Finclub Fosfosercaps

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5006
6.1.22 17:38

Finclub Fosfosercaps

Mate nekdo prosim zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.3.22 23:51

Zdravím, snad ne pozdě narazila jsem teď na tento dotaz. Já s nim zkušenosti mám, brala jsem před maturitou když jsem už úplně ztrácela schopnost se soustředit a něco do hlavy nacpat :zed: a v tomhle směru mi tabletky pomohly. Určitě i doporučuji vyhledat poradce pro Finclub s možnosti kdy vás i změří pomoci jejich přístrojů :)

• Citovat
  • Upravit
5006
28.3.22 02:54
@Anonymní píše:
Zdravím, snad ne pozdě narazila jsem teď na tento dotaz. Já s nim zkušenosti mám, brala jsem před maturitou když jsem už úplně ztrácela schopnost se soustředit a něco do hlavy nacpat :zed: a v tomhle směru mi tabletky pomohly. Určitě i doporučuji vyhledat poradce pro Finclub s možnosti kdy vás i změří pomoci jejich přístrojů :)

Dekuji, a co to je za pristroje, mohu-li se zeptat? O tom totiz slysim poprve. Jak dlouho jste to brala a za jak dlouho jste pozorovala vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 14:46

@Helca83 bylo to měření takový “magnetickým analyzatorem” dala se na to ruka a přístroj postupně změřil jak jsou na tom vnitřnosti ale i co chybí v těle (železo apod…) doporučuji určitě obvolat nějakou nejbližší pobočku a optat se u nich, k nám příjel pán až domů jmenoval se Daniel Havliček tak třeba by on poradil v případě zájmu:). No začala jsem brát cca dva az tři měsíce před zkouškama a viděla jsem výsledky už cca po týdnu o dost se mi zlepšila pozornost, měla sem od nich více preparátu a jde vidět že za ty peníze jsou to kvalitní preparáty a to určitě i jejich collagen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.22 14:48

@Helca83 ještě jen přidám že pán se stará o hodně poboček v ČR takže by určitě i poradil pro vás nejbližší 😊

• Citovat
  • Upravit
5006
28.3.22 16:03

OK děkuji, nechávám si to do zásoby, ještě ted jedeme preparáty od jiné firmy, ale za nějakou dobu, až od nich dobereme, co lze, zkusíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí