FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
11.2.19 17:44

@cockovafazol To bohuzel neporadim, to jsem jeste nevypozorovala. Drzim palecky!!! ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.2.19 17:46

@cockovafazol ahojky, my byli min. Tyden b úterý na kontrole v 11hod a byl tam Hejtmanek, ale jestli tam je každé úterý netuším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.2.19 17:53

Anonymni: U tebe pri pco IVF asi nebude potreba vysokych davek stimulace, tak to bys mela mit bez doplatku na leky. A pokud spermie budou dobre a vajicek budes mit hodne, tak si muzes dovolik bez nadstandartu. Takze pokud to bude vse O. K. tak nemusite pak ani nic platit navic nad ramec pojistovny.

Příspěvek upraven 11.02.19 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.2.19 17:55

@Alca1985 děkuji :hug:. @Moniseeek kdyby tam byl Hejtmánek, tak paráda :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.2.19 17:58

@cockovafazol jojo on je fajn, my tam zítra jdem na genetiku a pak planovat termín na iui :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.2.19 18:04

@Moniseeek Vy jdete na genetiku do caru? Nas posilali do Ostravy a nebo do Olomouce ale ne u nich. Jinak Hejtmanek se super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.2.19 18:09

@Alca1985 nam rikal ze můžeme bud k nim nebo do Ostravy jelikož máme Ostravu blíž, ale tam jsme volali a nabidli nám termín az 29.4. Tak jsem volala na cislo co mi dal Hejtmanek a ti nam rekli ze mame přijít zítra v 10:30 a dal nam i plánek kam mame jit a je to v areálu nemocnice pod T. Jo je super, hned na prvním sezení jsme z něj oba měli dobrý pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.2.19 18:18

Tak to jo. Tehdy co jsme sli my na genetiku, tak vsude objednavaci doba byla 2 mesice :roll: At vam to dobre dopadne!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.2.19 18:25

@Alca1985 dekujem, snad jo… Jedno iui uu na nevyšlo hned ze začátku, vajíčka mi nerostly i po hormonech a udelala se cysta tak to hned přerušili… Ted mame jit na další iui, ale uz jsme uvažovali, že si řekneme o ivf… zadanku na ivf posilaji oni nebo si ji musime podat na pojistovnu sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.2.19 18:35

@Moniseeek Oni ti daji zadost na IVF (dva papirky) a ty posles na adresu sve pojistovny. Me davali i adresu kde to mam poslat, tak myslim ze i vam ji daji, ze to davaji kazdemu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.2.19 18:41

@Alca1985 oki deluji. Asi si o ni zítra řeknu uz se mi nějak do toho iui nechce hlavně je to na dlouho protoze ted chcou zkusit bez hormonu jestli budu mit vůbec ovulaci a nějaké vajíčka a kdyz ne tak dalsi mesic mi daji zase hormony a bud to dopadne dobře a nebo jako minule a ukonci to a pak ze by uz doporučili ivf, jenže ja uz toho všeho čekání mam nějak dost tak jsme doma řešili, že by jsme rovnou rekli o ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 18:54

@cockovafazol -Vzdy je tam Hejtmanek v úterý pokud nemá volno nebo se něco nezměnilo..hodně stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 09:08

@Alca1985 aha. Super. Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 10:54

Teda hlásím že 4-5 den po IUI mě celkem bolí v podbřišku. Nejvíc asi když sedím na wc a čurám, obávám se že tento cyklus si MS asi dost užiju když už mě bolí břicho teď, ovšem je to trochu jiná bolest než při MS, včera to bylo až píchání, na chvíli jsem doma musela i přestat mluvit a zavřít oči, bylo to jak kdyby mi někdo nalevo vrazil jehlu k vaječníku.
Jinak dnes jsem si v práci chovala 4 měsíční miminko, holčičku a normálně se mi chtělo brečet… Fakt je to krásný, já na ty malá miminka nikdy moc nebyla až na ty větší děti ale teď jsem byla na měkko, hormony v té injekci ovitrelle ve mě asi dělají pěknou bouři.

• Citovat
  • Upravit
228
12.2.19 12:37

Ahojky holky moc vam drzim pesticky :hug: ja se s pcos taky bojim hyperstimulaku ale snad vedi co delaji a nebudou me moc rvat hormonama a mam dlouhy protokol napsany myslim ze je to kvuli tomu…jinak jen abych se ujistila..prvni den cyklu je den kdy krvacim jasnou krvi ze? Spineni se pocita do staryho cyklu jeste ze? Dneska sem zacala spinit takze holky ja uz taky zacnu sve prvni ivf.. :dance: sem nervozni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.