Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek ja sem si koupila jen jedno baleni 2v1 a oba uz sem testovala prvni abych vedela ze hcg z injekce uz je pryc a druhy byl jak snizek…jdu prvniho na krev tak to uz je za par
a ani nemam chut ani takovej ten pocit ze to chcu ted hned vedet proste
vim ze to na 99% neni tak se nestresuju…a tebe to boli jen rano a vecer? To me to boli prubezne celej den jako na ms a jeste takovy jako bych byla pochlazena aj..obcas mam takovou krec ze ani nedycham a musim pockat az prejde…ja mam prsa jak kdy nekdy me boli a sou nality a nekdy ne..ono se to podle tohoto blbe odhaduje…to delaji hormony a tech mame ted v tele jak deset bab
ale kdyz sem byla tehotna poznala sem to prave kvuli prsam…bolely me jinak…ani nevim jak to popsat ![]()
@Dadule27 no právě, ja taky nemam chuť to vědět, ze strachu prostě netestuju, neminim byt zklamana uz ted, to radeji az toho 8.4.
jo vzdycky me boli rano a večer, přes den jen malokdy me pichne ale,to fakt malokdy a kdyz udělám blbý pohyb. Tak ted si dám pul roku pauzu nez neco nasetrime a zkusime to potom ještě jednom. Možná mezitím dame iui.
Holky držím vám palce ať vám to dobře dopadne!!! Já už na ten MS čekám jak na Smilovani
naposledy jsem ji měla v lednu na začátku takže už fakt dlouho
@Dadule27 ahojky tak mam od rana na… Den tak jsem si naštvaná šla dělat test a nic čisto bilooo takze kdyz uz ten den stojí za prd tak se potvrdilo i moje tušení ze nic, takze uz patřím do party a duchama na testech. A asi me to nejak vůbec nezasahlo, tak to nevyslo no. Co ty jak se mas?
@Moniseeek tak ja sem si udelala test ted…a…negativni…takze asi tak
ale ty mas jeste cas ![]()
@Moniseeek a @Dadule27, a který jste den po transferu? Mně říkala sestřička, že mám testovat nejdřív tak 12.den.
Baby!!!! Co to tady čtu???? Hlavu vzhůru herdek, musíte tomu věřit … víte co? Ja vám věřím za vás ![]()
@cockovafazol ahojky…ja sem devaty den po et deseti bunecneho prcka ktery se pet dni kultivoval..vsichni jeho sourozenci sevzastavili na deseti bunkach…on nejspis taky ale presto ho zkusili ke me dat…celou dobu se vyvijelo pomaleji nez ostatni tak nemohli rict s jistotou jestli je vyviji dal nebo ne…jo…je to na ![]()
Tak mě druhá injekce asi zabírá už spinim tak snad už to budu mít brzy za sebou. Tak se holky držte!!! ![]()
@Barushqa @Alca1985 dekujeeem
ale u me už to vzdala i mysl, nejak uz si za den ani nevzpomenu, ani uz me neboli bricho, žádné známky ničeho takze uz se ani necítím, ze by se ve me mělo něco dít ![]()
@Moniseeek pokud nekrvacis, tak neni nic ztraceno
Ja vzdy pred menstruaci citim mirne jakoby krece v podbrisku a je z toho potom krvaceni. Spousta holek pisou ze nic neciti a nakonec mely // ![]()
@Lululu1234 Tak to je dobre ze uz zabrala, aspon se ti ulevi! ![]()
@Moniseeek ahojky ja sem ted dva dny taky nic necitila a bylo mi uzasne
dneska me trochu poboliva bricho jako na mrchu…tak si rikam ze uz by to mohla vydrzet aspon do krve @Lululu1234 no vidis tak to je super
konecne se ti ulevi…to je moc dobre
holky dneska sem 16 den po punkci a 11 den od transferu tak myslim ze uz by ta cuza mela dorazit asi co? ![]()
Dadule 27 já. Myslím že tak 14 dní po transferu by měla dorazit ale to nevím. Jistě ono je to těžko jak je to s těma hormonama
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.