FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
6.4.19 06:39

@Dadule27 děkuji, ale ještě stále není vyhrano :) uvidime v pondělí, jeste si berikam joo je to dobrý abych v pondeli dostala kudlu do zad a rekli mi ze z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.4.19 09:34

@Moniseeek jasne…chapu a proto gratuluju jen tise..v pondeli budu rvat na celej barak!!! :mrgreen: neboj ja myslim ze to bude dobre :hug: ach jo kez bys nas mohla nakazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.4.19 09:34

Holky, tak ja nic moc … boli me bricho a slabounce krvacim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.4.19 09:45

@Moniseeek tak ty v pondělí na krev a já na KET :) Moc moc ti držím palce! :* @Barushqa prosím tě nepanikar, buď v klidu, nohy na stůl a odpocivej. Nepij kávu a nic, co ředi krev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.4.19 09:52

@Dadule27 řvát na cely barak nemusíš at neohluchnou :D ja uz to orvala doma snad to byly slzy štěstí :) jak ráda bych Vas holky nakazila všechny :hug: @Barushqa ještě nic není zahozeny hlavně v klidu :hug: @cockovafazol fakt? Tak to držím moc palecky at vše vyjde jak má :hug: se tam možná potkáme viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.4.19 09:55

@Moniseeek je to možné, posledně jsem měla na výsledky krve čekat v 11 a my tam tam na 11 pojedeme. :) Teda snad nepojedu sama, mám to 120 km po dálnici a přítel zatím oznamoval, že má dost práce na pondělí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.4.19 10:36

@Barushqa a nemuze to byt implantacni krvaceni? Ja spinila cely tehu a bolelo me bricho a zada…celych 95 dni…jeste to nevzdavej :hug: @cockovafazol jeeee budu na tebe myslet..hlavne pak pekne odpocivat :mrgreen: a jo byla sem na krvi taky v 7:30 a pak sme cekali do cca11:30 na vysledky…a to byl muj po nocni a nespal samozrejme pac proste chtel jet se mnou a museli sme tam pockat pac to taky mame hodku cesty tak abych tam pak nemusela znova kvuli ukonceni neschopenky… takze to byla celkem sranda kdyz o pul 11 vytuhl v aute pred obchodakem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.4.19 11:46

@Dadule27 já už odpočívám od začátku ledna :lol: mám nemocenskou, protože učím ve škole a děti jsou pořád nemocné. A alespoň mám klid na učení na státnice :):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.4.19 14:18

@cockovafazol taky ucim :D a statnice me cekaji pristi rok :) holky dekuju :hug: bylo to rano trochu, uz to prestalo. Ale bricho boli no. Uvidime. Nejak se z toho zatim nehroutim. Bud to vyjde anebo snad priste. U prvniho jsem zadny krvaceni ani bolesti na zacatku nemela no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.4.19 18:42

Holky tu se to nadejne rozjizdi, jen tak dal!!! :pankac: :potlesk:

Příspěvek upraven 06.04.19 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.4.19 18:44

@Moniseeek Super ze carky sili! :palec: @Barushqa Hlavne, ze se spineni nerozjelo v krvaceni. To je velka nadeje! :hug: ✊ ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.4.19 18:59

Holky konecne trochu funguji i kdyz ven si jeste netroufam. Ted me hlavne potrapila bolest v krizi, v podbrisku a trochu to slo i do stehen (jako kdyby mi tu delohu uz nekdo za ziva operoval) :nevim: 2× jsem musela uzit aulin kdyz to bylo nejhorsi ale cekala jsem asi dlouho, protoze z te bolesti jsem ho :poblion: :poblion: No, doufam ze to nejhorsi uz je za mnou!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.4.19 23:26

@Alca1985 Ali, dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.19 11:38

@Alca1985 ja ti ty tvoje stavy ani trosicku nezavidim :,( to je hruza..obcas to s tema stehnama mam taky spis trisla a trosku do stehen ale nic prijemnyho to neni…hlavne ze uz je ti lip :kytka: @Barushqa no to vypada velice nadejne! :dance: parada tak a ted si pockame na dve carky :mrgreen: @Moniseeek zitra jdes co? Tak nezapomen na nas a podat hlaseni :mrgreen: :dance: @cockovafazol tak to je super tak jen odpocivej dal pekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.4.19 13:43

Holky, tak hlásím, ze od včerejška nic, jen břicho bolí no … takže zase jiskřička naděje … ale koupil mi muž teda ascorutin, tak třeba to drží jen ten a utros :nevim: tak uvidím … díky všem za podporu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.