FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
6.12.18 15:14

@Dadule27 kdyz ti pravdu reknu, byla jsem takzvane predsvedcena ze na ten zakrok pujdu. Ted zas nevim, vyresi to krvaceni a tyhle problemy ale vyhlediska na tehotenstvi nic moc. Byla by to otevrena operace a on sam rikal ze s tou mou vvv delohy muzem vic uskodit deloze nez pomoci. To vis, zminil i ze muzu prijit o delohu, ze se snazi zachranit co se da ale ze to riziko tam proste je. Predtim jsem nespala kvuli krvaceni a ted kvuli rozhodovani co dal.
To je fajn ze spermio je O.K., uvidis ze i ty budes O.K. a pujde to raz dva!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.12.18 19:27

Ahojky holky, tak ja dnes 28DC, den kdy to normalne dostavam, ale od vcera mam pocit na ms, tak se bojim, ze to drzi pouze utrogestan. V pondeli krev tak uvidime. @Alca1985 a to by si pak podstupovala dalsi IVF v Praze? Drzim ti pesti, nemas to jednoduchy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.12.18 19:49

@Alca1985 tak to bych sla prvni jeste na ivf…kdyz prijdes o delohu tak je slus… :( to opravdu dobre zvaz…no nemas to fakt jednoduchy :zed: jasne..nemusis o ni prijit ale..co kdyby se stalo…nezavidim ti takovy rozhodovani… :srdce: no ja mam pcos takze zadna slava to nebude :lol: aletak snad na tom nebudu tak zle..uvidime co reknou na muj hormonalni profil… :jazyk: snad uz se to nekam pohne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.12.18 22:45

@Dadule27 je to běh na dlouhou trať …přijde mi, ze se všechno hrozně táhne :roll: @Kudrlinka85 držím pesti :hug: @Alca1985 to me taky mrzí, ale urco se rozhodnes správně ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.12.18 12:10

@Kudrlinka85 držím palecky a test sis ještě nedělala? Ten pocit na MS mám chvílemi i teď, takže to nic neznamená neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.12.18 21:14

@michailidis test jsem si nedelala, mam strach :roll: Akorat ja ten pocit na ms zacala mit az 8dpo a 9dpo uz mivam normalne ms. Zatim nic neprislo a to po obou ET vzdy prisla na cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.12.18 22:08

@Kudrlinka85 dej pak vědět ;) moc na tebe myslím a moc ti to přeju. Je to pro me vždy obrovská motivace když zjistím, ze se to někomu jinymu povedlo. .. :srdce: strašně mě to nakopava ;) 8) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.12.18 09:18

@Barushqa dekuji, urcite v pondeli napisu :) porad si rikam jestli po ETech utrogestan ms neudrzel a pri KETu ano :) ze treba ted to telo nemam tolik nadopovane leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.12.18 10:50

Kudrlinka85

Drzim palecky!!! Kez by to neudrzoval Utrogestan ale tehotenstvi!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.12.18 12:10

@Alca1985 kez by, byl by to pekny darecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.12.18 08:18

Tak uz jsem z krve doma, 11:30 se tam vracim a zjistim na cem jsem, porad jsem to nedostala, tak nadeje je.
@Janiikaa muzu se zeptat, ty si to pred odberem krve dostala nebo az si vysadila utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.12.18 11:49

Kudrlinka85

Držím palečky!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.12.18 13:44

@Kudrlinka85 tak co? Jsem jak na trni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.12.18 14:47

Holky, HCG pozitivni ale dnes 13den po KET jen 21, ve ctvrtek jdu zase na krev jestli to bude stoupat a pristi pondeli kontrola. Pry je ta hodnota dost nizka, tak ja nevim. Ale aspon takhle je to pro me uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.12.18 16:57

@Kudrlinka85 nevysadila a nedostala. MS jsem dostala az dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.