Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janiikaa já se teď dívala na komentáře zpět a psala si, že u prvního ti ani nativ nenabídli, že by si do něho jinak šla. Tak snad bude pro nás obě nativ úspěšný ![]()
To by tak vychazelo, do pondeli jsou 3 dny x 2mm = 6mm + 13 = 19mm, co uz je krasne!!!
Kolikaty jsi DC?
@Alca1985 já měla 10mm a doktorka říkala, že je nejideálnější ![]()
Já jsem měla dva dny před OPU sliznici 12mm, doufám že to není pro změnu hodně. To jsi měla před OPU nebo při transferu?
@Alca1985 Pri transferu. Před opu jsem měla kolem 18mm, ale neříkali že by se kvůli tomu neměl dělat transfer, měla jsem jen vysoký progesteron, proto se nedělal ET.
@Alca1985 Pri transferu. Před opu jsem měla kolem 18mm, ale neříkali že by se kvůli tomu neměl dělat transfer, měla jsem jen vysoký progesteron, proto se nedělal ET.
Ahojky holky, tak nevím, asi to nevypadá dobře, dnes jsem volala a zpomalily se obě
Měly by být 8 buněčné a jsou 6 buněčné.
Asi jsem se neměla včera tolik radovat
Teď jen brouzdám na internetu a hledám informace a zkušenosti.
@Alca1985 a to ti rekla embryolozka, ze jsou opozdene? Treba mohli preskocit do 8mi bunek o neco pozdeji
divej, pisou ze maji mit 72hodin po oplozeni 6-8 bunek
Embryoložka mi řekla že se zpomalily ve vývoji. 2 den byly 4 buněčné a ted jsou jen 6 buněčné. Asi kdyby byly předtím 2 buněčné, tak by vývoj probíhal dobře. ![]()
Jedno pozitivum mi řekla, že jsou ale jinak hezké (nezdeformované), že se uvidí zítra.
@Alca1985 ale porad se nejak vyviji, treba te jeste prekvapi
a zitra zase maji volat oni?
Dík, to by bylo příjemné překvapení
Ano, říkala že zavolá mezi 10-11hod. To bude dlouhý a psychicky náročný den!
Myslíš že ty embrya kontrolují ve stejný čas?
@Alca1985 to fakt netusim, ale spravne by meli, aby to bylo presne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.