Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 kdyz ti pravdu reknu, byla jsem takzvane predsvedcena ze na ten zakrok pujdu. Ted zas nevim, vyresi to krvaceni a tyhle problemy ale vyhlediska na tehotenstvi nic moc. Byla by to otevrena operace a on sam rikal ze s tou mou vvv delohy muzem vic uskodit deloze nez pomoci. To vis, zminil i ze muzu prijit o delohu, ze se snazi zachranit co se da ale ze to riziko tam proste je. Predtim jsem nespala kvuli krvaceni a ted kvuli rozhodovani co dal.
To je fajn ze spermio je O.K., uvidis ze i ty budes O.K. a pujde to raz dva!!! ![]()
Ahojky holky, tak ja dnes 28DC, den kdy to normalne dostavam, ale od vcera mam pocit na ms, tak se bojim, ze to drzi pouze utrogestan. V pondeli krev tak uvidime. @Alca1985 a to by si pak podstupovala dalsi IVF v Praze? Drzim ti pesti, nemas to jednoduchy ![]()
@Alca1985 tak to bych sla prvni jeste na ivf…kdyz prijdes o delohu tak je slus…
to opravdu dobre zvaz…no nemas to fakt jednoduchy
jasne..nemusis o ni prijit ale..co kdyby se stalo…nezavidim ti takovy rozhodovani…
no ja mam pcos takze zadna slava to nebude
aletak snad na tom nebudu tak zle..uvidime co reknou na muj hormonalni profil…
snad uz se to nekam pohne…
@Dadule27 je to běh na dlouhou trať …přijde mi, ze se všechno hrozně táhne
@Kudrlinka85 držím pesti
@Alca1985 to me taky mrzí, ale urco se rozhodnes správně
![]()
@Kudrlinka85 držím palecky a test sis ještě nedělala? Ten pocit na MS mám chvílemi i teď, takže to nic neznamená neboj ![]()
@michailidis test jsem si nedelala, mam strach
Akorat ja ten pocit na ms zacala mit az 8dpo a 9dpo uz mivam normalne ms. Zatim nic neprislo a to po obou ET vzdy prisla na cas.
@Kudrlinka85 dej pak vědět
moc na tebe myslím a moc ti to přeju. Je to pro me vždy obrovská motivace když zjistím, ze se to někomu jinymu povedlo. ..
strašně mě to nakopava
![]()
@Barushqa dekuji, urcite v pondeli napisu
porad si rikam jestli po ETech utrogestan ms neudrzel a pri KETu ano
ze treba ted to telo nemam tolik nadopovane leky.
Drzim palecky!!! Kez by to neudrzoval Utrogestan ale tehotenstvi!!! ![]()
Tak uz jsem z krve doma, 11:30 se tam vracim a zjistim na cem jsem, porad jsem to nedostala, tak nadeje je.
@Janiikaa muzu se zeptat, ty si to pred odberem krve dostala nebo az si vysadila utrogestan?
Holky, HCG pozitivni ale dnes 13den po KET jen 21, ve ctvrtek jdu zase na krev jestli to bude stoupat a pristi pondeli kontrola. Pry je ta hodnota dost nizka, tak ja nevim. Ale aspon takhle je to pro me uspech ![]()
@Kudrlinka85 nevysadila a nedostala. MS jsem dostala az dnes.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.