Filmy pro děti i mládež

2114
25.1.12 21:22

Filmy pro děti i mládež

Ahoj, zakládám téma které jsem tu nenašla. Je tu mnoho diskuzí na poraďte dobrý film, horor, drama, komedii atd. ale není tu Poraďte dobrý film pro děti :?: Hraný, animovaný…

Já doporučuju animovaný film NA VLÁSKU.

Mládežnický třeba Camp Rock.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
25.1.12 21:28

No, Na vlasku zereme cela rodina :mrgreen:
Potom tedy animovany snad vsechny disneyovky!
Hrane? Tech je miliony!
Bota jmenem Melichar, Nefnukej veverko, Hon na mys, Dve dohazovacky, Kdopak to mluvi, Prazdniny v Londyne a vubec vsechno co natocily (Olsenky) me to tedy nebere, ale od zname desetiletou dceru silene :-)
Ty jo, fakt bych popsala celou stranu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 21:39

Tohle je speciálně o filmech pro děti:
http://www.mestoprodeti.cz/filmy.html

u nás měl z těch novějších filmů úspěch Rio. Na vlásku je taky pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.1.12 21:49

Tak já zužím výběr. Zrovna filmy jako Dvě dohazovačky, Kdopak to mluví apod. ty nee. Ale Na vlásku taky baštíme :mrgreen:

Rio vypadá dobře, ten skouknem, určo bude hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.1.12 21:50

Teď nedávno jsem hledala nějaké filmy, abych alespoň na chvíli udržela našeho nemocného 9-letého v posteli. Takže za nás doporučuji Mr. Popper a jeho tučňáci, Škola superhrdinů (shodou okolností budou dávat teď v pátek v tv), Spy Kids 1 - 3, Lego Ninjago, Lego Bionicle … a pak klasika Doba ledová, Shrek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.11.12 08:53

Ahojte holky, prosím poraďte pro děti animované filmy (ne seriály).. máme doma na vlásku, shrek, doba ledová a 101 dalmatinů. Danielku to strašně baví ale už jsou okoukané, tak pokud znáte nějaké krásné animované pohádky sem s nima, budeme rády…děkujeeeeem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.11.12 08:56

Tech je!!!
Ariela, Pocahontas, Sipkova Ruzenka, Popelka, Lady a Tramp, Rebelka, Toy Story (ted jsem videla ctverku a bylo to docela pekny), Zivot brouka, O labuti princezne, Maugli, Mulan, Kraska a zvire…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.11.12 08:56

Madagaskar, za plotem, Happy Feet,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.11.12 08:57

@MišelkaX ¨U nás teď jednoznačně vede Toy Story 1,2,3 Mädagaskar 1,2,3 a Cars 1,2 pak Příšerky s. r.o., Příběh žraloka, Hledá se Nemo, Cesta na měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.11.12 08:58

@Barca12345 Kde Toy Story 4??? Ta ještě není ani v kině za velkou louží ne? Já viděla jen upoutávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
1.11.12 09:12

Dumbo, Tarzan, Gnomeo a Julie, Méďa Béďa, Modrý slon, Samyho dobrodružství, Past na žraloka, Rio, Skřítek Rolli, Zhu zhu pets-u toho dcera vydrží fakt koukat, ikdyž je to podle mě blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.11.12 09:20
@Lenka-K-85 píše:
@Barca12345 Kde Toy Story 4??? Ta ještě není ani v kině za velkou louží ne? Já viděla jen upoutávky.

Tak ze by to byla trojka??? Jak se hracky zachranily pred skladkou a znicenim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.11.12 09:29

@Barca12345 To je trojka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.11.12 09:33

Děkuji moc holky.. Dumbo? užasná pohádka, to si pamatuji ještě já jako malá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.11.12 09:41
@MišelkaX píše:
Děkuji moc holky.. Dumbo? užasná pohádka, to si pamatuji ještě já jako malá :lol:

Dumbo je moc pekny!!! Ale ja u nej vzdycky brecim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky