FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
7.4.19 15:59

@Barushqa bricho bolet muze i spinit muzes hlavne at nekrvacis…nadeje je vzdycky :hug: urcite bylo to spineni ze zahnizdeni verim tomu :mrgreen: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.4.19 17:25

@Barushqa a kdy jdeš na krev? To je hrozné, jak pořád na něco čekáme a strachujeme se, že. :zed: @Dadule27 a co ty? Ty teda tenhle cyklus iui? @Barushqa tobě držím palce na zítřek, dej pak hned vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.19 17:59

@cockovafazol jo my tedka zkusime iui a uvidime..jeste zitra mam brat prasky a pak pujdu v pondeli pristi tyden na kontrolu a uvidime jestli bude nejaky folik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.4.19 18:22

@Dadule27 taky bych šla do iui, ale my, bohužel, jinou možnost než ivf neměli. Já nemám vůbec ovulaci. :nevim: Ale tak máme ještě 8 mrazáčků, tak snad zítra vyberou ten pravý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.4.19 19:06

@cockovafazol zítra jde Monca ;) me to čeká až 15. v pondělí …jo, je to na bednu :zed: břicho me pořád bolí jak na ms, tak vždycky když jdu na wc tak se strachem sundavam gate, ale dnes teda celej den bílo juch :dance: tak kez by to zůstalo :) a Moni, ty dej zítra hned vědět :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.4.19 19:09

Holky nebojte zitra určitě pisnu, budou to nervy 4h cekat na vysledek. Dneska je mi tak zle ze bych vyblila snad i vodu. A šíleně me tresti hlava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.4.19 19:24

@Barushqa nevím, proč jsem tě napsala dvakrát :D budeš testovat dřív? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.4.19 21:01

@cockovafazol hele, zkusím vydržet … pokud teda ta mrcha uz nepřijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 10:47

@Dadule27 A máš odkoukané jestli ti ty bolesti něco aktivuje nebo zhoršuje? Já co jsem si všimla, že se ty mé bolesti začínají nebo zhoršují když jdu na velkou (tím tlačením). A tu femaru máš kvůli endometrióze? A ty jdeš příští týden na kontrolu že? No jsem zvědavá a čekám dobré zprávy!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 11:00

@Moniseeek Tak už se to blíží!!! Jo ty 4 hodiny čekání jsou nekonečné! S pozitivními testy to snad máš veselejší ;) Držím palečky a čekáme na zprávičku!!! Jasně že kladnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 11:06

@cockovafazol Tak co, už máš bublinku u sebe? Moc držím palečky ať vybrali tu správnou a silnou! Dávala sis jednu nebo dvě? Kdybych mohla tak tě pro štěstí poplivu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 11:10

@Barushqa A co ty, už jsi klidnější že jsi přestala špinit? :palec: Určitě to bylo uhnizďování bublinky!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 11:13

@Alca1985 jsem, to je jasný ;) ale ještě se nechci moc radovat, abych pak nebyla hodně zklamaná :nevim: Ted čekám, co Monca, strašně moc držím vše co mám :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 11:33

@Barushqa To chápu, já jsem se snažila vždycky optimisticky myslet a vidíš, nepomohlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 11:57

@Alca1985 Ali, možná už jsem se ptala, ztrácím se v tom tady někdy …ale kolik jsi měla pokusu? Věřím, ze na každou z nas se usměje štěstí, jen to holt někomu jde hned a někdo musí čekat dyl :hug: ja uz se o druhy snažím 4tym rokem, Daja dokonce 13 let (to by me mrsklo, promiň Dadi :kytka: ) ja tomu prostě věřím, ze každé z nas to vyjde jednoho dne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.