Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 děkuji, ale ještě stále není vyhrano
uvidime v pondělí, jeste si berikam joo je to dobrý abych v pondeli dostala kudlu do zad a rekli mi ze z toho nic nebude.
@Moniseeek jasne…chapu a proto gratuluju jen tise..v pondeli budu rvat na celej barak!!!
neboj ja myslim ze to bude dobre
ach jo kez bys nas mohla nakazit ![]()
@Moniseeek tak ty v pondělí na krev a já na KET
Moc moc ti držím palce!
@Barushqa prosím tě nepanikar, buď v klidu, nohy na stůl a odpocivej. Nepij kávu a nic, co ředi krev ![]()
@Dadule27 řvát na cely barak nemusíš at neohluchnou
ja uz to orvala doma snad to byly slzy štěstí
jak ráda bych Vas holky nakazila všechny
@Barushqa ještě nic není zahozeny hlavně v klidu
@cockovafazol fakt? Tak to držím moc palecky at vše vyjde jak má
se tam možná potkáme viď ![]()
@Moniseeek je to možné, posledně jsem měla na výsledky krve čekat v 11 a my tam tam na 11 pojedeme.
Teda snad nepojedu sama, mám to 120 km po dálnici a přítel zatím oznamoval, že má dost práce na pondělí. ![]()
@Barushqa a nemuze to byt implantacni krvaceni? Ja spinila cely tehu a bolelo me bricho a zada…celych 95 dni…jeste to nevzdavej
@cockovafazol jeeee budu na tebe myslet..hlavne pak pekne odpocivat
a jo byla sem na krvi taky v 7:30 a pak sme cekali do cca11:30 na vysledky…a to byl muj po nocni a nespal samozrejme pac proste chtel jet se mnou a museli sme tam pockat pac to taky mame hodku cesty tak abych tam pak nemusela znova kvuli ukonceni neschopenky… takze to byla celkem sranda kdyz o pul 11 vytuhl v aute pred obchodakem ![]()
@Dadule27 já už odpočívám od začátku ledna
mám nemocenskou, protože učím ve škole a děti jsou pořád nemocné. A alespoň mám klid na učení na státnice
. ![]()
@cockovafazol taky ucim
a statnice me cekaji pristi rok
holky dekuju
bylo to rano trochu, uz to prestalo. Ale bricho boli no. Uvidime. Nejak se z toho zatim nehroutim. Bud to vyjde anebo snad priste. U prvniho jsem zadny krvaceni ani bolesti na zacatku nemela no ![]()
Holky tu se to nadejne rozjizdi, jen tak dal!!!
![]()
Příspěvek upraven 06.04.19 v 18:45
@Moniseeek Super ze carky sili!
@Barushqa Hlavne, ze se spineni nerozjelo v krvaceni. To je velka nadeje!
✊ ✊ ✊
Holky konecne trochu funguji i kdyz ven si jeste netroufam. Ted me hlavne potrapila bolest v krizi, v podbrisku a trochu to slo i do stehen (jako kdyby mi tu delohu uz nekdo za ziva operoval)
2× jsem musela uzit aulin kdyz to bylo nejhorsi ale cekala jsem asi dlouho, protoze z te bolesti jsem ho
No, doufam ze to nejhorsi uz je za mnou!!! ![]()
@Alca1985 ja ti ty tvoje stavy ani trosicku nezavidim
to je hruza..obcas to s tema stehnama mam taky spis trisla a trosku do stehen ale nic prijemnyho to neni…hlavne ze uz je ti lip
@Barushqa no to vypada velice nadejne!
parada tak a ted si pockame na dve carky
@Moniseeek zitra jdes co? Tak nezapomen na nas a podat hlaseni
@cockovafazol tak to je super tak jen odpocivej dal pekne ![]()
Holky, tak hlásím, ze od včerejška nic, jen břicho bolí no … takže zase jiskřička naděje … ale koupil mi muž teda ascorutin, tak třeba to drží jen ten a utros
tak uvidím … díky všem za podporu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.