Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminy chci začít cvičit v nějaké fitku na Kladně, už jsem s váhou na pokraji obezity, hledám kámošku na cvičení a taky scháním zkušenosti z fit center co jsou na Kladně. Děkuju
Ahoj, cvičím doma na orbitreku, ale 2 roky jsem chodila do Expresky na Sítnou
Chtěla bych začít chodit do well donu ale ráda bych někoho sebou
@Heylinka píše:
Chtěla bych začít chodit do well donu ale ráda bych někoho sebou
no tak tam jsem nechoddila a nikam už ani chodit nebudu, neb jako samoživitelka nemám tolik času. Tak jsem ti dala aspoň tip. ![]()
Já jsem chodila do fitka na Sítnou-ok.
Měsíc do Centrálu-moc lidí, drahé a bude hůř, stále nabírají
Teď budu mít pár hodin s trenérkou v fitness21 v Rozdělově-ale je to tam miniaturní
Ve welldone jsem to jen viděla, přijde mi to malé.
Já vážně uvažuji nad Fitness mánii v Oáze.
@Heylinka píše:
Ahoj a v tom centrálu máš členství?
Měla jsem v září měsíční, abych to vyzkoušela.
Ani náhodou, do toho nejdu.
Příspěvek upraven 15.01.16 v 16:20
Ahoj holky, pojďte si zacvičit k nám. Informace najdete na facebooku Fit maminky.
Vytvořili jsme novou skupinu FIT maminky, kde si můžete zacvičit kruhový trénink a pokud nemáte hlídání můžete si vzít prcka s sebou. Neplatíte žádné registrace a nepodepisujete žádné smlouvy. Vstupné je 50,– za cvičení.
Mějte se.
Ahoj holky. Jsem z Kladna a chtěla bych zkusit nějaké cvičení pod kontrolou trenérky. Uvažuji o Contours, ale u nás kousek od mého bydliště je Fitness 21. Moc jsem o tom Fitness 21 ale nenašla, tak bych chtěla vědět, zda tam někdo z vás už byl. A co Contours? Cenově dost, ale vyhovuje mi otvírací doba a umístění. Je to na cestě z práce domů. Cvičíte tam někdo? Díky.