Flek okolo pupku

465
1.9.12 18:53

flek okolo pupku

Ahoj holky,
včera po koupání jsem si v zrcadle všimla, že se mi okolo pupku udělal flek (vypadá to jako slabá modřina) nevím čemu to přirovnat. Jsem 30tt měla jste to taky některá? Chtěla jsem Vám přidat fotku, ale na fotce to nejde moc vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5164
1.9.12 18:55

Mě se v těhotenství udělal kolem pupíku světle hnědý flek a ten zmizel za pár měsíců po porodu. Ale jako modřina to nevypadalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
1.9.12 18:58

Ahoj, jsem taky 30. a zrovna včera po sprše jsem si toho všimla - myslím, že u mě je to hodně vystouplá žíla, mám to spíš modro - zelené, linea negra to není, tu třeba nemám vůbec. Snad to nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
1.9.12 18:59

Zkus si vyhledat obrázky linea nigra, v těhotenství je to normální, po porodu to zmizí u někoho ne úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.9.12 19:04

Pokud to vypadá jako modřina, je to podle mě začínajícíc strie. někomu se dělají nab ocích a břiše, a le znám dost holek s popraskaným břichem právě okolo pupíku…a na tom nataženým břiše to vypadá jako modřiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.9.12 19:04

@magratka Tyy jo fakt :mrgreen: Já myslela, že to se dělá jen svislá čára. Našla jsem fotku, kde to vypadá úplně stejně jak to mám já. 8o :D
Děkuji za vysvětlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.9.12 19:08

@Danitschka u mě to vypadá přesně takto (obrázek co jsem našla na netu). Taky to nemám hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.12 19:23
@Esterkaaa píše:
@Danitschka u mě to vypadá přesně takto (obrázek co jsem našla na netu). Taky to nemám hnědé.

a kde jste to esterko našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
1.9.12 19:24

Jojo, to jsem i já, jen lineu mám kratší, nedosahuje až k pupíku… mě spíš štve, jak mi to bříško chlupatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.9.12 19:34

@tumpach na googlu - obrázky - linea nigra, je tam plno toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.9.12 19:36

@Danitschka jj, ty mám taky :-) vypadám jak broskvička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.12 11:14

Taky jsem v 30 tt a udělalo se mi to samé kolem pupíku… jsem si taky říkala co to je… už díky vám vím, děkuji :) a o chlupatem bříšku nemůže být ani řeč, jsem jak opička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.8.15 15:50

Ja to mam jen okolo pupiku jakoby modrinku a jinak zadna linea nejde videt…to je taky normalni??Jsem ve 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.19 14:44

Ahoj jsem na konci 9tt a udělal se mi kolem pupíku malý červený flíček (občas mě i pupík svědí) nevíte co to muze být? :) A ještě se chci zeptat ..dnes mám celý den průjem :/ a v břiše mi pak dost cukalo jakoby tiky ,na pohyby je ještě brzo ,tak jen jestli je to v poradku? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky