FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
7.1.19 20:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.1.19 20:05

@Barushqa ahojky no tak ve zline v caru nam rekli at si nachystame minimálně 25tis. Takže si myslim, ze to vzde daleko více… Proto uvazuju jit právě do olomouce, vim ze zaplatim taky alr nemyslim si ze tolik co ve zline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.1.19 20:07

@Barushqa třeba tady mi dali papir s lekama co jsem musela zaplatit.. Ze mi to pojišťovna nehradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.1.19 20:33

@Moniseeek tak to je mazec, za léky jsem nic neplatila …jen za ty nadstandarty … ale to už je na vás jak se rozhodnete ;) my si říkali, ze když už na to jdem, tak nebudem hledět na prachy :mrgreen: nic z toho teda nebylo, ale zbyl nám jeden mrazacek, tak aspoň ze tak :) urco stojí za to to zkusit tam jít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.1.19 20:36

@Barushqa asi jo no, uz jsem tam psala email tak uvidime. Sice uz mam poslanou zadanku na pojistovnu na ivf ale pry to nevadí jestli se to nevyužije… Tak to zkusíme jinde a třeba se zadari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.1.19 21:36

@Moniseeek držím upřímně pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.1.19 21:37

@Barushqa děkujiiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 05:47

@Moniseeek Ahoj zhruba 21tisíc za celé ivf včetně některých nadstandartu ,které potřebuješ.je to i podle poctu vajicek,ktere budes mit..10-15 tisic je malo to je základ ,ze kterého většinou neni nic bez nadstandartu,Je lepší si připlatit a říct si ,že si proto udělala maximum.10-15 tisic to je podle stránek jen minimálka.hodne stesti at se Ti zadari :kytka:

• Citovat
  • Upravit
228
8.1.19 06:54

@Barushqa ahojky…tobe je proste mrcha malo ze? Ty musis jeste tyden navic spinit :lol: uz aby nam dala ta cervena svina pokoj ze? :cert: @Alca1985 no jak sem byla u mudr tak rikal ze to delaji ty cysty…pravej vajecnik jakoz takoz ale ten levej ten nebyl ani videt..jen sama cysta vsude :? Tak sem mu rikala ze hormony vajecnikovy sou pry ok podle caru ale proste anovulace…tak rikal ze se mi ty vajicka nemuzou uvolnit pres ty cysty no proto pak nedojde ani ke zmenam hladin progesteronu atd a tim padem ani mrcha nevi ze ma dojet…no ale jako vzdy me pochvalil za krasnou sliznici 10mm no ale k cemu mi je kdyz se v ni nema co zavrtat :lol: Alenko tak clostik je dobrej drzim pesticky!!!! Moc!!! :srdce: @Moniseeek ja mam 207 ale ve fn maji smlouvy se vsema pojistovnama v cr takze bych rekla ze je to jedno :palec: tak holky herdek hodne stesti citim v kostech ze namto to ted klapne :mrgreen: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.1.19 10:41

@Dadule27 taky to cítím :mrgreen: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.1.19 12:58

@Moniseeek My jsme poprvé platili snad jen 12tis…nedošlo na mražení, protože byla jen jedna morula, kterou zavedli. Podruhé jsme platili cca 23tis, ale kvůli jiným nadstandardum. Je to individuální, ale pořadí, do ničeho netlačí..jsem moc spokojená a teď už nám tu spinká z druhého IVF bobinek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 13:37

Takový asi hloupý dotaz. Když vám ivf nevyjde, kde berete cca každý měsíc okolo 30 000 na další pokus? My se s manželem rozhodli že zkusíme 3× IUI jak se říká, do třetice všeho dobrého a když to nevyjde, tak ivf s minimální stimulací.

• Citovat
  • Upravit
466
8.1.19 13:43

@Dadule27 A ty cysty ti mizí po menstruaci? Mě taky kolikrát nemůžou najít jeden vaječník ale cysty mi nehlásí (aspoň něco dobrého), takže je spíš drobnější a hraje si s nimi na schovku :lol: Clostik jsem ještě nikdy nebrala, tak nevím co od něho čekat, snad mi sedne a budem se pak všichni příjemně divit. Ty jsi ho měla, jaké jsi měla dávkováni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.1.19 13:47

Anonym: nechodime každý měsíc, tělo potřebuje pauzu … na ivf jsem byla v listopadu, ket nas ceka ted v unoru … setrime, pomaha nam rodina… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.1.19 13:51

@Carolinca88 moc gratuluju … můžu se zeptat, měli jste pk nebo tu kameru? Někde jsem četla, ze tokaždodenní vytahování jim nesvědčí, ze kamera je lepší … nebo muzu se zeptat, jaké nadstandarty jste měli? A co po ivf? Měla jsi neschopenku, klid. režim a tak? Nám 1. nevyšlo, tak přemýšlím, co u 2.ho třeba změnit … Ja po prvním chodila normiko do práce a nesetrila se … říkala jsem si, ze jestli to ma dopadnout, tak to klapne i tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.