Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Barushqa to nevim, jestli si budou neco zadat. Ale nemyslim si, ze by te vyradili, kdyz pujdes jinam, kvuli studii. My na te studii byli ve fakultce, ale ted v dohledne dobe nic takoveho nedelaji, jen ten Fertimed
@Kudrlinka85 neboj embryjko se nevytrese. Tak preju at se dobre zahnizdi.
@Alca1985 ten doktor v Praze by mohla byt dobra varianta, minimalne vic hlav vic vi
Taky si rikam, snad bude mit pro me reseni. Je to hodne vycerpavajici, uz druhou noc si natahuji buduk co hodinu abych stihla docupitat na zachod.
Nedokazi si predstavit byt s timhle v praci.
A co ty, jak se ti dari? Co, jeste odolavas netestovat? ![]()
@Janiikaa
a jak se citis? Nejake priznaky pozorujes? Dnes si 9dpo ze?
holky jsme zmatena jak lesni vcela, dneska na testu bilo, vcera pidi duch, ale myslim si ze 9 den uz by mela byt carka videt, aspon tak jsem to po 1. uspesnem ivf mela. MS neni ani naznak. Takze rozum rika ze ne, ale v koutku duse verim…no proste si prijdu jak cvok
![]()
Každé těhotenství může probíhat jinak. Třeba se zahnízdil později a HCG se uvolňuje ještě málo. Ještě není nic ztracené! Někde jsem i četla, že někomu test ukázal ducha, pak nic a pak tam byl zas a už jen sílil
![]()
@Janiikaa tak kazdy to ma jinak, hlavne, ze tam nejaky naznak byl
ja nevim jestli seberu odvahu delat test, menstruace by mela dojit 6.12. tak si rikam, ze to do pristiho ctvrtka mozna i vydrzim, vzdycky jsem to dostala i pres utrogestan. A jak se citis, nejaky naznak, ze to mohlo vyjit?
@Kudrlinka85 boli me podbrisek a mam citlivejsi prsa ale to taky muze byt ultros. Tezko rict.
@Janiikaa ja si taky rikala jeste pred transferem, ze me nejak boli prsa a pak jsem si vzpomnela na ten zradny Utrogestan. Ale bodbrisek me z neho nikdy nebolel
no uvidim co me prinesou dalsi dny. Verim, ze duch bude silit. Mozna byt tebou tak bych zitrek vynechala a testovala az v patek.
@Janiikaa Jani, máš za sebou úspěšné ivf čtu? Kolikátý pokus se podařil?
@Barushqa ahoj, hned ten prvni. Mame z nej holcicku. Chteli bychom toho sourozence, jeden neuspesny ket, ted druhy bohuzel moc uz tomu taky neverim.
@Janiikaa tak to je super .. a neboj, vyšlo jedno, vyjde druhý ![]()
Holky chci se zeptat utrogestan je jen na předpis? Počítala jsem dávky a nevyjdou mi do příští kontroly ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.