Pokakavání u 4 letého syna

74
23.3.25 18:31

Pokakavání u syna 4 roky

Dobrý den,
Potřebovala bych poradit nebo možná utišit, nevím, ale mám kluka 4 roky a máme stále problém s pokakavanim, v jednu chvíli to bylo bez problému, ale teď poslední 3 měsíce problém, někdy si ani neřekne a prosere bobek je ve slipech a když už si řekne, tak první bobek je ve slipech, ale už běží na záchod a tam to dodělá. Odměny už nepomáhají, přísnost taky ne, na záchod se ale neboji, když tam pak sedí a vykaká se, tak má radost. Nevím, kde je přesně problém. Čurání je bez problému, ale taky je to na poslední chvíli. Čurá ale úplně sam, bez pomoci. U toho kakakni mi i řekne, ze do slipů je to špatně a do záchodu správně. Teorii máme zmaknutou dobře, praxe už je horší :zed:
Jen už mě to fakt nebaví, přijde mi to nekonečný a chtěla jsem se zeptat, kdo s tím má zkušenost, jestli mate nějakou radu.
Zajímavé i je, ze v noci si řekne na závidí vždy, nepočurá se, to jsme měli natrénovaný během 2 dnů, vždy si řekne a jde se vyčurat, bez nehody.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13765
24.3.25 09:42

Nedá se dělat nic jiného, než prostě počkat, až to přejde. Syn se taky „pokakával“, vždycky pár týdnů míň, pak zas víc. Měl jiné věci na práci než záchod, zřejmě ho to otravovalo. Přestalo pak skoro ze dne na den pár měsíců po 4. narozeninách. Byla jsem vždycky nachystaná a nosila všude vlhké ubrousky a náhradní oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.3.25 10:02

@AnastazieB Ano, je to úplně stejné, jak říkáte. A taky jsem pořád nachystaná s náhradním oblečením a ubrouskama, jen jsem vždycky nervózní, když někde jsme, na výletě, u doktora a tak. Stalo se nám to venku jednou při procházce, nic neřekl, šel si vesele dál :roll:
Malýmu byli 4 roky v únoru no. Jako taky mi přijde, že je prostě zabranej do hraní a otravuje jo chodit na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
24.3.25 10:25

@Kelly13 ano, to on taky nic neřekl. Stalo se nám to několikrát - v obchodě, na výletě, ve školce… bylo to v podstatě každý den, předtím to zase bylo učůrávání. Byla jsem už zvyklá ;) A nic se nestalo, zvládli jsme to dobře a nakonec to přešlo.
Tak se nestresuj, nakonec to taky přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 23:30

Ahoj, mám více dětí..tak nechápu. Syn měl 4roky v Říjnu, do školky je přihlášený ale nechodí tam(jsou i na zlobení kvuli místu).Pokakává se, pořád..umyju ho a za chvilku je zase,,zalepený,,.Dr. říkala často dávat projímadlo, to zabere ale pak zase 4dny nekadí..je mu jedno jestli má ho..v plíně nebo teplákách/trenkách..prostě mu to nevadí. Co stím? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML