Firkon Quatro set

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mirka755
9.6.08 22:07

Firkon quatro set

ahoj viděli jste už tento kočárek? Jak se Vám líbí, mě teda moc :)

http://www.batolatko.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
10.6.08 08:36

ahoj, firkon je můj favorit :srdce: ale spíš uvažuju o modelu F3, což je trojkolka - hluboká korba + sportovní nástavec. Autosedačku nepotřebujeme, nemáme auto :)

http://www.svetprcku.cz/?…

Jen nevím, jak je těžký a jak se s ním vůbec jezdí. Prošla jsem docela dost diskuzí, ale nic moc jsem nenašla… :( Holky, máte ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.6.08 08:54

O tomhle kočárku už diskuze jsou, já patřím k jeho spokojeným uživatelkám. Těžký je dost, takže pro toho, kdo často cestuje MHD bych ho nedoporučila. Jinak je prostorný, skladný, dobře odpružený i dobře vybavený …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
10.6.08 11:25

u nás ho má známá a váží 13kg. Je rozhodně lehčí než klasická čtyřkolka a trojkolka má také tak kolem 13 kg. Už jsem slyšela na něj ohlasy, že tenhle nebrat. Jaké máte názory na kočárky typu Firkon? Jsou opravdu tak špatné, u nás jich jezdí docela dost tak si myslím že asi tak špatný nebude a cenově je přijatelný-má vše ve výbavě-oproti drahým jako Quinny, Maxi Cosi-kde musíte zbytek výbavy dokupovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.6.08 14:02

kdybych si mela vybrat mezi Firkonem a znackovymi Quinny a spol. tak jednoznacne volim znacku, pac zrovna v Quinny trojkolce vozi sousedka uz treti dite - bez zavady a vypada furt pekne po peti letech vzhledem k zatezi (vesnice a caste skladani do auta na vylety). Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.08 12:31

Firkon - prodejci?

Ahojky,
mě tenhle typ Firkonu taky nadchnul. Docela ráda bych to viděla v reále. Neobjevily jste náhodou někde seznam prodejců? Já bych potřebovala konkrétně něco v Pardubickém kraji?
Nijak na to zatím nespěchám, přece jen mám času dost (11TT). Ale to víte, jsem baba zvědavá a právě tady u téhle značky se mi zdá dost skvělý poměr cena/výkon.
 Madla

• Citovat
  • Upravit
mirka755
14.7.08 11:26

Re: Firkon - prodejci?

Anonymni píše:
Ahojky,
mě tenhle typ Firkonu taky nadchnul. Docela ráda bych to viděla v reále. Neobjevily jste náhodou někde seznam prodejců? Já bych potřebovala konkrétně něco v Pardubickém kraji?
Nijak na to zatím nespěchám, přece jen mám času dost (11TT). Ale to víte, jsem baba zvědavá a právě tady u téhle značky se mi zdá dost skvělý poměr cena/výkon.
 Madla

ahoj tak zatím jsem ho viděla jenom na www.batolatko.cz a nebo tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale tam je jen jedna barvička. Jinak na netu najdu vždy jen F7 a trojkolky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.9.08 09:27

Madlo - myslím, že je prodávají i ve Dvoře Králové, našla jsem na netu pozadání klíčového slova Firkon, ale neuložila, páč je to pro mě z ruky.

Nevíte, jestli jsou k dostání i na polských tržnicích?

Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.9.08 19:25

Tady opravdu Firkony mají ale Quatro ne. Je zatím nedostupné u výrobce.
Jinak s Firkonama tady jezdí skoro všechny maminky.Ňěkdo je s ním spokojený jiný ne. Ale já za sebe říkám nebrat. Mám jich pár odzkoušených. Hodně z nich uhýbá do strany a jsou pěkně těžký.

• Citovat
  • Upravit
maruška13
21.4.10 12:20

pružina na boku kočárku je úžasná, při každém nájezdu na obrubník vám vystřelí dítě do ksichtu. je těžký a pokaď nejsou zablokována přední kolečka je absolutně neřiditelný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4