Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Barushqa bricho bolet muze i spinit muzes hlavne at nekrvacis…nadeje je vzdycky
urcite bylo to spineni ze zahnizdeni verim tomu
![]()
@Barushqa a kdy jdeš na krev? To je hrozné, jak pořád na něco čekáme a strachujeme se, že.
@Dadule27 a co ty? Ty teda tenhle cyklus iui? @Barushqa tobě držím palce na zítřek, dej pak hned vědět.
@cockovafazol jo my tedka zkusime iui a uvidime..jeste zitra mam brat prasky a pak pujdu v pondeli pristi tyden na kontrolu a uvidime jestli bude nejaky folik ![]()
@Dadule27 taky bych šla do iui, ale my, bohužel, jinou možnost než ivf neměli. Já nemám vůbec ovulaci.
Ale tak máme ještě 8 mrazáčků, tak snad zítra vyberou ten pravý ![]()
@cockovafazol zítra jde Monca
me to čeká až 15. v pondělí …jo, je to na bednu
břicho me pořád bolí jak na ms, tak vždycky když jdu na wc tak se strachem sundavam gate, ale dnes teda celej den bílo juch
tak kez by to zůstalo
a Moni, ty dej zítra hned vědět
![]()
Holky nebojte zitra určitě pisnu, budou to nervy 4h cekat na vysledek. Dneska je mi tak zle ze bych vyblila snad i vodu. A šíleně me tresti hlava ![]()
@Barushqa nevím, proč jsem tě napsala dvakrát
budeš testovat dřív? ![]()
@cockovafazol hele, zkusím vydržet … pokud teda ta mrcha uz nepřijde ![]()
@Dadule27 A máš odkoukané jestli ti ty bolesti něco aktivuje nebo zhoršuje? Já co jsem si všimla, že se ty mé bolesti začínají nebo zhoršují když jdu na velkou (tím tlačením). A tu femaru máš kvůli endometrióze? A ty jdeš příští týden na kontrolu že? No jsem zvědavá a čekám dobré zprávy!!! ![]()
@Moniseeek Tak už se to blíží!!! Jo ty 4 hodiny čekání jsou nekonečné! S pozitivními testy to snad máš veselejší
Držím palečky a čekáme na zprávičku!!! Jasně že kladnou ![]()
@cockovafazol Tak co, už máš bublinku u sebe? Moc držím palečky ať vybrali tu správnou a silnou! Dávala sis jednu nebo dvě? Kdybych mohla tak tě pro štěstí poplivu ![]()
@Barushqa A co ty, už jsi klidnější že jsi přestala špinit?
Určitě to bylo uhnizďování bublinky!!! ![]()
@Alca1985 jsem, to je jasný
ale ještě se nechci moc radovat, abych pak nebyla hodně zklamaná
Ted čekám, co Monca, strašně moc držím vše co mám
![]()
@Barushqa To chápu, já jsem se snažila vždycky optimisticky myslet a vidíš, nepomohlo ![]()
@Alca1985 Ali, možná už jsem se ptala, ztrácím se v tom tady někdy …ale kolik jsi měla pokusu? Věřím, ze na každou z nas se usměje štěstí, jen to holt někomu jde hned a někdo musí čekat dyl
ja uz se o druhy snažím 4tym rokem, Daja dokonce 13 let (to by me mrsklo, promiň Dadi
) ja tomu prostě věřím, ze každé z nas to vyjde jednoho dne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.