Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alca1985 mám za sebou jen ET, na mražení nebylo nikdy nic. Z budou že mě vyrazili pár vajíček. První IVF dvě vajíčka, druhé IVF štípnutí před opu, vajíčka nerostly, třetí IVF dvě vajíčka, teď 4.ivf čtyři vajíčka, vydržela dvě embrya a ta jsem nechala zavést. Kolik jsi měla ty?
@Anonymní píše:
A tou váhu bych ale byla opatrná. Moje švagrová má 180 kg a byla na ivf v Olomouci jednou a hned jí to vyšlo. To oni svádí na váhu a vůbec to nemusí být váhou.
Já vím, Vodička hlavně byl urypanej. Když jsem po třetím nezdaru seděla před ním zlomená, řekl:„zhubněte a přijďte za půl roku“, mazec, tak jsem se snažila a stejně úroda žádná ![]()
@kajakaja81 ja jsem taky prostorove vyraznejsi
ale o vaze nepadlo nikdy ani slovo. Asi bych se nemela ptat, nemusis odpovidat ale zajmala by me.puvodni vaha kdyz si rejpnul i Vodicka…jako muze to mit souvislost s otehotnem a nemusi…spis si myslim ze to je problem kdyz se snazis doma u ivf uz to dle meho takovy vliv nema.
@Janiikaa měla jsem 102 kg a teď mám 74 kg. Já jsem po sterilizaci, takže u mě jiná možnost není než ivf. A ty jsi na tom jak s pokusama?
ahoj, u nas uspesny hned pevni pokus, ale chteli bychom sourorenze, ten se zatim nedari, utekla jsem jinam
@kajakaja81 Ja jsem mela pri 1IVF 7 vajicek a pri 2IVF 2vajicka( to bylo po 4 mesicnim umelem prechodu), 5denni kultivace a zavedeno 1 embryo a taky jsem nemela nic na zamrazeni. A po Clostiku 1 vajicko zavedeno 3 den. Kolikaty den si po ET? Verim ze ted konecne jsou to ta stastna embryjka(o) ktere se zahnizdi!!! ![]()
Holky, já hlásím, ze po et jsem měla děsný problémy s ms … rozhazeny a strašně často jsem krvacela/spinila… po četbě ruznejch diskuzi jsem koupila gynex (480 palba teda), ale musím říct, ze dobrý … zatím „cisto“
, nálada ok … možná je to jen placebo, ale na me teda zabírá
tak doufám, ze v březnu uz konecne klapne ket ![]()
@Barushqa Gynex jsem taky nejakou dobu uzivala ale bohuzel zadny efekt. Ale ja jsem jiny pripad (jak to rikaji doktori ,,Vy jste ale pripad"), co by na me tak mohlo pusobit, to bych se musela asi nejak zbavit te adenomyozy
Ted zkousim bylinky, sedaci koupele, zabaly podbrisku, akupunkturu s cinskou medicinou a cviceni
Aspon pro pocit ze neco proto delam a doufam ze neco zabere!!! ![]()
@Alca1985 Teprve druhý. Nějak jsem už přestala věřit. Ale už budeme samoplatci, takže chci Vodičkovi říct, že chci zkusit minimální stimulaci. Stejně po těžkých dávkách ze mě moc toho nevyrazi. Mám zavedený dvě časné blastocysty, jedna se nezdála, ale u té si nebyli jistí, takže jsem se rozhodla ji zavést taky, než čekat zda vydrží 6 dní kultivace a pak mrazit. Nakonec říkali, že jsem se rozhodla dobře. A ty?
@kajakaja81 To prestavas verit nejak hodne brzo, ted se tam hezky zavrtavaji!
Ja mam ted pred sebou vysetreni reprodukcni imunologie. Vy jinak mate vsechno O.K.?
@Alca1985 No, spermiogram je perfektní a mně nic dělat nechtějí, když už děti mám, tak prý nevidí problém. Jenže to je už zatraceně dávno. No, tak nevím. Je fakt, že se vše rozsekne příští týden ![]()
@kajakaja81 jak jsi na tom se štítnou žlázou?taky jsem měla už dceru a nešlo druhé a zjistili mi něco se štítnou,vyšlo nám 1 umělé a co sem začala brát prášky na štítnou a srovnala hladinu hormonů tak sem po roce otěhotněla přirozeně znova a to mám jeden vaječník se špatně průchozím vejcovodem a povedlo se
Holky dotaz mimo téma, ale zajimalo by me zda máte některá gelove nehty? Nechavaly jste si je sundat nebo jste si nechaly čistě průhledné at jde videt lůžko? Je to psano na papirech právě tak se ptám, u nas v nemocnici jim průhledné nevadí. Děkuji za info ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.