jsme tam v 10 hodin a už nebyl toaletní papír…voda došla někdy brzo odpoledne, takže si uz pak nebylo možné ani umýt ruce…

No a ta jejich slavná pěnová party, taky průser. Děti byly v malé ohradce, všude okolo plotu se nakupili rodiče a nebylo možné tam už pak dite protlačit, nehledě na to, že většina rodičů a děti ztratila vizuální kontakt a nastala panika…

Dalším zásadním minusem je označení akce. Nikde žádné ukazatele, značky, prostě nic…

Co musím ocenit je dostatek místa k sezení, to je asi jediný pozitivní no…

No zkusili jsme to a nikdy víc. Mají hezkou reklamu, která funguje
Příště půjdeme raději na vystoupení jednoho interpreta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
16.6.25 19:10

@Veronika886 děkuji, nemyslím si že by pořadatel měl dělat nějaké změny v organizaci ani v tomto roce, protože špatné recenze ze sítí maže už roky.
Jsem ráda že se chytilo alespoň jedno bezpečné místo pro upřímné recenze zde a urcitě jich během tohoto léta přibude ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!