Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Dadule27 ahoj, vyšetření AMH je zásoba vajíček ženy. Normální rozmezí je 2,0-6,0 cca ng/ml.
Aha no a co ti k romu rekli teda? ![]()
ahojte holky, byla jste některá na punkci folikulu bez narkozy? A nebo na punkci cysty bez narkozy, to je si myslím ten samý postup. K čemu by jste přirovnali bolest? ![]()
@Alca1985 ahojky tak to sem nebyla teda ale to se dela v narkoze ne? Ty musis bez narkozy?
Ja bych rekla ze to asi dost boli…ale fakt nevim ![]()
@Dadule27 Mám jen 1 folikul. Doktor říkal že se ten jeden zvládne bez narkozy. Napsal mi do papíru Indomethacin, ten asi dostanu před zákrokem. Jen doufám, že je to na umrtvení a dostanu i třeba něco na oblbnutí. ![]()
@Alca1985 no prijemny to neni, hodne zalezi kdo ti to dela ale da se to vydrzet, trva to jen asi minutu. Bolest nevim k cemu prirovnat a kazdy mame jiny prah bolesti, ale bobolelelo to dost.Odsavali me takto 2× cystu. Ale uklidnim te kdyby bylo potreba jdu do toho zase.
Tak, uz to mam za sebou. Vajicko tam bylo a dnes mi volala embryolozka ze je oplozene, tak bude volat zas zitra. Spermie ale byly horsi, ptala se jestli pritel nemel nejaky zanet a rikala ze PICSI nedelali, ze by se nenavazaly. Ja jsem dotedka myslela ze se PICSI dela aby se vybrala ta nejzralejsi pri zhorsenem spermatu
. No, zitra se jeste na to zeptam. Dnes jsme zrovna meli nastevu jak mi volala, tak jsem pobrala jen to o tom spermatu a ze se vajicko oplodnilo ![]()
@Alca1985 ahojky Ali, držím ti všechny palce, ať už se konečně zadaří ![]()
@Alca1985 pak dej vědět, jak pokracujete
ja zatím pořád dobrý, začínáme 16tt a zrovna do dneška mi bylo úžasne, ale dneska se prcek rozhodl, že se bude roztahovat, tak mi trochu tlačí podbřisek, ale nic strasneho ![]()
@Janiikaa ahoj, ty brdo ja na tom budu asi podobně, udělala se mi cysta na levém vajecniku, tím jak jsem si pichala hormony na růst vajicek a bohužel IUI přerušena, k vuli te cyste a vajicka fuč. Tak teď uvazuji co s cystou. Píchli mi neco, aby praskla a kdyz nepomuze tak musi pryč. Tím má otázka zní. K cemu bys tu bolest přirovnala? Mam strašný strach jit na odsáti bez narkozy. Byla jsem na průchodnost vejcovodu bez narkozy da se to k tomu přirovnat? Nemá někdo ještě s touto bolesti zkušenost? Děkuji
@michailidis Tak dneska mi embryolozka volala a rikala ze je hezke a ctyrbunecne
Zitra si pro neho jedu at dlouho nesmutni!
@Moniseeek ja jsem taky byla na pruchodnost vejcovodu a pro me to bylo docela bolestive a dlouho (i jsem potom krvacela) ale ja mam bolestivou a zvetsenou delohu, takze mozna to u me bylo tim. Punkce folikulu (coz je si myslim to same co cysty) bylo pro me o dost lepsi!
Myslim ze zalezi i na sikovnosti doktora kdo ti ji dela a na umisteni cysty (folikulu)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Dadule27 ahoj, vyšetření AMH je zásoba vajíček ženy. Normální rozmezí je 2,0-6,0 cca ng/ml.