Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, které aktivní chodítko se vám zdá lepší, od Fisheru nebo od Chicca, popravdě mám od Fisheru přes inzerát, ale od Chicca se mi líbí víc, tak nevím, a přijde mi, že chlapeček zakopává o kolečka, že nejsou dost od sebe.
Blondynko
ahojky v jiné diskusi
.Docela by mě také zajímalo jaké vybrat chodítko.Chci aby se ho malý jen přidržoval,takže ne takové jak se do něj děti dávají.Ty kolečka po straně mi přijdou také nepraktické,že se mohou plést dítěti pod nohy.
Holky přihoďte nějaké zkušenosti ![]()
Ahojte tak já mám vyzkoušené activity od Chicca a je super,malý se s ním naučil chodit a teď už ho má jen na hraní.
Tak nyní už můžu porovnat. U toho FP se nám stalo, že se s malým převrhlo, kolečka blízko u sebe. Dnes přišlo Chicco activity a je stokrát lepší, jak ve stabilitě, tak ve funkčnosti, líbí se mi, že malý může prohazovat tvary nebo balónky, ačkoli to zatím moc neovládá ![]()
blondynko
sakryš už jsem to zase málem popletla,už bych psala Princess.
Díky za zkušenost s chodítkamaTaké o něm uvažuji,ale vůbec jsem nevěděla,které vybrat.ted už vím ![]()
díky
Ahoj.my mame aktivity a skvely.ani jednou se nam neprevratilo.my jediny problem, co jsme meli a co by jsme meli s kazdym choditkem je, ze mame plovoucku a klouze. vyresili jsme to ale tak, ze jsme navlekly na predni kolecka roztrihanou dusi z kola a uz neklouze;-)nemam zkusenosti s Fisherem.jak jsem jeho zastance, tak bych ale rekla, ze chicco je lepsi. celkove plastove veci od chicca jsou dobre. hodne bytelne.