Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré dopoledne, chci si pořídit fitness náramek, ale nenašla jsem téměř žádné recenze, podle kterých bych se mohla rozhodnout, do jakého investovat. Máte někdo? Jakou značku? A jak jste s ním spokojení? Já uvažuju o POLAR LOOP nebo FIT BIT FLEX, ale viděla jsem i jiné značky. Ráda bych ho taky spárovala s telefonem, ale mám s3 mini, takže ne každý jde spárovat. Poraďte. Díky.
@krupinka samsung ma vlastne zariadenia
skus mrknut na alza.cz
Mám k Samsungu hodinky Samsung Gear fit. Zžívám se s nimi. Jako sport tam lze nastavit chůze, turistika, běh a cyklistika. Já jezdím s kočárem, tak si dávám tu cyklistiku. Jak se v nich ještě nevyznám, tak jsem tam cosi nastavila a oni mě furt prudily, že jsem nic neušla
. Zrovinka se chystám je více prozkoumávat, protože bych si tam chtěla nastavovat i jiná cvičení. Manžel mě zásobuje technickejma pomocníčkama na cvičení a já jsem pořád tlustější ![]()
GEAR FIT - není kompatibilní s s3 mini. Mně se líbil ten FITBIT FLEX, jenže jsem nenašla žádnou recenzi, ten snímá aktivitu, dá se zadat i strava a pitný režim, dělá spánkové grafy…
Fakt ho tady nikdo nemá??? Škoda.
@krupinka píše:
GEAR FIT - není kompatibilní s s3 mini. Mně se líbil ten FITBIT FLEX, jenže jsem nenašla žádnou recenzi, ten snímá aktivitu, dá se zadat i strava a pitný režim, dělá spánkové grafy…
Fakt ho tady nikdo nemá??? Škoda.
ja mela tu starsi verzi ![]()
Program na zadavani stravy atd nebyl spatny, ale napriklad vsechny udaje jsou delane pro USA, tudiz bezne veci co jime u nas, si do programu nezadas a nejsem si jista zda tam slo dodavat neco rucne
Mne ted vice vyhovuje polar loop, ale netusim zda je kompatibilni se samsungem, ja jej paruji s iPadem.
Příspěvek upraven 23.09.14 v 14:59
A hlavni vec co mi vadila na fitbit je ze nema displej, nemuzes se podivat kolik aktualne mas naslapnuto, kolik kalorii atd… na to vse musis koukat do jineho zarizeni
vyhoda je bluetooth( ten ma tedy i polar loop) na fitibit vidis jen obdelnik ktery se ti zaplnuje teckama dle aktivity, ale to je vse.
Vyhoda fitbit oproti loop je ze ma zabudovany budik ktery si muzes nastavit
naramek ti zacne treba v sest rano prijemne na ruce vibrovat ![]()
@krupinka doprocuji si najet na youtube a kouknout se na videa( jsou v anglictine) ale i tak pochopis co ktery naramek nabizi ![]()
jeste takovy poznatek…fitbit se nabiji tak, ze naramek musis sundat a vytahnout z nej takovy ovalek baterku, ktery specialne napojis na nabijeci kablik( mam dojem ze si musis zvlast dokoupit konektor do zasuvky- ja jej mam, pac uz mam iPad),zatimco polar jen napojis na kablik, ktery mam strceny v pocitaci, z naramku nic nevytahuji a tudiz se mi tim neopotrebava. Zapinani na ruku je take lepsi ![]()
Spankovy graf byl fajn, krasne mi ukazalo kdy jsem spala nejtvrdeji a kdy byl muj spanek nejlehci. Polar ti jen ukaze kolik hodin si spala ![]()
no mozna si jeste na neco casem vzpomenu ![]()
Já jsem ještě objevila FITBIT FORCE, ten má i display, právě že bych chtěla, aby se dal použít i jako hodinky, ale zase ho tu v ČR nikde nemají, aspoň jsem nenašla. Takže když to shrnu, na FITBITu je super ten budík, spánkový graf, kompatibilita s mým telefonem, ale nemá display, což by mi zase chybělo, ale POLAR který má lepší nabíjení, nemá spánkové grafy, nemá budík…zase jsem se nikam neposunula ![]()
@krupinka takhle vypada nocni spanek u polaru
( nevim teda zda to neni lepsi pres pc, tohle je aplikace primo v tabletu)
u fitbit byl graf, ale nemyslim ze o moc lepsi ![]()
joo, ja taky druhy naramek vybirala dlouho
ale pro me byla priorita displej a hodinky. Navic u fitbitu se ti naramek casem rozpadne at chces ci ne a musis si koupit novy ![]()
ja bych sla do fitbit jedine do te nove verze. Jde objednat napriklad z amazonu ![]()
Jo a jeste je blbe kdyz si zapomenes fitbit zkontrolovat a on se ti vybije, potom te budik neceka
to uz se mi taky stalo ![]()
A ted ctu ze force byl stazenej z obehu, protoze tam byli nejake alergicke reakce na material apod…
Tady je o fitbit pekny clanek
koukam ze ma taky kabel do pc, skrz ktery jej muzes dobijet ![]()
http://www.svetandroida.cz/…cenze-201403#…
A tady mas pekne povidani o polaru
http://www.droidik.cz/…psi-fyzicku/