Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky SOS mela ste nektera ke konci stimulace hodne husty hojny, vytok..jakoby ovulacni? Ale ve fakt velkym mnozstvi? Je to normalni?
@Moniseeek jo to je jasny radsi se vubec nenamahat…ono stejne bys nic tahat nemohla pac by te bolelo bricho…ja nesu jen sebe a taky me boli ![]()
@Dadule27 Ahojky, ja jsem mela tazny hlen jak se blizilo k ovulaci (v tomhle pripade OPU).
@Alca1985 jo takze je to v pohode
jinak dneska kontrola 13,22 a 19mm na pravym a 3×15,17 a 20mm na levym… v pondeli dalsi kontrola a pak streda nebo ctvrtek punkce
dneska tam bylo teda lidi jak v cine ![]()
@Dadule27 prosím tě měla si taky takove bolesti bricha jak kdyby si mela dostat ms a sem tam křeče? Ja dneska celou noc a.nevim zda je to zrovna dobře ![]()
Ahoj děvčata, tak mám za sebou dnes druhé IUI, posledně mi ho dělal Hejtmánek a dnes Vodička. Akorát dnes teda ihned po zákroku mě bolí v podbřišku, při tom prvním vůbec. Jinak sliznici mám 9 mm a folik je napravo velikosti 22mm a jsem 16 DC, tak mi držte palečky. Ostatním držím palečky i já ![]()
@Moniseeek ahojky ano mela a mam furt a bude hur
krece..boli..picha a tlaci..vcera dalsi kontrola a ve ctvrtek punkce
foliky uz sou 20 a vic. @Alca1985 jo jo…pekny..uz aby byly venku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, tak mám za sebou dnes druhé IUI, posledně mi ho dělal Hejtmánek a dnes Vodička. Akorát dnes teda ihned po zákroku mě bolí v podbřišku, při tom prvním vůbec. Jinak sliznici mám 9 mm a folik je napravo velikosti 22mm a jsem 16 DC, tak mi držte palečky. Ostatním držím palečky i já
Drzim pesti at to klapne! ![]()
@Dadule27 ahojky tak co uz ses nachystana na zítra? Ja dneska byla na kontrole celkem 6 po 15mm, žádná sláva ale aspoň něco, v sobotu další kontrola a v pondělí punkce
@Moniseeek ahojky tak to je pekny..to bude sest embryjek
ja uz sem po punkci…
teda ale musim rict ze nevim jak ste to mely vy ale ja mam pocit ze mi v brise vybuchl granat
nemuzu chodit…jen par kroku a to jeste v predklonu
musela sem zavolat do prace ze na nocni neprijdu
no jestli z toho nic nebude tak prisaham ze me jebne
jinak mame teda osm vajicek spermio na vybornou..lepsi nez posledne…60% pohyblivych
sest napichnou icsi a dve zkusi prirozene no a zitra budu vedet vic ale kdyz vse pujde jak ma tak v pondeli nebo utery transfer ![]()
@Dadule27 teeda se máš, ja mam zatim furt strach, že k punkci ani nedojde
Jenom 6 no, bohužel pravý vajecnik mam po operaci tak mi moc nereaguje na tu stimulaci…no ale aspon tech 6. No tak odpocivej hezky, jsem zvědavá jak to snesu ja. Tak držím palečky at se vše podaří ![]()
@Dadule27 no tak to je bezva
super zprávy … taky držím vše
@Moniseeek a tobě taky
nám už se to pomaličku taky blíží huraaa
![]()
Zdravím děvčata, jdu si za Vama pro trochu podpory. Mám za sebou 1 IVF (1ET a 1KET). Měla jsem pouze dvě hezké blastocysty. Ale bohužel nic. Vodička nás posla do Hradce na imunologii (3mesice čekací doba a teď 6-8tydnu čekání na vysledky) ještě jdu za týden na histereskopii. To bude beztak taky čekání na vysledky tak měsíc a pak doufám že další stimulace a druhé IVF. Byla jste taky některá na tom imunologickem vyšetření a na histereskopii? Budu to mít ambulantně,tak nevím co čekat…🤔
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.