Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek ja sem na tom pravym mela jen tri a na tom levym pet..taky me boli hlavne ta leva strana…mam dojem jako by mi ty vajecniky nekdo rozmackal
no hnus teda fialovej
neboj urcite to bude v poradku a budes mit sest vajicek…sou holky co mely jen jedno a nakonec jim to vyslo..tak nehazej flintu do zita
bude to dobry…zitra tam budu volat tak snad mi uz neco malo reknou..dam echo..jinak trochu krvacim to je ale jasne a neni to nic hroznyho jen malinko jako na zacatku mrchy..pokud ti ale muzu neco poradit tak pred punkci si pekne nachystej postel..k ni hodne tekutin nejaky analgetika a zabavu
pac se z ni urcite nehnes
doufam ze zachod nemas daleko…ja ho mam kousek a sotva tam dolezu ![]()
Holky jak moc jste krvacely po punkci a jak velky jste mely bolesti? Ja sotva lezu..vajecniky me boli jak kdybych je mela rozmackany-silena bolest. Spinim ale jasnou krvi na vlozce nic ale tedka na zachode byla na papire i srazeninka…je to normalni nebo bych se mela znepokojovat? ![]()
@Dadule27 jo snazim se byt pozitivní a rikam si zr nekterym se to povede i s jednim vajuchem. Uvidim co zítra reknou.. Kdo tam bývá v sobotu nevis? Tak to naštěstí mam wc po ruce jen zarohem
pak pak dej info co se dozvis ![]()
@Moniseeek kdyz sem tam byla v sobotu tak tam byl Vodicka…byl taky moc fajn..jinak uz sem dvakrat narazila na Lattovou a musim rict ze byla mila jako ostatni vcera tam byla Lehnertova ta je hodne milucka…vlastne sem jeste nenarazila na nikoho kdo by byl nejak protivnej nebo neprijemnej…vcera asi pani anesteziolozka byla taky super
aj sme se zasmaly…tak drzim pesticky samozrejme
a o pul druhe budu volat jak to vypada tak pak pisnu ![]()
@Dadule27 drzim palecky at se vsechny krasne vyviji!
@Moniseeek 6 foliku, to je 6 miminek!
@Katfri23 ahojky ja jsem ted byla na reprodukcni imunologii v Plzni a det taky cekame na vysledky. To jsou dlouhe cekaci doby! ![]()
Ahoj ráda bych vám napsala svou zkušenost ať je treba poučení a může někomu pomoct mám za sebou jednu neúspěšnou iui ve Zlíně po přístupu jaký byl ve Zlíně jsme se rozhodly přejít do Olomouce kde jsme na narazili na dr. Vodicku ten nám řekl že není na co čekat snažíme se 6let s doporučil tedy ivf v papírech a i osobně jsme mu říkaly že jsem přecitlivěla na hormony že musí opatrně ano ano všechno v pohodě… 8.den stimulace jsem skolabovala 6dni ležela v nemocnici na kapackach nemohla se hýbat aby mi nepraskly vaječníky protože byli obrovské z nemocnice mě pustili do domácí péče dva měsíce už jsem doma stále nejsem v pořádku nikdo neví co semnou v Olomouci doktor vodička na otázku kdy mi bude líp odpověděl to já nevím jenom vím že tohle už nebude moct nikdy podstoupit coz mi je momentálně úplně jedno protože potřebuju aby mi bylo líp a mohla opět normálně fungovat. Věděli že mi to může ublížit a to jak se k tomu teď stavi dávají ruce pryč a vůbec to nechcou řešit takže pozor na to a nenechte se opít rohlikem ať nedopadnete jako já
@Alca1985 cauky Ali
dekuju no snad budou
teda a jak dlouho budete asi cekat nevis? @Lululu1234 to me moc mrzi vazne
musi to byt hrozny ale ani doktori nemuzou vedet jak moc budes na danou lecbu reagovat samozrejme je neomlouvam to ne ale prece si myslim ze to nebyl umysl…kazdy na to reaguje jinak a myslim ze nemohl vedet jak silne na to budes reagovat…kazdopadne kazda z nas vi ze se muze neco takovyho stat a presto do toho jdeme…nejsme naivni vsechny se snazime otehotnet uz nejaky cas a lecos uz o tom vime…ja mam pcos vysoke riziko hyperstimulaku presto sem do toho sla i s riziky..je mi nesmirne lito co se ti stalo ale doktori taky nejsou vsevedouci a bohuzel se i tohle muze stat kteremukoli ve vsech carech na svete…preju ti hodne stesti a at uz je ti konecne zase dobre ![]()
@Dadule27 doktorka rikala ze vysledky posle 16. 4. Jen nevim jak, jestli postou nebo emailem, na to jsem se nejak nezeptala. Bohuzel jsme byli s pritelem tak mimo, ze jsem byla rada ze vysetreni vubec provedou a ze jdu z tama pryc.
