flase SIGG a LAKEN

1
19.5.08 15:18

flase SIGG a LAKEN

Mate nejake skusenosti s tymito flasami? Ako casto ich pouzivate? Su dobre?
nie su zdraviu nebezpecne, ked su z hlinika? JA som malemu kupila flasku Laken ale nie som si ista ci ju mam pouzivat alebo nie. Diiikkkk za kazdu odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.5.08 18:59

Měla jsem Sigg, uvnitř byl přes hliník takový zlatý potah. Ale na hrdle hliník koukal, možná jsme měli zmetek. Jeden známý mi předvedl Laken, uvnitř byl potah béžový, a to bylo u hrdla daleko lépe uděláno než u sigg, tam hliník na hrdle vůbec nekoukal. Udrželo to i čerstvě otevřené nalité perlivé nápoje, láhev skutečně nevytekla ani jednou. Ale pítko se brzo zanese a je na výměnu a je drahé. Bez pítka jen se špuntem je to nevhodné na perlivé nápoje - rozestříkne se při otvírání všude kolem. K tomu vnitřnímu potahu z epoxidu nějak nemám důvěru. Není do láhve vidět, dítěti se blbě držela. Ale dají se dokoupit držáky. Jinak vymývání pítka je otrava. Musela jsem koncem lžičky oddělávat těsnění, bylo to prostě zdlouhavé.

Závěr - nějak se u nás neujala

Petra

• Citovat
  • Upravit
614
20.5.08 07:34

Ahoj,
máme lahev Sigg, už přes 2 roky a je super!!! Nemůžu si na nic stěžovat, jsem z ní pořád nadšená (a mladej snad taky!)
Teď teda jsem kupovala nové pítko, protože to staré nám vevnitř zplesnivělo - umýt to šlo, ale udělaly se tam černé mapy a nepustilo to ani těma jejich desinf.tabletama, tak jsem to Kubovi odmítla dávat. Nové pítko je v pohodě, je to nový systém a řekla bych daleko promakanější, než ten první. Jo a příště bych vzala menší, my máme 0,6l a je to dost - když jdeme na výlet a lahev je plná, tak je to docela těžké…

Ale jinak super :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
20.5.08 07:37

Jo a s tím hliníkem, řekla bych, že Sigg je docela profláknutá značka, že by si snad nedovolila dát do prodeje něco škodlivého… Ale možná jsem jen moc naivní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.5.08 07:44

Ahoj,

taky máme SIGG a taky jsme spokojení. Co se hliníku týká - souhlasím s Gandelion. SIGG má certifikát podle poměrně přísné normy, což byl i důvod, proč jsem se rozhodla pro tuhle a ne pro Laken. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí