Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 moja cítím s tebou
drz se a zkus aspon troslililinku doufat, ikdyz vim, že to nejde
zazraky se stavaji ![]()
Prosím tě na jake číslo si volala tem embryologum? Ja volala na to co mam v papirech a paní ze me musi prepojit ze mam jiné. Děkuji ![]()
@Dadule27 jaaaaj
napsala bych, že mě to mrzí, ale pořád doufejme, že to bude borec bojovník … Myslím na vás
![]()
Dekuju vam holky
ste zlaticka
no tak uvidime no…to vite ze koutkem duse doufam…ale bojim se doufat vic at me to pak nepolozi…coz se stejne stane to je jasny
no je to na pytel kdyz musim byt slusna…vsichni se zastavili na deseti bunkach no to jedno co puvodne bylo favorit melo vic jak deset…to co mam u sebe ma taky deset uz dva dny…no buh vi teda jak je na tom ted…ale tusim ze stejne…tak se nechame prekvapit
vzala sem si neschopenku…spis abych se dala dohromady psychicky ted…tak budu odpocivat a kynout
![]()
Dadule 27 to je dobře s tou neschopenkou odpocivej a když budes v klidu dobře všechno dopadne
zkus tomu věřit naděje umírá poslední vím že je to psychicky náročné to už k tomu bohužel patří držím palce ![]()
@Moniseeek hoja tak jak to vypada s prckama?? Hladovim po informacich
@Lululu1234 ja vim no…ze zacatku sem byla spis skepticka ale pak rikaly jak se krasne vyvijeji tak sem zacala verit no a tak kdyz uz sem uverila tak sem nebyla pripravena ze to nakonec bude takovy fiasko…no ale jak rikas…patri to k tomu..nevyslo to me tak treba aspon tem dvema holcinam co tam byly se mnou..snad jo ![]()
@Dadule27 zatim dobrý, 1uz v pondělí bylo špatné takze jich zbylo 7 a z toho 2 rychlíci a 1 naopak pomalý a zbytek rikala ze postupuje tak jak ma. Dneska mam zase volat a v sobotu by měl byt transfer pokud to pujde po dobrým ![]()
@Moniseeek jeeee to mas jak ja
ale neboj urcite ne uplne pac ty tvoje se nezastavi
tak to je krasny
a co brisko? Jak se cítíš?
@Dadule27 joo bricho uz dobrý
sem tam me jeste chytne nějaká křeč, ale už je to nejhorší pryč
no abych pravdu rekla tak v noci se budim, mam skarede sny, nějak mi podvědomí říká at se netesim, ze je to nase první ivf a urcitr nevyjde
Tak jsem takova na vážkách. A co ty odpocivas? ![]()
@Dadule 27 to je jasné člověk věří i když to nejde úplně podle plánu nejhorší si myslím že pro nás pro všechny je ta psychická zátěž ta prostě práškama nejde přebít… A nevím jak vy holky ostatní ale já už jsem alergická na větu nesmíš na to myslet to přijde samo
![]()
Ahoj holky. Po prvním IUI jsem měla podezření že mi folik po ovitrelle prostě nepraskl. Před druhým IUI jsem se o tom zmínila v FN a dr.Lattová se na mě dívala jak na debbila i se sestrou a řekli že šance že folik po injekci nepraskne je minimální, ale kontrolní utz mi nenabídli.11.3 jsem byla na druhém IUI, folik měl 22 mm a já pár dní po tom volala své dr. A domluvila se na kontrolní utz, dnes jsem 10 den po IUI a folik má 4,5 cm, takže nepraskl tak jak jsem se domnívala. Do FN jsem ještě nevolala, nevím zda bych byla schopna poskládat cca 20 000 na ivf hned příští týden, kdy dostanu MS a musela bych začít se stimulaci, nebo jak by to ivf bylo naplánované? Jsem z toho zdrcena.
No tak stres z ivf hned v dubnu vyřešen, protože volno na konzultaci mají až 5.4 a to už budu po MS takže by se začalo stimulovat v květnu…
@Moniseeek tak jak sou na tom miminka honem sem nedockava
neboj se clovek zpracovava stres po svem ja sem mela taky hnusny sny treba je to po tech praskach
urcite ti telo nic nerika
@Lululu1234 jo jo
nesmis na to myslet…jedte nekam k mori…znama jela k mori a otehotnela hned…vymen chlapa…musis dat nohy nahoru atp…jo takovych rad uz sem slysela mraky jako kazda z nas a prisaham bohu ze bych chtela v tu chvili vzit neco tezkyho a tvrdyho a majznout tu dotycnou osobu po hlave
nehlede na to ze nohy nahoru..polstare pod zadkem a ja nevim co se zkousi jako prvni kdyz clovek zacina a ne kdyz se honi 13 let za deckem jak magor…ale zas oni chteji jen poradit ja vim (to je taky duvod ze sem je jeste po te hlave nejebla)
a mas pravdu nejhorsi je psychika..telo vem cert to se uzdravi a vime to ze ta bolest pomine ale kdyz pak vis ze to nebude to boli z celeho procesu nejvic a nejdyl… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Po prvním IUI jsem měla podezření že mi folik po ovitrelle prostě nepraskl. Před druhým IUI jsem se o tom zmínila v FN a dr.Lattová se na mě dívala jak na debbila i se sestrou a řekli že šance že folik po injekci nepraskne je minimální, ale kontrolní utz mi nenabídli.11.3 jsem byla na druhém IUI, folik měl 22 mm a já pár dní po tom volala své dr. A domluvila se na kontrolní utz, dnes jsem 10 den po IUI a folik má 4,5 cm, takže nepraskl tak jak jsem se domnívala. Do FN jsem ještě nevolala, nevím zda bych byla schopna poskládat cca 20 000 na ivf hned příští týden, kdy dostanu MS a musela bych začít se stimulaci, nebo jak by to ivf bylo naplánované? Jsem z toho zdrcena.
Ahojky a co s tim folikem teda se bude delat? Nic? A neni to cysta? To je taky zajimavy ze ti to neprasklo…mozna to chtelo dve ty injekce…a cim si stimulovala?
@Dadule27 ahojky tak zitra v 7:15 mame být tam, uz mame 2 blastocysty a zbytek se zatim vyvíjí taky dobře.
Ted otázka pro všechny holky: asistovany hachting? Davali jste si to nebo ne ne? Ja jsem na vážkách.
@Moniseeek nam ho delala…pry je to lepsi…moc gratuluju mam velkou radost takze se bude mrazit to je moc dobre
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.