Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Poradíte prosím nějaký tip na hračku?
Syn si rád hraje s takovýma těma realistickýma titěrnostma se kterýma se dá vytvořit příběh. Myslím např. malý realistický věci, zvířátka a lidi atd. vlastně to neumím ani správně uchopit a pojmenovat.
Jakože podojíte krávu a máte k tomu mléko, slepice a vejce nebo potraviny a nakupni kosik, obchod, farma, škola a já nevím, cokoliv ze života apod.
A ráda bych aby se to dalo případně dokupovat.
Je mu 5 let. Zatím jsem koukala na playmobil a nic dalšího jsem nenašla, ráda bych se ale rozhodla u více variant tak kdyby někoho něco napadlo, co má u vás doma úspěch tak prosím, podělte se.
Děkuji
Jo, Schleich je top. Krom výborné kvality zpracování, pokud ti nebude líto peněz, můžeš dokupovat co měsíc až do maturity a nebudete mít všechno. Od jednotlivých figurek po celé tématické sady.
Jo přesně - „Šlajchy“ frčely u dcery i jejích spolužaček minimálně do čtvrté třídy
Nejvíc kobyly, samozřejmě.
Syn miloval Playmobil (měl pak i funkční ponorku, ale začínal u zvířátek. Dcera je koňo maniak a tak zase ujížděla na Schleich (koňská stáj, statek, přepravak).
Obě značky byly po jednom dítěti netknuté - poslali jsme je dal.
Schleich má hlavně zvířátka. Za mě v tomto věku ideální Playmobil, milion a jedna realistická scéna od farmy po nákupní centrum až ke škole ![]()