Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky,
potřebuji poradit, kde mám koupit kvalitní file pro syna. Sháním bez kostí, ale nějak jsem nic nenašla, jen ty předsmažené dětské od Nowaca (myslím).
Děkuji ![]()
ahoj,
ja kupuju v Hypernove nebo v Lidlu zmrazene file, jmenuje se to Pangasius filety, je to opravdu bez kostí a chutove vyborne. Z jake je to ryby presne nevim, je tam napsano tusim sumecek, ale je to libove. Pul kila stoji kolem 70-80 Kc.
Jana
Ahoj,
my kupujeme v Albertu mražené filety z Hoki ryby. Jsou s kůží a za celou dobu, co je kupujeme (cca rok a máme jí tak 3× měsíčně), jsem tam nenašla ani kostičku:-))) Balení je 500g a stojí cca 70,–. Je to ale ňamka, v troubě na másle s kmínem:-)))
Petra
výborné je filé z mořské štiky, jsou to kostky a každá je ještě zvlášť zabalená v igelitu (brácha na to přišel až když ji měl na pánvi
).
Vyrábí je Nowaco a jsou opravdu bez kostí, šťavnaté a dobré. M.
Holky moc děkuju. Makino, ty zrovna dneska koupil manžel, tak děkuji za info k těm igelitovým obalům ![]()
Jinak si koupím na zkoušku i ty zbývající, ryb není nikdy dost a my její konzumaci opravdu flákáme ![]()
Pangasius sumeček - cca rok týden co týden a ani jedna kostička. A fakt dobrý.
Et
Taky resim file ja ted videla v penny od nowaca file z morske stiky je mu 13m muze to?