Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, snad ne pozdě narazila jsem teď na tento dotaz. Já s nim zkušenosti mám, brala jsem před maturitou když jsem už úplně ztrácela schopnost se soustředit a něco do hlavy nacpat
a v tomhle směru mi tabletky pomohly. Určitě i doporučuji vyhledat poradce pro Finclub s možnosti kdy vás i změří pomoci jejich přístrojů ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, snad ne pozdě narazila jsem teď na tento dotaz. Já s nim zkušenosti mám, brala jsem před maturitou když jsem už úplně ztrácela schopnost se soustředit a něco do hlavy nacpata v tomhle směru mi tabletky pomohly. Určitě i doporučuji vyhledat poradce pro Finclub s možnosti kdy vás i změří pomoci jejich přístrojů
Dekuji, a co to je za pristroje, mohu-li se zeptat? O tom totiz slysim poprve. Jak dlouho jste to brala a za jak dlouho jste pozorovala vysledky?
@Helca83 bylo to měření takový “magnetickým analyzatorem” dala se na to ruka a přístroj postupně změřil jak jsou na tom vnitřnosti ale i co chybí v těle (železo apod…) doporučuji určitě obvolat nějakou nejbližší pobočku a optat se u nich, k nám příjel pán až domů jmenoval se Daniel Havliček tak třeba by on poradil v případě zájmu:). No začala jsem brát cca dva az tři měsíce před zkouškama a viděla jsem výsledky už cca po týdnu o dost se mi zlepšila pozornost, měla sem od nich více preparátu a jde vidět že za ty peníze jsou to kvalitní preparáty a to určitě i jejich collagen.
@Helca83 ještě jen přidám že pán se stará o hodně poboček v ČR takže by určitě i poradil pro vás nejbližší 😊
OK děkuji, nechávám si to do zásoby, ještě ted jedeme preparáty od jiné firmy, ale za nějakou dobu, až od nich dobereme, co lze, zkusíme…