Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, neznáte někdo firmu Cortex s.r.o. Dnes mi od nich přišel balík (cca 1kg) dodání zdarma. Nic jsem si neobjednávala ani přítel ne. Podle stránek na netu se mi to jaksi nepozdává. Prostě se bojím, že jde o nějaký podvod - jakože balík otevřu a tam bude nějaký zboží společně se složenkou či fakturou a tak tu furt přemýšlím, jestli to vyzvednout nebo ne. Nepřišlo vám taky něco takovýho?
Moc děkuji za odpovědi.
Nám do firmy posílali kde co. Ne tedy přímo tahle firma, ale byli tak drzí, že poslali např. knihu Obchodní zákoník s komentářem a spolu s knihou fakturu a dopis, že pokud knihu nechcem, máme ji do 14 dnů odeslat zpět. Tak jsem jim tam zavolala, ať mi řeknou, kdo zda mají od nás objednávku a že firma nebude platit poštovné ani se recepční kvůli nim nepožene na poštu a ať si to vyzvednou. A pokud mají nějaké výhrady, nechť si ten Obch. zákoník přečtou
Už se neozvali a o kniha leží ve firmě asi dodnes ![]()
A nemají na stránkách telefonní číslo? Já bych hned volala a domáhala se vysvětlení. Do té doby balík klidně počká na poště!
nevím, co přesně se dělá v Cortexu teď, ale před lety jsem tam chodila na brigády - jednalo se o vkládání do obálek či různé balení zboží do reklamních materiálů, dál provozují hlavně call centrum, kde operátoři zřejmě nabízejí různé služby spojené s reklamou, prostě co si jaká firma objedná, takže bych čekala, že to bude nějaký reklamní balíček ![]()
Ahojky, včera mi to taky přišlo- balík od Cortex, spol. s.r.o., 0,85 kg. Vyzvedla sis to? Bojím se, že jde o nějaký podvod… Díky za odpověď
ahojky tak mi asi před týdnem taky přišel balíček od této firmy a chtěla bych vám poradit, nebojte si ho vyzvednout. Balíček obsahuje kojenecké mléko Hami Hajaja, přesnídávku, zeleninku a povídáníčko o papání miminek..takže vlastně balíček není od firmy Cortex ale od Hami…
![]()
Mne tiez prisiel bola tam taka hracka pre deticky a ziadna faktura tam nieje tak neviem taky motylik
nic som neobjednavala ale som registrovana na hame
Dnes mi taky přišel balíček od Cortex spol. s.r. o. ![]()
Bojím se vyzvednout
máte zkušenosti? Je to od firmy Hami??? Díky ![]()
@Parchant píše:
Dnes mi taky přišel balíček od Cortex spol. s.r. o.
Bojím se vyzvednoutmáte zkušenosti? Je to od firmy Hami??? Díky
Balík vyzvednut ![]()
Za vyplněný dotazník na feedo.cz Nutrilon kaše ![]()