Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, firkon je můj favorit
ale spíš uvažuju o modelu F3, což je trojkolka - hluboká korba + sportovní nástavec. Autosedačku nepotřebujeme, nemáme auto ![]()
Jen nevím, jak je těžký a jak se s ním vůbec jezdí. Prošla jsem docela dost diskuzí, ale nic moc jsem nenašla…
Holky, máte ho někdo?
O tomhle kočárku už diskuze jsou, já patřím k jeho spokojeným uživatelkám. Těžký je dost, takže pro toho, kdo často cestuje MHD bych ho nedoporučila. Jinak je prostorný, skladný, dobře odpružený i dobře vybavený …
u nás ho má známá a váží 13kg. Je rozhodně lehčí než klasická čtyřkolka a trojkolka má také tak kolem 13 kg. Už jsem slyšela na něj ohlasy, že tenhle nebrat. Jaké máte názory na kočárky typu Firkon? Jsou opravdu tak špatné, u nás jich jezdí docela dost tak si myslím že asi tak špatný nebude a cenově je přijatelný-má vše ve výbavě-oproti drahým jako Quinny, Maxi Cosi-kde musíte zbytek výbavy dokupovat
kdybych si mela vybrat mezi Firkonem a znackovymi Quinny a spol. tak jednoznacne volim znacku, pac zrovna v Quinny trojkolce vozi sousedka uz treti dite - bez zavady a vypada furt pekne po peti letech vzhledem k zatezi (vesnice a caste skladani do auta na vylety). Hanka
Ahojky,
mě tenhle typ Firkonu taky nadchnul. Docela ráda bych to viděla v reále. Neobjevily jste náhodou někde seznam prodejců? Já bych potřebovala konkrétně něco v Pardubickém kraji?
Nijak na to zatím nespěchám, přece jen mám času dost (11TT). Ale to víte, jsem baba zvědavá a právě tady u téhle značky se mi zdá dost skvělý poměr cena/výkon.
Madla
Anonymni píše:
Ahojky,
mě tenhle typ Firkonu taky nadchnul. Docela ráda bych to viděla v reále. Neobjevily jste náhodou někde seznam prodejců? Já bych potřebovala konkrétně něco v Pardubickém kraji?
Nijak na to zatím nespěchám, přece jen mám času dost (11TT). Ale to víte, jsem baba zvědavá a právě tady u téhle značky se mi zdá dost skvělý poměr cena/výkon.
Madla
ahoj tak zatím jsem ho viděla jenom na www.batolatko.cz a nebo tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale tam je jen jedna barvička. Jinak na netu najdu vždy jen F7 a trojkolky.
Madlo - myslím, že je prodávají i ve Dvoře Králové, našla jsem na netu pozadání klíčového slova Firkon, ale neuložila, páč je to pro mě z ruky.
Nevíte, jestli jsou k dostání i na polských tržnicích?
Šárka
Tady opravdu Firkony mají ale Quatro ne. Je zatím nedostupné u výrobce.
Jinak s Firkonama tady jezdí skoro všechny maminky.Ňěkdo je s ním spokojený jiný ne. Ale já za sebe říkám nebrat. Mám jich pár odzkoušených. Hodně z nich uhýbá do strany a jsou pěkně těžký.
pružina na boku kočárku je úžasná, při každém nájezdu na obrubník vám vystřelí dítě do ksichtu. je těžký a pokaď nejsou zablokována přední kolečka je absolutně neřiditelný.
ahoj viděli jste už tento kočárek? Jak se Vám líbí, mě teda moc
http://www.batolatko.cz/?…