Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uplně v pohodě, ovulace prokázána. Klidně by to mohlo vyjít.
@eva1985aa myslíš? Já nevím dnes jsem si dělala test a bílo
jsem dnes 10DPO a MS má být v sobotu. No právě ty teploty ze byla 37,2 a teď zase 36,9 nevím. Myslela jsem ze ten 8DPO mohlo byt uhnízděni ale to už by asi test něco ukázal
nezbývá než čekat asi
@Julisek112020 ježíš 10 dpo je hrozně brzo. Uvidíš, kolik máš luteálku a testuj až fakt tak 15 dpo, pokud nemusíš píchat něco nebo brát nějaké léky.
@eva1985aa já vím že je to brzo ale ono to čekání je hrozný😁 ☺️ 🤦🏼♀️LF by měla být 14 dní tak uvidím. Děkuji moc za odpovědi 👍 ☺️
Holky zase já. Vždy mívám ovu tak 11,12,13 DC. Tentokrát graf takto. Ještě nikdy se mi to nestalo abych nemela vyznačenou ovu. A navíc teď tak nízké teploty taky nejsou u mě vůbec normální. Mívám v tuto dobu už tak 36,8-37.1?! Nevíte čím to může být? Děkuji za rady názory a postřehy.
@Julisek112020 zkrátka se buďto jednou ovulace posunula a bude déle (podle klesajicich teplot bych se vsadila, že ještě přijde) a nebo bude cyklus anovulační. Občas se stává to i to u úplně zdravých žen. Někdy se ovulace zpozdí vlivem stresu, nemoci, nějakých léků a nebo jen tak bez příčiny. A je i naprosto normální, že zdravé ženy mivaji občas anovulační cyklus. Merte dál, můžete dělat i ot, pokud se vám bude zdát, že se objevil plodný hlen a blíží se ovulace ![]()