Fitness náramek

242
23.9.14 09:51

Fitness náramek

Dobré dopoledne, chci si pořídit fitness náramek, ale nenašla jsem téměř žádné recenze, podle kterých bych se mohla rozhodnout, do jakého investovat. Máte někdo? Jakou značku? A jak jste s ním spokojení? Já uvažuju o POLAR LOOP nebo FIT BIT FLEX, ale viděla jsem i jiné značky. Ráda bych ho taky spárovala s telefonem, ale mám s3 mini, takže ne každý jde spárovat. Poraďte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
23.9.14 10:05

@krupinka samsung ma vlastne zariadenia ;) skus mrknut na alza.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.9.14 11:10

Mám k Samsungu hodinky Samsung Gear fit. Zžívám se s nimi. Jako sport tam lze nastavit chůze, turistika, běh a cyklistika. Já jezdím s kočárem, tak si dávám tu cyklistiku. Jak se v nich ještě nevyznám, tak jsem tam cosi nastavila a oni mě furt prudily, že jsem nic neušla 8o. Zrovinka se chystám je více prozkoumávat, protože bych si tam chtěla nastavovat i jiná cvičení. Manžel mě zásobuje technickejma pomocníčkama na cvičení a já jsem pořád tlustější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
23.9.14 11:51

GEAR FIT - není kompatibilní s s3 mini. Mně se líbil ten FITBIT FLEX, jenže jsem nenašla žádnou recenzi, ten snímá aktivitu, dá se zadat i strava a pitný režim, dělá spánkové grafy…
Fakt ho tady nikdo nemá??? Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.9.14 14:54
@krupinka píše:
GEAR FIT - není kompatibilní s s3 mini. Mně se líbil ten FITBIT FLEX, jenže jsem nenašla žádnou recenzi, ten snímá aktivitu, dá se zadat i strava a pitný režim, dělá spánkové grafy…
Fakt ho tady nikdo nemá??? Škoda.

ja mela tu starsi verzi ;-)

Program na zadavani stravy atd nebyl spatny, ale napriklad vsechny udaje jsou delane pro USA, tudiz bezne veci co jime u nas, si do programu nezadas a nejsem si jista zda tam slo dodavat neco rucne :think: Mne ted vice vyhovuje polar loop, ale netusim zda je kompatibilni se samsungem, ja jej paruji s iPadem.

Příspěvek upraven 23.09.14 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.9.14 14:57

A hlavni vec co mi vadila na fitbit je ze nema displej, nemuzes se podivat kolik aktualne mas naslapnuto, kolik kalorii atd… na to vse musis koukat do jineho zarizeni ;-) vyhoda je bluetooth( ten ma tedy i polar loop) na fitibit vidis jen obdelnik ktery se ti zaplnuje teckama dle aktivity, ale to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.9.14 15:00

Vyhoda fitbit oproti loop je ze ma zabudovany budik ktery si muzes nastavit ;-) naramek ti zacne treba v sest rano prijemne na ruce vibrovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.9.14 15:05

@krupinka doprocuji si najet na youtube a kouknout se na videa( jsou v anglictine) ale i tak pochopis co ktery naramek nabizi ;-)
jeste takovy poznatek…fitbit se nabiji tak, ze naramek musis sundat a vytahnout z nej takovy ovalek baterku, ktery specialne napojis na nabijeci kablik( mam dojem ze si musis zvlast dokoupit konektor do zasuvky- ja jej mam, pac uz mam iPad),zatimco polar jen napojis na kablik, ktery mam strceny v pocitaci, z naramku nic nevytahuji a tudiz se mi tim neopotrebava. Zapinani na ruku je take lepsi ;-)
Spankovy graf byl fajn, krasne mi ukazalo kdy jsem spala nejtvrdeji a kdy byl muj spanek nejlehci. Polar ti jen ukaze kolik hodin si spala ;-)
no mozna si jeste na neco casem vzpomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.9.14 08:17

@krupinka Fitbit má pár recenzí na Heurece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
24.9.14 11:48

Já jsem ještě objevila FITBIT FORCE, ten má i display, právě že bych chtěla, aby se dal použít i jako hodinky, ale zase ho tu v ČR nikde nemají, aspoň jsem nenašla. Takže když to shrnu, na FITBITu je super ten budík, spánkový graf, kompatibilita s mým telefonem, ale nemá display, což by mi zase chybělo, ale POLAR který má lepší nabíjení, nemá spánkové grafy, nemá budík…zase jsem se nikam neposunula :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.9.14 11:56

@krupinka takhle vypada nocni spanek u polaru ;-) ( nevim teda zda to neni lepsi pres pc, tohle je aplikace primo v tabletu)
u fitbit byl graf, ale nemyslim ze o moc lepsi ;-)
joo, ja taky druhy naramek vybirala dlouho ;-) ale pro me byla priorita displej a hodinky. Navic u fitbitu se ti naramek casem rozpadne at chces ci ne a musis si koupit novy ;-)
ja bych sla do fitbit jedine do te nove verze. Jde objednat napriklad z amazonu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.9.14 12:01

Jo a jeste je blbe kdyz si zapomenes fitbit zkontrolovat a on se ti vybije, potom te budik neceka :-( to uz se mi taky stalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.9.14 12:03

A ted ctu ze force byl stazenej z obehu, protoze tam byli nejake alergicke reakce na material apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.9.14 12:05

Tady je o fitbit pekny clanek ;-) koukam ze ma taky kabel do pc, skrz ktery jej muzes dobijet ;-)
 http://www.svetandroida.cz/…cenze-201403#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.9.14 12:09

A tady mas pekne povidani o polaru ;-) http://www.droidik.cz/…psi-fyzicku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie