Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 děkuji, ale ještě stále není vyhrano
uvidime v pondělí, jeste si berikam joo je to dobrý abych v pondeli dostala kudlu do zad a rekli mi ze z toho nic nebude.
@Moniseeek jasne…chapu a proto gratuluju jen tise..v pondeli budu rvat na celej barak!!!
neboj ja myslim ze to bude dobre
ach jo kez bys nas mohla nakazit ![]()
@Moniseeek tak ty v pondělí na krev a já na KET
Moc moc ti držím palce!
@Barushqa prosím tě nepanikar, buď v klidu, nohy na stůl a odpocivej. Nepij kávu a nic, co ředi krev ![]()
@Dadule27 řvát na cely barak nemusíš at neohluchnou
ja uz to orvala doma snad to byly slzy štěstí
jak ráda bych Vas holky nakazila všechny
@Barushqa ještě nic není zahozeny hlavně v klidu
@cockovafazol fakt? Tak to držím moc palecky at vše vyjde jak má
se tam možná potkáme viď ![]()
@Moniseeek je to možné, posledně jsem měla na výsledky krve čekat v 11 a my tam tam na 11 pojedeme.
Teda snad nepojedu sama, mám to 120 km po dálnici a přítel zatím oznamoval, že má dost práce na pondělí. ![]()
@Barushqa a nemuze to byt implantacni krvaceni? Ja spinila cely tehu a bolelo me bricho a zada…celych 95 dni…jeste to nevzdavej
@cockovafazol jeeee budu na tebe myslet..hlavne pak pekne odpocivat
a jo byla sem na krvi taky v 7:30 a pak sme cekali do cca11:30 na vysledky…a to byl muj po nocni a nespal samozrejme pac proste chtel jet se mnou a museli sme tam pockat pac to taky mame hodku cesty tak abych tam pak nemusela znova kvuli ukonceni neschopenky… takze to byla celkem sranda kdyz o pul 11 vytuhl v aute pred obchodakem ![]()
@Dadule27 já už odpočívám od začátku ledna
mám nemocenskou, protože učím ve škole a děti jsou pořád nemocné. A alespoň mám klid na učení na státnice
. ![]()
@cockovafazol taky ucim
a statnice me cekaji pristi rok
holky dekuju
bylo to rano trochu, uz to prestalo. Ale bricho boli no. Uvidime. Nejak se z toho zatim nehroutim. Bud to vyjde anebo snad priste. U prvniho jsem zadny krvaceni ani bolesti na zacatku nemela no ![]()
Holky tu se to nadejne rozjizdi, jen tak dal!!!
![]()
Příspěvek upraven 06.04.19 v 18:45
@Moniseeek Super ze carky sili!
@Barushqa Hlavne, ze se spineni nerozjelo v krvaceni. To je velka nadeje!
✊ ✊ ✊
Holky konecne trochu funguji i kdyz ven si jeste netroufam. Ted me hlavne potrapila bolest v krizi, v podbrisku a trochu to slo i do stehen (jako kdyby mi tu delohu uz nekdo za ziva operoval)
2× jsem musela uzit aulin kdyz to bylo nejhorsi ale cekala jsem asi dlouho, protoze z te bolesti jsem ho
No, doufam ze to nejhorsi uz je za mnou!!! ![]()
@Alca1985 ja ti ty tvoje stavy ani trosicku nezavidim
to je hruza..obcas to s tema stehnama mam taky spis trisla a trosku do stehen ale nic prijemnyho to neni…hlavne ze uz je ti lip
@Barushqa no to vypada velice nadejne!
parada tak a ted si pockame na dve carky
@Moniseeek zitra jdes co? Tak nezapomen na nas a podat hlaseni
@cockovafazol tak to je super tak jen odpocivej dal pekne ![]()
Holky, tak hlásím, ze od včerejška nic, jen břicho bolí no … takže zase jiskřička naděje … ale koupil mi muž teda ascorutin, tak třeba to drží jen ten a utros
tak uvidím … díky všem za podporu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď