Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakládám téma které jsem tu nenašla. Je tu mnoho diskuzí na poraďte dobrý film, horor, drama, komedii atd. ale není tu Poraďte dobrý film pro děti
Hraný, animovaný…
Já doporučuju animovaný film NA VLÁSKU.
Mládežnický třeba Camp Rock.
No, Na vlasku zereme cela rodina ![]()
Potom tedy animovany snad vsechny disneyovky!
Hrane? Tech je miliony!
Bota jmenem Melichar, Nefnukej veverko, Hon na mys, Dve dohazovacky, Kdopak to mluvi, Prazdniny v Londyne a vubec vsechno co natocily (Olsenky) me to tedy nebere, ale od zname desetiletou dceru silene ![]()
Ty jo, fakt bych popsala celou stranu ![]()
Tohle je speciálně o filmech pro děti:
http://www.mestoprodeti.cz/filmy.html
u nás měl z těch novějších filmů úspěch Rio. Na vlásku je taky pěkný.
Tak já zužím výběr. Zrovna filmy jako Dvě dohazovačky, Kdopak to mluví apod. ty nee. Ale Na vlásku taky baštíme ![]()
Rio vypadá dobře, ten skouknem, určo bude hezký.
Teď nedávno jsem hledala nějaké filmy, abych alespoň na chvíli udržela našeho nemocného 9-letého v posteli. Takže za nás doporučuji Mr. Popper a jeho tučňáci, Škola superhrdinů (shodou okolností budou dávat teď v pátek v tv), Spy Kids 1 - 3, Lego Ninjago, Lego Bionicle … a pak klasika Doba ledová, Shrek…
Ahojte holky, prosím poraďte pro děti animované filmy (ne seriály).. máme doma na vlásku, shrek, doba ledová a 101 dalmatinů. Danielku to strašně baví ale už jsou okoukané, tak pokud znáte nějaké krásné animované pohádky sem s nima, budeme rády…děkujeeeeem ![]()
Tech je!!!
Ariela, Pocahontas, Sipkova Ruzenka, Popelka, Lady a Tramp, Rebelka, Toy Story (ted jsem videla ctverku a bylo to docela pekny), Zivot brouka, O labuti princezne, Maugli, Mulan, Kraska a zvire…
@MišelkaX ¨U nás teď jednoznačně vede Toy Story 1,2,3 Mädagaskar 1,2,3 a Cars 1,2 pak Příšerky s. r.o., Příběh žraloka, Hledá se Nemo, Cesta na měsíc
@Barca12345 Kde Toy Story 4??? Ta ještě není ani v kině za velkou louží ne? Já viděla jen upoutávky.
Dumbo, Tarzan, Gnomeo a Julie, Méďa Béďa, Modrý slon, Samyho dobrodružství, Past na žraloka, Rio, Skřítek Rolli, Zhu zhu pets-u toho dcera vydrží fakt koukat, ikdyž je to podle mě blbost ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@Barca12345 Kde Toy Story 4??? Ta ještě není ani v kině za velkou louží ne? Já viděla jen upoutávky.
Tak ze by to byla trojka??? Jak se hracky zachranily pred skladkou a znicenim? ![]()
Děkuji moc holky.. Dumbo? užasná pohádka, to si pamatuji ještě já jako malá ![]()
@MišelkaX píše:
Děkuji moc holky.. Dumbo? užasná pohádka, to si pamatuji ještě já jako malá
Dumbo je moc pekny!!! Ale ja u nej vzdycky brecim. ![]()