Fitness centrum Praha

1120
12.5.14 17:45

Fitness centrum

Ahoj holky, chtěla bych začít chodit do posilovny, ale nevím jaké fitness centrum volit. Jedná se o Prahu, ale je jich tolik a každý má jiný lákadla až jsme z toho zmatená. Máte nějaké typy a zkušenosti? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
12.5.14 18:11

Ja chodim do fitness v aquapalace praha, maji hodne stroju, je to tam velky a treneri jsou moc ochotni a poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.5.14 18:17

@Zmrzlink U nás je jich zase zoufale málo, všechny až ve městě a s prckem se nějak nedá zkombinovat. V Praze bych klidně zkusila pokaždé jiný a pak si vybrala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6623
12.5.14 18:28

@Zmrzlink
Holmes place tam jsem chodila i ráda, ale pak se změnilo vedení a změnili se trenéři a to už mi nesedělo. Jsem konzerva na lidi. A pak jsem začala chodit do Contours - to je fitko jenom pro ženský a tam je to zatím super. :) Po porodu prvorozené se mi hodně věnovali a pomohli mi shodit skoro všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.5.14 19:27

@RadkaCh Taky mě to už napadlo :D @Natálka26 Ty jo Contours vypadá moc pěkně, ale ty ceny ty jo mi přijdou docela vysoké, tam asi platíš ještě zvlášť trenéra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.5.14 19:29
@White_Queen píše:
Ja chodim do fitness v aquapalace praha, maji hodne stroju, je to tam velky a treneri jsou moc ochotni a poradi

To mám bohužel přes celou Prahu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
12.5.14 20:06

@Zmrzlink
Já si myslím, že jo, ale zezačátku jsem měla asi 3 konzultace zdarma (nevím jestli to ještě je)a pak mě tam přešla dělat kamarádka tak jsem chodila k ní - samozřejmě platila jsem měsíční paušál, ale zase bylo fajn že jsem mohla jít na jak dlouho jsem chtěla a kdy jsem chtěla, protože se objednáváš přímo jenom třeba na vacushape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 16:12

Ahoj.chce někdo členství do luxusního fitka v Praze na 6 měsíců? Je to v centru u metra, zdarma i skupinové lekce a sauna. Mám to v bazárku, třeba to někdo užije. Ségra je po úraze, tak to neodchodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková