Filtr na vodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
6.10.17 14:06
@Philip12 píše:
Mám filt na vodu eSpring a jsem velice spokojený, voda je znatelně jemnější.

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.17 15:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.21 17:20

Máte někdo doma tenhle filtr https://www.dionela.cz/…uhlim/d-2423 ? Už nějakou chvíli vybírám a chci mít jistotu, že koupím filtr opravdu kvalitní. Tady se mi líbí, že jde o českou výrobu a podle toho, co čtu to vypadá, že mají filtry kvalitní. Kdyby se našel někdo, kdo s nima má zkušenost, budu ráda když se ozvete. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.21 21:38

My si ho koupili asi před rokem. Vybírali jsme hodně důkladně, protože ne všechny filtry jsou kvalitní, hlavně ty dovážené z Číny a Taiwanu. Tenhle u nás nakonec vyhrál, protože je to česká výroba a navíc jsou jejich filtry vítězem D-testu. Všechno s náma ochotně konzultovali a poradili nám s výběrem. Jestli chcete mít jistotu, že budete pít kvalitní vodu, tak můžu jedině doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.4.21 22:47

@drobek.alca Jo? Tak moc díky za odpověď, to jsem právě potřebovala slyšet, protože jsem právě četla, že si lidi koupili filtry zřejmě od nějakých pofiderních firem a potom se nestačili divit když nechali znovu dělat rozbor vody. Takže tímhle si mě uklidnila. Zkusíme to s nima teda asi taky nejdřív zkonzultovat. Ještě jednou díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.21 20:24

Vůbec není za co. Snad jsem ti tím ušetřila čas, my nad tím strávili tolik hodin… :D ale nakonec jsem fakt ráda, že to máme vyřešený a nemusíme přemýšlet nad tím, co pijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.9.21 23:07

Máme filtr od firmy Dionela a jsme spokojení, pravidelně si kvalitu vody kontrolujeme a opravdu se na něj dá spolehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.24 17:35

Ahoj :) No jako za určitě má cenu si filtr na vodu pořídit, zvlášť pokud máte tvrdou vodu. My jsme doma instalovali taky od dionely a je to super řešení. Krom změkčení vody taky odstraní chlor, těžké kovy a další nečistoty. Rozdíl je poznat nejen na chuti, ale i třeba na domácích spotřebičích. Fakt je o hodně méně vodního kamene v rychlovarné konvici nebo žehličce :) Takže za mě je to super věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.1.25 16:32

Jak dlouho ten filtr vydrží? Já o něm uvažuji, ale právě nevím, zda zvolit filtr nebo konvici. Koukala jsem, že dionela nabízí obě možnosti… Tak máš třeba srovnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný