FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
27.11.18 22:26

@Barushqa to nevim, jestli si budou neco zadat. Ale nemyslim si, ze by te vyradili, kdyz pujdes jinam, kvuli studii. My na te studii byli ve fakultce, ale ted v dohledne dobe nic takoveho nedelaji, jen ten Fertimed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.11.18 22:37

@Kudrlinka85 neboj embryjko se nevytrese. Tak preju at se dobre zahnizdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.11.18 22:39

@Alca1985 ten doktor v Praze by mohla byt dobra varianta, minimalne vic hlav vic vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.11.18 08:39

Janiikaa

Taky si rikam, snad bude mit pro me reseni. Je to hodne vycerpavajici, uz druhou noc si natahuji buduk co hodinu abych stihla docupitat na zachod. :zed: Nedokazi si predstavit byt s timhle v praci.
A co ty, jak se ti dari? Co, jeste odolavas netestovat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.11.18 09:04

@Janiikaa :) a jak se citis? Nejake priznaky pozorujes? Dnes si 9dpo ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.11.18 09:35

holky jsme zmatena jak lesni vcela, dneska na testu bilo, vcera pidi duch, ale myslim si ze 9 den uz by mela byt carka videt, aspon tak jsem to po 1. uspesnem ivf mela. MS neni ani naznak. Takze rozum rika ze ne, ale v koutku duse verim…no proste si prijdu jak cvok :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.11.18 09:51

Janiikaa

Každé těhotenství může probíhat jinak. Třeba se zahnízdil později a HCG se uvolňuje ještě málo. Ještě není nic ztracené! Někde jsem i četla, že někomu test ukázal ducha, pak nic a pak tam byl zas a už jen sílil ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.11.18 09:53

@Janiikaa tak kazdy to ma jinak, hlavne, ze tam nejaky naznak byl :) ja nevim jestli seberu odvahu delat test, menstruace by mela dojit 6.12. tak si rikam, ze to do pristiho ctvrtka mozna i vydrzim, vzdycky jsem to dostala i pres utrogestan. A jak se citis, nejaky naznak, ze to mohlo vyjit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.11.18 15:50

@Kudrlinka85 boli me podbrisek a mam citlivejsi prsa ale to taky muze byt ultros. Tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.11.18 15:51

jo a prave ultros mi taky nikdy MS nezastavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.11.18 16:54

@Janiikaa ja si taky rikala jeste pred transferem, ze me nejak boli prsa a pak jsem si vzpomnela na ten zradny Utrogestan. Ale bodbrisek me z neho nikdy nebolel :) no uvidim co me prinesou dalsi dny. Verim, ze duch bude silit. Mozna byt tebou tak bych zitrek vynechala a testovala az v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.11.18 23:29

@Janiikaa Jani, máš za sebou úspěšné ivf čtu? Kolikátý pokus se podařil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.11.18 20:00

@Barushqa ahoj, hned ten prvni. Mame z nej holcicku. Chteli bychom toho sourozence, jeden neuspesny ket, ted druhy bohuzel moc uz tomu taky neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.11.18 22:38

@Janiikaa tak to je super .. a neboj, vyšlo jedno, vyjde druhý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.11.18 06:43

Holky chci se zeptat utrogestan je jen na předpis? Počítala jsem dávky a nevyjdou mi do příští kontroly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.