Figurky na hraní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
294
25.3.25 21:27

Figurky na hraní

Ahoj. Poradíte prosím nějaký tip na hračku?
Syn si rád hraje s takovýma těma realistickýma titěrnostma se kterýma se dá vytvořit příběh. Myslím např. malý realistický věci, zvířátka a lidi atd. vlastně to neumím ani správně uchopit a pojmenovat.
Jakože podojíte krávu a máte k tomu mléko, slepice a vejce nebo potraviny a nakupni kosik, obchod, farma, škola a já nevím, cokoliv ze života apod.
A ráda bych aby se to dalo případně dokupovat.
Je mu 5 let. Zatím jsem koukala na playmobil a nic dalšího jsem nenašla, ráda bych se ale rozhodla u více variant tak kdyby někoho něco napadlo, co má u vás doma úspěch tak prosím, podělte se.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
25.3.25 21:35

Mrkni na značku Schleich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
25.3.25 21:37

Jo, Schleich je top. Krom výborné kvality zpracování, pokud ti nebude líto peněz, můžeš dokupovat co měsíc až do maturity a nebudete mít všechno. Od jednotlivých figurek po celé tématické sady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14584
25.3.25 21:59

Jo přesně - „Šlajchy“ frčely u dcery i jejích spolužaček minimálně do čtvrté třídy :D Nejvíc kobyly, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
25.3.25 22:37

Syn miloval Playmobil (měl pak i funkční ponorku, ale začínal u zvířátek. Dcera je koňo maniak a tak zase ujížděla na Schleich (koňská stáj, statek, přepravak).
Obě značky byly po jednom dítěti netknuté - poslali jsme je dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.25 06:49

Schleich má hlavně zvířátka. Za mě v tomto věku ideální Playmobil, milion a jedna realistická scéna od farmy po nákupní centrum až ke škole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí