Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 jen lezim, dneska už nekrvacim, jen to úplně trošičku špiní. Ležím, nic nedělám a na záchod chodím s hrůzou. ![]()
@Barushqa a jak zjistili, že to byla cysta? Lehnertova tam nic neviděla, jen, že váček je tam kde má být, neviděla ani, že by tam něco prasklo právě. Fakt je to záhada. ![]()
@cockovafazol tak to bude v pohode
mozna to byla nejaka hormonalni nerovnovaha..hlavni je ze to prestava…dostala si jeste neco na zobani krome te injekce teda?
@Dadule27 už od začátku stimulace beru estrofem třikrát denně a cca od 15.dne cyklu duphaston dva ráno a dva a večer. Ještě jsem brala prednison, ale ten od středy brát už nemám. Jinak (krom listový) nic jiného. ![]()
@cockovafazol duphaston sem brala v tehu na zastaveni krvaceni…ja sem krvacela a spinila cely tehu kvuli hormonum..nejak se telo nechtelo proste srovnat…ale mohlo to byt cokoli..jak psala Alca muze to delat cysta nebo hematom..muze to byt cokoli..dulezity je aby tehu prosperovalo jinak muzes spinit jak chces…jinak ja mam na testu ducha…peknyho..takze to bude vadnej test urcite
![]()
Aha tak ted sem si precetla ze lady max dela po zaschnuti silne duchy takze jak rikam..chyba
i kdyz na tech dvou z 8 a 10 dne je jen nepatrny na tom z 8 a to sem myslela ze je ovetrille ale neni tak pekne videt jak ten dnesni..no udelam zas za dva dny a uvidim no ![]()
@Dadule27 ja měla taky lady max a byl správný nebyl vadný takze hlavu vzhůru a doufej určitě bude sílit
![]()
@Moniseeek vidis ho? Jde to blbe vyfotit
no uvidime pozitri jestli bude silnejsi nebo ne..
@Dadule27 no jasně ze ho vidím, na te první jde videt líp, ale je tam
tak ted jen at sílí
ja uz mam doma první fotecku toho malého kulihrasku tak snad bude taky vse v poho, ted budu do 9.5. Furt nervózní nez mi doktor rekne co a jak dál ![]()
@Moniseeek hod nam ho sem prcka
jestli teda ti to nevadi
a dekuju snad to neni falesnak
![]()
@Dadule27 Taky mě napadlo, že by to mohly dělat ty hormony. Dělali ti nějaké testy?
Nevím, jestli si ještě nezajit na krev, do toho 9.5. je to děsně dlouho
. Věř těm testikum, určitě to vyšlo ![]()
@cockovafazol no jasnacka klidne si zajdi na krev
aspon budes klidnejsi…testy mi nikdo nedelal teda..jen sem chodila kazdej tyden na ultrazvuk a na krev na hcg..jinak nic a brala sem jen ten duphaston ale jen jeden vecer myslim..uz si to tak nepamatuju..no uvidime teda zkusim testnout pozitri..ale prijde mi to az moc neuveritelny ![]()
@Dadule27 já už věřím čemukoliv, u mě tomu taky nikdo nevěřil a koukej, i zázraky se dějí ![]()
Dobre ranko holky
tak sem to samozrejme nevydrzela a testla sem a dnesni test je negativni..cistej jak snih..takze to vcera fakt byla chyba nejaka…nebo jak sem cetla v recenzich ze po zaschnuti dela lady max silny duchy..ja na tu carku vcera prisla az odpoledne kdyz sem se na ten test znova podivala prave…rano tam nic nebylo..no schovam i tenhle a mrknu na nej taky odpo ![]()
@cockovafazol Drzim palecky at je vse O. K. a to i bude!!!
A tobe rikali doktori ze je mala sance? Jeste ze existuji zazraky!!! ![]()
@Dadule27 A zkousela jsi treba i jinou znacku? ![]()
@Alca1985 byla jsem u svého gynekologa 7.den po transferu, ať mi nabere krev na hcg (ať nemusím jezdit až do Olomouce) a ten mi řekl, že to krvácí fakt dost, nemám žádnou sliznici, takže je nemožné, aby se to embryjko udrželo. No a za dva dny jsem volala na výsledky a hcg 65 - na to mi doktor řekl, že je to hrozně nízké, takže nemám fakt počítat s tím, že by to vyšlo, že na zázraky nevěří, ale tak ať přijedu nabrat hcg ještě jednou. No a výsledek 132
, pak byly svátky, ty jsem fakt protrpela čekáním a v úterý už bylo 889 a ve středu v CARu 1657
. Takže zázrak je to určitě. Jinak teď pořád trošku spinim, hlavně, když něco málo dělám, takže se snažím fakt šetřit (ale ležet pořád nejde, že..). Hrozně pomalu mi ty dny ubihaji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.