@Lululu1234 Tak to mi je lito ze se takto trapis! Pristup doktoru je nekdy neuveritelny, to znam (myslim tim vseobecne). A divali se na papiry ze Zlina (davky, jak si regovala atd.)? A nastavoval ti davky ten samy doktor co o tomto problemu vedel? Snad ti bude brzy lip!
Ja si taky uzivam svych problemu z plnych dousku
. Na nemocenske jsem uz rok. Zadna lecba nezabira a ani tehotenstvi prostrednictvim IVF se nedari! Ted jsem chtela ukoncit nemocenskou a zas vysly vysledky krevniho obrazu spatne (zadychavam se i po rovince, pri stani me boli nohy, pri chuzi tvrdnou lytka a o schodech nebo chuzi do kopce ani nemluvim) ![]()
Alca 1985 Doktor vodička měl všechny informace a stejně se rozhodl pro hormony je zajímavé že teď by mi doporučil oplodnění v mém přirozeném cyklu protože mě hormony fungují dobře Teda fungovaly prostě zvolil pro ně nejjednodušší řešení rvát mě hormonama. Hlavně ať je ti brzo líp já jsem doma 2 měsíce a je to děs takže tak dlouho si to nedovedu ani představit držím pěsti.Dadule 27 myslím že zdraví a to aby z toho vyšel každý v pořádku je nejdůležitější bohužel jde vidět že ivf centra jsou neskutečně přeplněné a ten přístup doktorů tak vypadá dítě si přeju ale ne za každou cenu
@Lululu1234 Jo, me doktori pripadaji jako by informace moc nebrali na vedomi, pospichaji a nezastavuji se nad nimi. Ja jsem chodila pravidelne na kontroly a rikala jake mam problemy a vidis, ted podstupuji IVF, moc sanci mi nedavaji a pokud se podari, tak strasi potraty a komplikacemi pri porodu. Reseni predtim odkladali no a ted uz mi nekteri doktori rikaji ze je to spis na odneti delohy a ze si mame zazadat o adopci nebo nahradni matku. Je to dnesni doba oni jsou hned hotovi, vsak o ne nejde ![]()
@Lululu1234 Pristup Zlina byl teda spatny? Nahore pises ze to byl prvni a posledni pokus. Ja bych zkusila nativ nebo minilku, skoda ze ti to nenabidli driv a to uz treba ve Zline kdyz vedeli co s tebou hormony delaji!!!
No ve Zlíně mezi dverma nevyšlo to další prosím jo a jestli chcete zkoušet dál tak si zavolejte… Nějaká rada nebo proč to nevyšlo nebo nějaký zájem nic… No já po těhlech zkušenostech se zkusím zaměřit jinam… Můj gynekolog ke kterému chodím od 15 mi řekl že když viděl ty papíry z nemocnice ze jsem měla obrovské štěstí a že bych se měla zamyslet co jsem ochotna obětovat a že jsou i jiné cesty není proti alternativních věcech atd a za to dekuju hodně mě to probralo…nechci aby to vyznělo že nějak plivu na ivf to vůbec. Jen jsem chtěla napsat svoji zkušenost
A ve Zlíně bylo iui které mi řekli že je to na hraně a jestli do toho chci ať si to dobře rozmyslím a pak v Olomouci bylo to ivf takže tak
@Dadule27 tak co ti rekli? Daří se jim všem? @Lululu1234 ja ze zlina taky utekla, nevydarene iui a přístup šílený, tam je to prostě o penězích nic jineho nevidí jen prachy prachy, ale pacienty vůbec…je mi lito co se ti stalo, preju hodně sil a štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.