Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky anglicky neumím tak ani nevím co jsem tam zadala. Moje otázka zní-jak to že tam není vyznačená ovulace už? Nebo je to brzo? A nebo to mám blbě nastaveny. Děkuji za rady
Příspěvek upraven 03.04.23 v 11:04
@Julisek112020 mohla by jsi nasdílet ten graf? takhle ti nemůže nikdo odpovědět, obzvlášť, když ani sama nevíš, co jsi tam zadala…
jinak čím víc dat do aplikace zadáš, tím lépe ti vyhodnotí ovulaci. tzn bazální teplotu, ovulační testy a nejlépe i pozici čípku a hlen (ale to zas tak důležitý není). aplikace pak vyhodnocuje ovulaci při splnění 3 vyšších teplot na 6 nižších… dřív ne
@Julisek112020 protize ty teploty pred ovulaci mas hodne vysoko. Zkus je dat ‘discarded’.
@eva1985aa dala jsem a akorát z grafu zmizly ty spojující čáry a jsou tam jen tečky tak nevím 🥹
@Julisek112020 jo označ si ten pozitivní test do aplikace, to tý aplikaci taky pomůže s určením ovulace. já si myslím, že ovulace proběhla v sobotu, podle testu i podle té zvýšené teploty, v grafu ti jí pak označí později, až podle toho, jak se bude ta teplota vyvíjet ( možná už vyznačí zítra, protože zítra to bude 3 vyšší teplota)
Najedes na ten den ve fertilityfriend, dole je opk test zadas plusko / jakoˇpozitivni/ na dalsi dny kolem dej minusko.
@eva1985aa už to mám. Teď vypadá takto tak se to asi ukáže třeba zitra
@bejuna29 tak teď vypadá graf takto. Není to nějaký divoký? Nebo to je normální
jednou nahoře jednou dole.