Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Mate nekdo zkusenost z timto vyrobkem? Manzel to dneska donesl, ze mu to doporucila kamaradka na nevolnosti v aute
Pri pravidelnem uzivani se tim tento problem vyresi. Je to pro naseho skoro dvouleteho syna. Fakt nevim, co si o tom mam myslet. Vsude na netu jsem nasla, ze to je na posileni obranyschopnosti a navic to neni urceno pro deti do tri let.
Jaky je vas nazor?
Když to není určeno pro děti do tří let, tak by se to dětem do tří let nemělo dávat, ne? ![]()
Syn má nevolnosti v autě? Raději se poraď s lékařem, co s tím… A někde jsem četla o nějakém homeopatiku, které je i pro malé děti.
Já tento preparát chci malému pořídit na podzim, ještě sice nebude mít 3 roky, ale myslím si, že ho můžou i mladší děti, je to přece přírodní multivitamínový sirup. Finské preparáty kupuju, mám s nimi výborné zkušenosti, ale s fin multisem zatím ne, ani jsem neslyšela, že by měl zabrat na kinetózy. Sirup obsahuje vitamíny a minerály, spíš bych ho brala na posílení imunity a dodání chybějících vit. a minerálů v zimním období. Ale třeba tady nepíšou, že by ho nemohly děti pod 3 roky:
http://www.finclub.cz/…ukt_info.php?…%20preparáty%20-%20fin%20Multis*