Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky, je to na prckovi kterého mám u sebe. Teď jsem volala embryoložce a embryjko zůstalo ve stádiu časné blastocysty ![]()
@Alca1985 tak třeba byla uplně těsně před vyhatchovaním
taky bych ale dala vše co doporučí.
@Janiikaa píše:
@Alca1985 jsem rada ze zi to dobre dopadlo. Jsem byla hned rano u Latalove a folikul 18m, sliznice 11, takze pichnute ovitrelle a v pondeli transfer. Holky neprijde vam to zase za dlouho?
Jinak po transferu jsem u.prvniho lezela asi hodku a ted asi 40 min.
Byla jsem tam pro injekci po devate, tak tojsi tam byla asi taky ???? @Alca1985
já myslela že se ovitrelle píchne až má folikul alespoň 20-23mm, aby bylo vajíčko zralé ale tam nejde o zrale vajíčko, ale jde o žluté tělísko, tak tomu moc nerozumím.
Holky a přemýšlely jste nad sexem od ovulace po transfer? náhoda je blbec, aby se neoplodnilo vajíčko z tohodle cyklu ![]()
@Kudrlinka85 pry do tech 36 az 40h dozraje. Ale je pravda ze nejde o vajicko a zlute telisko. A jo premyslela jsem o tom ale to by byla velka nahoda kdyby se zadarilo prirozene ????
@Janiikaa a teď už na žádnou kontolu nejdeš, až v den transferu? a nevíš jestli ti ještě budou volat ohledně rozmražení embryjka?
Holky, dneska na mě padla nějaká depresivní nálada, včera to bylo daleko lepší!! To jsem byla plná optimismu a dobré nálady. Dnes mě ráno rozhodilo, že embryjko nebudu mít zamražené a to jsem mu věřila že to zvládne a budu mít přinejhorším ještě jeden pokus ![]()
A to mě ještě dnes skoro nebolí podbříšek (do včerejška bolel), tak nevím jestli je to dobře.
@Alca1985 ale vzdyt uz to byla skoro blastocysta, vic ti k tomu nerekla? Musis verit, ze ta hatchujici byla ta prava
bolet podbrisek muze ale taky nemusi.
Řekla mi, že se nevyvinula do blastocysty a že tam jsou i nějaké fregmentace nebo něco takového, že to není na zamražení. Když jsem se ptala jestli je teda pořad ta časná blastocysta, tak mi řekla že jo. Takže od včerejška se nehnula.
Nic víc mi jinak neřekla. Jen by mě zajímalo o čem tam předtím na chodbě mluvili, slyšela jsem jak tam byl pán a řešili nějaký inkubátor, že jim pořád nějak pípá, tak doufám že kdyby byla chyba v něm, tak by mi to řekli ![]()
@Kudrlinka85 na kontrolu uz nejdu az v pondeli na transfer, v 10 budu volat co embryjko.
@Alca1985 musis verit embryjku co mas u sebe. Podbrisek bolet nemusi, tak se to nepozna. Ta nalada je jak na houpacce jsem taky mela, je to psychicky narocne
![]()
@Janiikaa takze v pondeli si zavolas a teprve pak jedes. Ja se ptam kvuli volnu v praci, volno na ultrazvuk mam a od transferu uz taky.
@Alca1985 Hatchujici je super, tam je velika sance na uspech, sliznici si mela taky dobrou a treba uz nebude KET potreba.
@Kudrlinka85 jj kolem desate volas a kdyz se rozmrazilo dobre v11:15 nastup ![]()
Ahojky holky, dneska jsem byla celou dobu na cestách. Vezla jsem mamku od drahé polovičky z nemocnice domů (z Rožnova do Opavy, pak do Kroměříže a zpět do Rožnova) a po cestě se nám urval řemen, takže bylo dnes o zábavu postarané a o 6600Kč lehčí. ![]()
Ale hlavně že jsme dojeli v pořádku!
Takže si říkám, že jestli se drobek uhnízdí, tak to bude dobrodruh!!! ![]()
Janiikaa: V 10hod. volat a v 11:15 nástup, to bych nestíhala ani dojet do centra
Určitě se bez problému rozmrazí!!! ![]()
Kudrlinka85: Snad se štěstí unaví a sedne si i na nás, naděje tam je! ![]()
@Alca1985 no ja uz v tech 10:00 budu pripravena na odchod a budu doufat, ze bude vse v poradku
ja vzdycky po transferu asi dva az tri dny odpocivala, ale ani tak se to nepovedlo, mozna je lepsi se nejak zamestnat.
Me trva cesta autem do Olomouce (i po dalnici) 1hod.15min. vlakem jeste dyl. To bych tam priletela s vyplazenym jazykem
![]()
Holky, nevíte co znamená když mám ve zprávě ze dne ET napsané: bubliny ++
?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.