fin multis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2304
24.6.08 21:34

fin multis

Mate nekdo zkusenost z timto vyrobkem? Manzel to dneska donesl, ze mu to doporucila kamaradka na nevolnosti v aute 8O Pri pravidelnem uzivani se tim tento problem vyresi. Je to pro naseho skoro dvouleteho syna. Fakt nevim, co si o tom mam myslet. Vsude na netu jsem nasla, ze to je na posileni obranyschopnosti a navic to neni urceno pro deti do tri let.
Jaky je vas nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
24.6.08 21:55

Když to není určeno pro děti do tří let, tak by se to dětem do tří let nemělo dávat, ne? :-)
Syn má nevolnosti v autě? Raději se poraď s lékařem, co s tím… A někde jsem četla o nějakém homeopatiku, které je i pro malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.6.08 22:58

Já tento preparát chci malému pořídit na podzim, ještě sice nebude mít 3 roky, ale myslím si, že ho můžou i mladší děti, je to přece přírodní multivitamínový sirup. Finské preparáty kupuju, mám s nimi výborné zkušenosti, ale s fin multisem zatím ne, ani jsem neslyšela, že by měl zabrat na kinetózy. Sirup obsahuje vitamíny a minerály, spíš bych ho brala na posílení imunity a dodání chybějících vit. a minerálů v zimním období. Ale třeba tady nepíšou, že by ho nemohly děti pod 3 roky:

http://www.finclub.cz/…ukt_info.php?…%20preparáty%20-%20fin%20Multis*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková