Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mivam malo vajicek, tak mi vzdecky rekli ze radeji na jistotu. Tak nevim jak by se nam oplodnily bez ICSI. Treba by to bylo lepsi ale mam strach to rysknout.
Pri 1 IVF 7 vajicek, z 6 pomoci ICSI se oplodnily 4, 1 se nechavalo prirozene ale neoplodnilo se. A do 5 dne zustala 1 blastocysta. A pri 2 IVF byly jen 2 vajicka obe oplozene metodou ICSI+PCSI jedno zustalo ve fazi casne blastocysty a druhe bylo hezke a transferovane.
@Alca1985 tak tehula nejsem…dneska uz lehce spinim
huraaaa
tak mozna kdyz se zitra rozjede tak bych cca v utery mohla na krev…tak a jak to dneska vypada s tebou furt nadejne? Utros ti to tak moc nepodrzi ja zacala normalne po iui krvacet i pres nej…sice to trvalo asi o den dyl ale presto…
@Barushqa joooo kezby nam to vsem vyslo
to je jasne ze to clovek nemuze brat s nadhledem..vzdycky se ta mrcha obreci o to vic kdyz prijde i po ivf..aspon jednoho prcka mate to je fajn
..muj ma dve deti ale tem uz je dvanact
to uz jsem ty plinky dalece preskocila
mozna ze kdyby jim bylo min tak bych po tom miminku tak neprahla ale oni uz jsou pubertaci takze si to materstvi nemam na kom vybit
![]()
Zázrak se nekoná, už je to silnější
Uvidím do zítřka, jestli vůbec pojedu, mívám ji hodně silnou a nehodlám jet tak daleko se strachem že proteču. Jednou jsem tak jela a 2× protekla a musela se převlíkat a doma prát.
Doufám že zas neskončím v nemocnici na transfuzi, tam jsem po prvním nevydařeném IVF skončila
.
@Alca1985 tak to me mrzi, ach jo. Urcite byt tebou tak si udelam krev u vas a pak jim vysledek zavolala. Ale zase bude asi Vodicka, tak ses mohla poradit co dal.
Stejně tam budu muset jet, nemám zaplacené PICIS a AH. Jen buď zítra, nebo jak by to polevilo. No, nejraději bych to měla už za sebou. Zatím to jde ale do zítřka se to muže změnit a z toho mám strach ![]()
@Alca1985 ahojky…tak to me moc mrzi
tak pokud to budeš mit silny tak radsi pockej a na krev bez u vas…zavolej tam a rekni jim co a jak a domluvis se s nema ze bys to zaplatila pozdeji…tak prece to nebudes riskovat…ach jo…tak priste uz to urcite vyjde…prece to nemuze byt tak do nekonecna ![]()
@Alca1985 taky mě to mrzí
do třetice uz to určitě klapne
a zaplatit to můžeš později ![]()
@Alca1985 ale pozor, spousta holek mělo menses a vyšlo jim to ???? nic není ztraceno …
u mě vím ze jo, ale to prostě poznas, já začala krvácet vneděli, ale už od čtvrtka jsem věděla, ze to je pryč …stejně jako jsem u prvního poznala, ze to bude kluk ![]()
Napíšu vám příběh, ze zázraky se konají ???????? moje kamarádka byla těhotná (test), pak začala krvácet, obrecela to, na utzale něco viděli, každopádně pořád krvacela, doktor neviděl žádnou srdeční akci, nic … když šla na vyčištění, udělali ji v ten den ještě 1 poslední utz a byla tam
akce ???? teď má malinkou holčičku ..takže věřte. ..ono to fakt vyjde …musí ![]()
Děkuji holky!
Uvidím co dál, je to zatím čerstvé a hodně jsem tomu věřila. Teď se ve mě pere pocit beznaděje a nevím jestli ještě tomu věřit že to vyjde. Tolik zdravotních problému v tomhle směru a ani doktorka tomu nevěří. Myslela jsem, že se zkusím přihlásit do studie, že ušetřím pokus hrazený pojišťovnou a ani to nevypadá nadějně.
Vnitrne to taky necitim ze by tam bojovnicek byl.
Ale taky ani nevim jestli bych to jinak vycitila. Ty jsi volala do CARu jak si zacala krvacet? Zavadela jsi jeste Utrogestan i pres to krvaceni?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.